Jak to się mówi....mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy. Cracovia ten mecz rozpoczęła słabo, ale zakończyła go jak na prawdziwego Mistrza Polski przystało. Można oczywiście mówić o szczęściu bez którego nie byłoby wczorajszego zwycięstwa, ale z drugiej strony widać było straszną determinację i wiarę w to ,że można jeszcze ten mecz uratować. Czapki z głów przed naszymi hokeistami, bo nie po raz pierwszy w tym sezonie pokazali niesamowity charakter i ducha walki. Szkoda tylko , że niektórzy Tyscy kibice znowu nie potrafią godnie przyjąć porażki i na wszystkich forach próbują udowadniać , że to sędziowie w zmowie z Filipiakiem pozbawili ich zwycięstwa.
To był piękny mecz , w którym wygrał po prostu lepszy i tyle w tym temacie.
-
-
Cracovia - GKS Tychy WIELKI FINAŁ !!!
Vasago Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kompletu widzów wczoraj nie było
Chyba byłeś na innym meczu ;) Komplet był a nawet chyba lekki nadkomplet... bo te kilka krzesełek wolnych za bramka pod koniec hali nie wystarczyłoby do pomieszczenia ludzi ściśniętych w młynie czy na schodach na całej hali.
z dwojga złego wole wtope w Lodzi niz w finale hokeja !!!!!!AVE SZATAN
Szkoda że Tyszanie ciągle mówią ze przegrali przez sędziów, przecież to nie sędzia wygrał wznowienie na 30 sek. przed końcem i to nie sędzia zabronił strzelenia bramki z karnego trzem kolejnym zawodnikom
Oglądnąłem ten wywiad z Gonerą. Żałość bierze.
Obiektywnie patrząc nieuznaną bramke na 3:0 strzelili prawidłowo.
Podobnie jak my na 1:0
To jest żenujące i męczące wieczne zwalanie porażek na sędziego - pokazuje kompletny brak szacunku dla rywala
a przy okazji szukanie winy wszędzie tylko nie u siebie nie spowoduje odwrócenia uwagi że Tyszanie spartolili ten mecz dokumentnie
i dodam że bardzo lubię Tyszan i GKS - i jest mi po prostu przykro z powodu braku szacunku który nam okazują ich kibice i hokeiści (mówię o naszej drużynie hokejowej nie o kibicach bo tu nie ma problemu)
Sedziowe jak zwykle w PLH sedziowali tak sobie.
W meczach o taką stawkę sędziowanie moze wpływać na wynik
Tylko że złe sędziowanie trzeba traktować jak deszcz
To jest zmienna niezależna
Bo twierdzenie że Samsung Brothers wspierali Cracovię jest nadużyciem
Tychy miały wszystko co mogły mieć żeby wygrać mecz
Wygrane wznowienia po czasach branych przez trenerów
3 szanse w karnych nie wspominajac o dogrywce
Tychy miały wszystko co mogły mieć ale to znów za mało
Po prostu jesteśmy lepsi
jest jeszcze resztka biletów info z przed 3 minut niestety tylko pierwszy rząd ale to i tak zaje.....
KARVIN- jak bramka strzelona na 1;0 przez Drzewieckiego mogła być zaliczona skoro był w teh sytuacji 1-1,5m spalony? W tv nie było widać zawodnika który spalił jednak, na żywo wszystko było klarowne.
Narzekamy na sędziów bo i mamy na co narzekać. Sam Steblecki przyznał że w kolejnym meczu tyszanie nie będą mogli dotknąc krakowskich hokeistów...bez kary.
Sam mecz wjebaliśmy jak ostatni frajerzy i to nie podlega dyskusji. Jak można wygrać w znowienie i stracic krążek w neutralnej...a potem mając go na kija za bramką, wybić tak nieudolnie, żeby hokeista drużyny przeciwnej przechwycił go na niebieskiej.
Cóż dziś jest nowy dzień. Mam nadzieję, że nasi się pozbierają i wywiozą z Krakowa jedno zwycięstwo.
Całe to halo o zmęczeniu Tyszan mnie strasznie śmieszy. Bębnią o tym nasi, bębnią w tv i wy upatrujecie w tym szansy. Zmęczenie może nadejść w 6-7 meczu finału. Jeśli teraz nasi są wypompowani to są źle przygotowani fizycznie i jest po zawodach.
