Moim zdaniem w Warszawie zabrakło poprostu umiejetności a nie ambicji. Było tak jak ( zachowując odpowiednie proporcje) w meczu Barcelona- Bayern.
-
-
Legia-Cracovia 4 : 0
Dinamo Zagrzeb zrobilo kiedys fajna akcje...
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Banda, zbieranina, bez ambicji, bez walki - niby
> grajków.
>
> Do roboty, do łopaty jak się biegać nie chce
> ... a widać że się biegać nie chce, oj nie
> chce się.
>
> Żenująca żenada
>
Gdybys byl gwiazda jak Pawlusinski czy Nowak to tez by Ci sie biegac nie chcialo;-)
Nie slyszales ze Barcelona czeka tylko na okazje by jakos ich Nam wyrwac?
Profesor madry chlop,i naszych gwiazd nie odda za zadne pieniadze;-)
Jak to grali bez ambicjii??? Starali się i waklczyli tylko zabrakło troche umiejętności.
Strasznie nie lubie takiego biadolenia i narzekania, to tak jak teraz jest z Borucem, po ME był Bogiem nie wyszły mu dwa mecze i juz jest mieszany z błotem! Jak tak mozna?
pawlus17 Napisał(a):
> Jak to grali bez ambicjii??? Starali się i
> waklczyli
Dziecko odpocznij od internetu bo nie dość , że ostatnio produkujesz posta za postem to na dodatek tak pierdolisz , że nie da się tego czytać. Na szczęście każdy ma oczy i widział jak się przyłożyli do tego meczu .
nasze grojki to baby tylko im szpilek brakuje na meczach.
jak mozna byc tak slepo zapatrzonym w tych pseudoprofesjonalistów
Panowie, a jak zagraja ze Slaskiem i w Bytomiu z piana na ustach, przebaczycie :)?
przebaczymy
gnattt Napisał(a):
> Panowie, a jak zagraja ze Slaskiem i w Bytomiu z
> piana na ustach, przebaczycie ?
SaNtO Napisał(a):
> przebaczymy
>
Podobno już zamówili piwo... będą grać z pianą na ustach..
sa dwie mozliwosci, albo piana i nadrabianie brakow w umiejetnosciach przez walke albo niech zaczną coś grać. mogą grać jak panienki jeśli w nast. 2 meczach będziemy mieli komplet punktów
Płatka i reszte baranów proponuje podopingować na wielickiej!
szczególnie tych z obrony jakoś mocniej podopingować
gnattt Napisał(a):
> Panowie, a jak zagraja ze Slaskiem i w Bytomiu z
> piana na ustach, przebaczycie ?
Ja przebaczę jak się po prostu utrzymają w lidze, to jest teraz priorytet, to jakie będę wyniki w kolejnych meczach jest mniej istotne (choć oczywiście wiadomo, że by osiągnąć główny cel trzeba będzie sporo meczów wygrać)
Utrzymają się w lidze, to ode mnie zarówno Płatek jak i piłkarze mają "grubą kreskę", tzn ani ich nie pochwalę, ani nie zganię i o zobaczymy co pokażą w przyszłym sezonie, który dla autorskiej drużyny Płatka będzie rzeczywistym testem.
Jeśli jednak nie utrzymają sie (odpukać!) w tej beznadziejnie słabej lidze, to dla mnie nie będzie żadnego wytłumaczenia, nie będę chciał widzieć żadnego z tych ludzi przy Kałuży (poza Ślusarskim, który jedyny jest profesjonalistą, ale w przypadku spadku to raczej on nas nie będzie chciał a nie my jego)
Emocje opadły, też bym wyłączył tv gdyby nie kumple którzy wpadli na meczyk, też mnie chuj strzelał jak na to patrzyłem, ale myśląc na spokojnie to porażka w tym meczu była wkalkulowana i Płatek nie miał wiele do stracenia tym bardziej że wszyscy wiemy co się dzieje na wyjazdach z naszą drużyną jak ją przycisnąć;(
Wybrał wariant bardzo ofensywny który nie wypalił, wiadomo że nie będziemy grać aż tak ofensywnie w żadnym z następnych meczów - ot pokerowa zagrywka jak by się udało skontrować ległą ze 2 razy w pierwszej fazie meczu może byśmy coś wywieźli z Warszawy.....
Teraz myślę żę tak samo było z Kostkiem -Płatek ściągnął Plastika żeby dać szansę ogrania Kostkowi(podczas meczu nie mogłem zrozumieć dalczego schodzi Plastik a nie Kostek) i tak było po zawodach a młody grał z minuty na m,inutę coraz lepiej - kiedyś się nam to zwróci ;)))
Poczekajmy z wyrokami jeszcze 2 mecze wtedy będzie wszystko jasne.....
mnie tylko zastanawia co nam dało granie niby tak osensywnie ustawionym zespołem jeżeli pierwszy strzał został oddany chyba w 68 minucie. dziewczyny nie potrafiły zrobić składnej akcji. nie lepiej było zamurować bramke i liczyć chociaż na 1 punkt jeżeli ta porażka podobno była wkalkulowana?
szkoda moich nerwow i nie bede komentował tego czegos zenujacego co widzialem w wawie!!!
Jak ktoś chce jeszcze raz zobaczyć,przeanalizować na spokojnie to właśnie jest powtórka na c+ sport.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)