TO JEST KURWA BLAMAŻ!!
-
-
Polonia Bytom - Cracovia. 2009-04-24 g.17.45
SKURWYSYNY PIERDOLONE NIECH WYPIERDALAJA DO ! LIGI
........ kolejny popis....... brak słów......kopanie sie w czoło....
panom już podziękujemy ... żeganj extraklaso .... :(
Lecimy. Jesteśmy za słabi na ekstraklase. Płatek i wy, grajki bez honoru - wynocha. Państwu już dziękujemy.
No i stalo sie. 1-0 dla Polonii i wyrok zostaje podpisany...
KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa spadnijcie już.Moje serce tego niewytrzyma
ja pier..... nie do wiary
najemnicy zdejmowac barwy ...
To jest juz koniec, nia ma juz nic, pilkarze sa wolnie, moga juz isc
Ten mecz to blamaz pilkarzy, trenera (ktorego pewnie zwolnia), a takze zarzadu i niestety prof. Filipika.
Zostało zniszczone wszystko dobre co zbudowal P. Misor. Teraz mamy tego efekty.
Witaj I ligo. Jaki bedzie los klubu ? zobaczymy
pozdrawiam pasiakow
c...j z wynikami, Cracovio jestem z Toba (nie z pilkarzami)
Wiecie już jakie jest nasze miejsce?
Ta bramka wisiała w powietrzu - Gramy cały sezon bez defensywy
Ofensywa też słabiutka, jeden jedyny Ślusarski
trenera, zawodników !!!
bardziej żal mi mojego starego ojca którym sie tym musi denerwować niż tych frajerskich piłkarzyków
Wy CHU...je jeb.,ane piłkarzyki, A ch.,ujjjjjj z wami i waszymi rodzinami!!!!!!!!!!!!!!!!!
Płatek wypierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale kurwa zmiany zapodał :/
To jest żenada. Piłkarze nie zasługują żeby nosić koszulki Cracovii. Całe życie kopią pike a nie potrafia wymienić 3 podań. Ludzie bez ambicji!!!!!!!!!
zalamalem sie.....
Nech te panienki bez honoru wracaja na nogach do Krakowa!!!!!
K...a Filipiak, koniec żartów
Wyrzucaj wszystkich urzędasów i zrozum człowieku, że trzeba mieć serca w pasy by prowadzić klub piłkarski
To nie jest jakiś tam k...a Comarch, to jest CRACOVIA
Dokonało się.
Dziękuję za to co zrobiłeś Pan Filipiak zatrudniając Majewskiego i Płatka i mając jeszcze węża w kieszeni (szkoda było na transfery) tylko brałeś Pan drewna. WITAJ W I LIDZE !!!!!!!! Cała PIŁKARSKA POLSKA Z PANA się śmieje nie z Cracovii tylko z Pana!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)