Wyborcza wszędzie ma 'swoje' klimaty:)
-
-
Cracovia - GKS Tychy WIELKI FINAŁ !!!
[b]Plan transmisji[/b]
Czwartek
- TVP Kraków, 18:05
Piątek
- TVP Sport 18:00
- TVP Kraków 18:05
Docencie.. tylko prawda jest też taka, że ten tekst jest też na stronach "krakowskich". Panowie z Szewskiej nie raczyli chyba napisać czegoś od siebie, czegoś co by było "proPasiackie" lub choćby obiektywne... I to jest kolejny przyczynek do zgodnej opinii Pasiaków na temat lokalnej redakcji tej gazety
Czy ktoś wie, czy w Sport Bar będzie transmisja dzisiejszego meczu????:)
No zajebiście. Z Krakowa TVP Kraków nie przeprowadzała transmisji, ale z Tychów dadzą. :/
To akurat normalne Radku.My u siebie idziemy na mecz więc tranasmisja niepotrzebna,a do Tychów wszyscy nie mamy jak pojechać więc relacja całkiem na miejscu:)
Bileciki do wygrania na meczyk dzisiejszy:
http://www.hokej.sport24.pl/news/show/86049/plh/do_wygrania_dwie_wejsciowki_na_mecz_tychycracovia
Szlag mnie trafia po tych tekstach "zdaniem większości obserwatorów" - Ech Wyborcza...
niech nas zresztą nikt nie lubi. Jesteśmy obrzydliwie bogaci i obrzydliwie najlepsi. Zwycięzców się nie sądzi :D
Szacowny klarosie, Wyborcza ma w zwyczaju odsądzać zwycięzców od czci i wiary.
W sprawie transmisji chodziło mi głównie o propagowanie hokeja w Krakowie i okolicach. Im więcej osób ogląda mecze hokeja w TV, tym większe prawdopodobienstwo, że przyjdzie im ochota oglądnąć meczyk na żywo.
Jakoś jak zwycięzcami są GTSy to im takich "laurek" nie robią.
Tychy się nas boją i stąd takie artykuły.
łapiesz mnie Klarosie za słówka. Oczywiście chodziło mi o nas. GTS'y to żadni zwycięzcy, oni po prostu wygrywają mecze.
Alez o przezacny, nie czepiam się. Podtrzymuję wręcz tylko dyskusję o tym, że GW nas nie cierpi, ale ma problem, bo nie może tego wyrazić oficjalnie.
Płaczek Ślusarczyk nie zauważył, że sędzia też nie uznał prawidłowo przez nas zdobytej bramki na 1:0 (Drzewiecki)...
GW zasadniczo nie cierpi kibiców. Nas nie cierpi z definicji, kibiców Lecha nie cierpi za najprężniejszą organizację kibicowską, kibiców Legii za niechęć do ITI, OZSK się właśnie dostaje za skuteczny lobbing.
Lubią za to kibiców Małysza.
a ostatnio J. Kowalczyk i nieco wcześniej szczypiornistów
Ufff... przebiłem sie wreszie do itvp w 17''
Gracz Tych[Parzyszek] już płacze na sędziów w wywiadach... :D
Oni jednak nigdy się nie zmienią.
BTW: OCZYWIŚCIE EWIDENTNY SPALONY!!!!
Naszych słychać w końcówce było...
ps: Vasago ...poco zakładasz nowy wątek jak tem Kamila jest szczęśliwy?
Khalid mecz jest w TV Kraków czyli trójeczce:)
ba... jakbym miał telewizor tobym może i włączył ;)
Zawodnicy Tyscy są żałośni, wszystkie decyzje sędziowskie są prawidłowe, a oni k urwa swoje. Gonera idź się lecz.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)