Do zobaczenia dziś na hali:))
Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie!
Ktoś wie gdzie to będzie w sieci?
Jakiś link?
Steblecki to już od dawna działa mi na nerwy. Zastanawiam się czy jemu nie w smak że Cracovia podniosła się z upadku i walczy o najwyższe cele? Może niech chłop da sobie spokój z komentowaniem naszych meczy bo kolejna legenda upadnie.I jeszcze ta przyjazń z krzoską największą kurwą zomowską.
Czytając hokejnet, hokejpl i hokej24.
Ludzie, a może rzeczywiście te Laszkiewicze Csorichy i Radziki to cienkie bolki a my wygr4ywamy od pięciu lat tylko dzięki arbitrom wziętym na żołd przez Filipiaka? Toż całe Tychy Sanok i Oświęcim nie moga się mylić.
mam taka wielka prosbe do Tyszan. Macie swoje forum to placznie sobie na nim ( na hokej.sport24.pl też sobie mozecie biadolic jacy to zawsze jestescie skrzywdzeni ) ale blagam nie zasmiecajcie naszego fora. naprawde juz mi sie przejadlo czytanie waszych ciaglych szlochan juz od kilku lat.
Mr.Crowley Napisał(a):
> Steblecki to już od dawna działa mi na nerwy.
> Zastanawiam się czy jemu nie w smak że Cracovia
> podniosła się z upadku i walczy o najwyższe
> cele? Może niech chłop da sobie spokój z
> komentowaniem naszych meczy bo kolejna legenda
> upadnie.I jeszcze ta przyjazń z krzoską
> największą kurwą zomowską.
CO TY GOŚCIU WYPISUJESZ ???!!! Nie słuchałem komentarza, ale nie pomylił ci się Romek z kimś ???!!!
Marek_ Napisał(a):
> KARVIN- jak bramka strzelona na 1;0 przez
> Drzewieckiego mogła być zaliczona skoro był w
> teh sytuacji 1-1,5m spalony? W tv nie było widać
> zawodnika który spalił jednak, na żywo wszystko
> było klarowne.
>
Obejrzyj sobie dokładnie powtórkę. Wszystko w TV widać. Spalonego na 99% nie było. Mihalik (o którym piszesz, że go rzekomo nie było widać w TV - bo nie mam na myśli tego naszego zawodnika będącego najbliżej Drzewieckiego... - któż to był...?) trzyma lewą łyżwę na linii niebieskiej w momencie, w którym Drzewiecki wprowadza kążek do tercji GKS.
Inna nieco kwestia, czy Sobecki zasugerował się przy interwencji gwizdkiem, ale tego nie wiemy, a okres czasu między gwizdkiem i momentem kiedy Sobecki próbuje (jednak próbuje) interweniować był baaaaardzo krótki.
Marku- właśnie, obejrzyj _dokładnie_ powtórkę w TV i poczytaj przepisy gry w hokeja na lodzie. Zgodnie z przepisami nie było spalonego i bramka powinna być uznana.
Naprawdę, wierzycie w to, co piszecie, o kupionych sędziach? Jakim cudem przez tyle lat Cracovia kupuje wszystkich sędziów w lidze? Zapewne przy cichej aprobacie CBA.
Wiesz Leesior myślę że Mr.Crowley ma trochę racji.
Trochę dziwnie komentuje chwilami, ... ale może to tylko Mr.Crowley i mnie się tak wydaje.
Agnan Napisał(a):
> Ktoś wie gdzie to będzie w sieci?
>
> Jakiś link?
>
>
na itvp.pl będzie
jeszcze tylko trzy godzinki! :)
rycerzszaławiła Napisał(a):
> Wiesz Leesior myślę że Mr.Crowley ma trochę
> racji.
> Trochę dziwnie komentuje chwilami, ... ale może
> to tylko Mr.Crowley i mnie się tak wydaje.
>
A ja myślę, że chłop po prostu stara się być obiektywny. Np. przy nieuznanej bramce dla Tychów (przy stanie 0:2) powiedział, że raczej sędzia powinien bramkę uznać... i niestety, moim skromnym zdaniem, miał rację.
Biorąc jednak pod uwagę, że sędzia nie uznał bramki zdobytej (na 99%) prawidłowo przez Drzewieckiego (przy stanie 0:0), to w nieuznanych prawidłowo zdobytych bramkach było 1:1.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)