ostatnio na C8 bodajze pani mnie wyprosiła... pokazała bilet i powiedziala ze to jej miejsce.
-
-
CRACOVIA - POLONIA WARSZAWA 3 maja 2009r godz 14.45
wiem najgorsze sa dziadki , znimi niema latwo , on na swoj stoleczek zawsze siadzie
I dobrze zrobiła. Siadaj tam gdzie twoje miejsce.
da sie na jakim sopcascie czy czyms takim ogladnac?
tu leci
http://www.justin.tv/rebelpluss/popout
http://www.justin.tv/rebelpluss/popout
Nasi graja lepiej niz ostatnio, ale znowu po wolnym tylko nietrafienie Jodlowca nas ratuje.
Z drugiej strony sytuacja Slusarskiego po podaniu Nowaka...
Po 40 min. widac, ze prawie zupelnie niewidoczny jest Kaszuba. Graja jak zwykle Sasin, bardzo dobrze Szeliga, aktywny jest Nowak, widac Pawlusinskiego i Slusarskiego.
Przydalby sie lepszy drugi napastnik...
W Krakowie ladniejsza pogoda niz w Bay Area, az chcialoby sie tam teraz byc...
Przewage w grze mamy, tylko niewiele niestety z tego wynika :( Moze ten Kaszuba sie obudzi w II polowie, no bo kto moze za niego wejsc?
Brakuje mi wiekszej ilosci prawdziwych strzalow na bramke. No i moze troche rowniejszego rozlozenia akcentow w ataku - dotad wiekszosc akcji idzie prawa strona.
Coz, pozostaje miec nadzieje, ze w II pol. cos wpadnie, bo inaczej...
Goool Goool !!!!!!!
Napisalem o potrzebie wiekszej aktywnosci Kaszuby i mial 2 super sytuacje.
Dorodkowanie z lewej strony od Derbicha skonczylo sie glowa Slusarskiego i 1-0!
Moze teraz nasi zagraja spokojniej, a z kolei moze tez byc im latwiej, bo Polonia dotad wlasciwie sie tylko bronila. Teraz, przynajmniej teoretycznie, Polonia powinna sie troche odkryc chcac wyrownac i byloby naszym latwiej na ich polowie.
Uff, uspokoi mnie dopiero 2-0.
Dawniej w takiej sytuacji spiewalo sie na trybunach:
Krakow czeka, my czekamy,
na zdobycie drugiej bramy!
A jednak znowu dziwna zmiana. Szeliga gral moim zdaniem bardzo dobrze.
Nie powinnismy rezygnowac z ofensywy, a te Sasin jako pomocnik zapewnial.
Nie mozna dac sie Polonii "rozhulac" w ostatnich minutach, bo przy takim wyniku wszystko sie moze zdarzyc. ODPUKAC!
KONIEC! 1-0!!!
Jeszcze w ostatnich sekundach Mierzjewski mogl strzelic na 2-0. Ale 3 punkty sa!
swietny mecz Derbicha, znow dobrze Szeliga, Slusarski swoje zrobil. Cieszy postawa Kaszuby, wkoncu zaczeli walczyc. Cale szczescie ,bo sytuacja bylaby juz dramatyczna. W tej chwili wrocilismy do gry i musimy przebudzic sie na wyjazdach.
Brawo!!! Część planu wykonana!
Brawo!!!! Brawo!!!! Z taka postawa w kazdym meczu panowie!!!!
Bardzo ciężko wyrwane zwycięstwo!.Ale cóż mamy JEDNEGO ,JEDYNEGO ZAWODNIKA z prawdziwego zdarzenia-Bartka Ślusarskiego . A reszta nie dorasta mu do pięt!
Super !!! Nie mozna bylo Panowie tak wczesniej ??!!! Gdybyscie tak walczyli w kazdym meczu , nie bylo by mowy o zadnym spadku .
Brawo za dzisejszy mecz ) ,jesli w nastepnym spotkaniu bedzie tyle walki co dzis ,jestem spokojny o wynik z Odra.
Piękne widowisko ! Zagrali z sercem i pokazali na co Ich stać ! BRAWO !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)