Pora jak najszybciej zapomnieć o wczorajszym meczu i pomyśleć o przyszłej sobocie i następnym bardzo ważnym spotkaniu z Lechią. Liczę ,ze stadion zapełni się w całości, bo właśnie teraz drużyna najbardziej potrzebuje wsparcia z trybun.
-
-
CRACOVIA- Lechia Gdańsk 3 : 1
Wszyscy na mecz pokażmy że jesteśmy prawdziwymi kibicami!!!
W Łodzi zagraliśmy duzo lepiej niz z Piastem ale niestety nie dało to nam punktów szkoda, ale z Lechiąmusimy zagrac lepiej w obronie i moim zdaniem powinno byc dobrze :D
Linia obrony na Lechię: Szeliga - Milośzević - Karwan - Derbich! I będzie dobrze.
stasiuk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Linia obrony na Lechię: Szeliga - Milośzević -
> Karwan - Derbich! I będzie dobrze.
Nie! Żaden Karwan, nie chce go widzieć w Cracovii w podstawowym skladzie, podczas gdy Tupalski jest na ławce!
mam nadzieję ,że wypełniony stadion da wsparcie naszym kopaczom.
Oni naprawdę CHCĄ WYGRYWAĆ !!!
W Lechii dobrą robotę w pomocy robi Surma.
Skład Cracovii :
Cabaj
Kulig,Polczak,Karwan,Derbich
Pawlusiński,Baran,Nowak,Sasin
Misan
Ślusarski
Wynik : Wściekłe Lwy - zielony opadły liśc 3-1
Spoko Pany - WYGRAMY !!!!
Tupal za Karwana i zestawienie jak powyej obrony - i ćwiczyć, cały tydzień ćwiczyć na treningach takie ustawienie!
Więc kto ma wyłączyć i zneutralizować Surmę?
Myślę,że Baran z Nowakiem są w stanie to zrobić.W ŁKS-ie grali przeciwko dwójce wyjadaczy (Hajto jak pomocnik grał) , tutaj jest tylko Surma.
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tupal za Karwana i zestawienie jak powyej obrony -
> i ćwiczyć, cały tydzień ćwiczyć na
> treningach takie ustawienie
No a przecież Karwan był w Łodzi nmaszym najlepszym obrońcą!
Najlepszym obrońcą w Łodzi był Szeliga
No a Gregory go zbyt czesto manewrował ... Tylko że trochę się z Tobą zgodzę. Istotnie Szelig był raczej naszym jaśniejszym punktem.
ps. Szeliga to jego żona.
A Kuliga nikt nie chce odsunac od skladu? Gosc w Lodzi nie istnial, a przez swoja cholerna nadgorliwosc (wpadl w Klusa, ktory mial pilke na glowie) i wybil ja pod nogi Swierczewskiego. Po jego glupim bledzie zaczal sie festiwal kornerow, po ktorym padla druga bramka dla LKSu. Ze nie wspomne nawet o tym co zrobil przy sytuacji z Geworgianem.
Przemek to waleczny chlop. Serca wklada co nie miara w mecz, ale ten z LKSem calkowicie mu nie wyszedl :(
Jedno jest dobre.Mobilizacja wśród kibiców a mam nadzieje i piłkarzy jest maksymalna!
Można przegrać a mimo to nie być pokonanym!
Myślę, że Przemek powinien zagrać w meczu z Lechią, cóż nie udał mu się mecz w Łodzi, ale będzie w tym meczu chciał pokazać, że to był tylko "jednorazowy wypad". Polczak z Tupalskim powinni zagrać na środku i co mnie zdziwiło Szeliga na lewej zagrał o niebo lepiej niż Wasiluk w meczu z Piastem.
Szeliga - Tupalski - Karwan - ???
???- kto???
Przeciez napisano: Szeliga - Milośzević - Karwan - Derbich! A więc za Przmka Sławek, a za Sławka Łukasz!
Z tym Miloszeviczem może być tak jak z Pawlusińskim w pierwszym meczu z ŁKS. Niechciany Plastik okazał się zbawcą. Moim skromnym zdaniem Arturo nie powinien wstydzić się pomyłki i z wdziękiem sięgnąć po Serba, bo przecież mu płcą, więc lepiej by było, gdyby przestal być darmozjadem i solidnie zarabial na chleb.
Parodia :) Wszyscy aj waj gdzie jest Milosevic? Aj waj ... i od razu cala nowa linia defensywna :)
Mknacylopez jak narazie tylko ty jesteś przeciwko Milosevicovi. Nie wiem czemu tak się do niego uprzedziłeś.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)