1.L.Laszkiewicz(Ojciec tego zwycięstwa!!)
2.Csorich-(obrońca strzelający takie bramki zawsze ma i będzie mieć u mnie plusy:))
3.Drzewiecki (Widoczny i waleczny w tym meczu)
Nie napisze ze minus!!! ,ALE ZAWIEDLI DZIŚ MNIE ZAGRANICZNI GRACZE ,naprawdę trochę więcej od nich oczekuje!!
-
-
MVP Cracovia -Tychy I mecz finałowy
1.LESZEK LESZEK LESZEK!!!
1. Leszek Laszkiewicz - wiadomo (aczkolwiek, gdyby nie ostatnie kilka minut meczu, to nie wiem, nie wiem...)
2. Sebastian Kowalówka - bramka (zaliczona Drzewieckiemu), asysta przy 4 bramce
3. ... dłuuugi namysł.... Daniel Laszkiewicz (asysta przy 1. bramce, dwa razy idealnie obsłużył LL i tylko milimetrów brakło by padły gole, sam walczył i miał pecha, że jego strzał nie trafił do bramki)
miejsca zabrakło dla (kolejność nieprzypadkowa): Drzewickiego, Csoricha, Radziszewskiego
Wszyscy sa niesamowici: w obronie niesamowicie podawali krazek na kije Tyszan i to sie musi zmienic w nastepnym meczu, ale w ataku znowu zrobili "wariant Stocznia". Moze to jest jakas nowa taktyka Rudiego na play-offy? :D
Taka (chyba niemozliwa do oddalenia) mysl sie nasuwa: w Lodzi wygrywajac 2:0 dalismy sobie strzelic dwie bramki i ostatecznie przegralismy w doliczonym czasie, ale odbilismy to sobie w hokeju. Cos za cos, nie? ;)
1. Laszkiewicz
2. Drzewiecki
3. Pasiut - choć równie dobrze mógłby to byc Kowalówka
a doping jaki był ?
1. L.Laszkiewicz
2. Kowalówka
3. Pasiut
w 59:30 chciałem głosować 1. Skorvanek 2. Drzewiecki 3. Słaboń, ale teraz mogę zagłosować tylko tak...
1 L. Laszkiewicz
2 Pasiut
3 Radziszewski
1. L. Laszkiewicz, nic nie grał do 59:33 :D
2. Kowalówka
3. Pasiut
Jak gramy tak słabo jak dziś i wygrywamy tzn., że będziemy mistrzem.
doping GKS TYCHY był momentami słyszalny acz słabo
1.Leszek
2.Leszek
3.leszek
1.L.Laszkiewicz
2.R.Radziszewski
3.Csorich
1.L.Laszkiewicz niezastąpiony- zawsze mozna na niego liczyć
2.Csorich 1.bramka cud miód , piękne podanie Pasiutowi,oraz ściągnięcie obr.do rogu przy 4-4
3.Radziszewski obrona 3 karnych
1.L.Laszkiewicz
2.Maniek
3.Pasiut
1. Leszek Laszkiewicz (nie trzeba komentować!)
2. Csorich (za pięknego gola na 2:1)
3. Radziszewski (za obronione karne)
Leszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek! :)
1. Leszek Laszkiewicz
2. Marian Csorich
3. Rafał Radziszewski
1.L.Laszkiewicz
2.Drzewiecki
3.Radzik
1.L.Laszkiewicz
2.M.Csorich
3.R.Radziszewski
1) L. Laszkiewicz
2) D. Laszkiewicz
3) Kowalówka
1. L.Laszkiewicz
2. R. Radizszewski
3. S. Kowalówka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)