O LKS-ie ciag dalszy,,
Nie ukrywam od kiedy zrozumialem weszlo (tak ciezko to zrozumiec ale jednak ) to czytam ich codziennie , a przyklad dlaczego ich zrozumialem i .....jednak polubialem jest ponizej.
http://www.weszlo.com/news/9273-My_wplacilismy_Potrzeba_jeszcze_tylko_3999_kibicow
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tylko skad ten cytat? Szukam i szukam ,i wciaz nie
> moge znalezc...
Z komentarzy pod artykułem.
Ciekawe czy jakby Cracovia znalazła się na miejscu ŁKS to też by podjęli takie działanie, bo nie chcieliby "by Cracovia po prostu upadła"? Podejrzewam raczej że z satysfakcją przyglądaliby się jak toniemy. Dlatego konsekwentnie nie lubię i raczej nie polubię.
Zastanawia mnie fakt, iż Polonia Bytom dostała zakaz transferów za niepłacenie zobowiązań, a taki ŁKS ma milionowe zaległości i nic się z tym nie robi.
W normalnym kraju już dawno by weszła powtórna kontrola do klubu z powodu zaległości finansowych, a u nas PZPN śpi.
a mnie dziwi jak krotka pamiec maja niektorzy z Cracovii,czy zawsze byliscie tak za przestrzeganiem przepisow i prawa,? nie wspomne tu o pewnego rodzaju donosicielstwu/konfidenctwu--,,a czy nie powinni sprawdzic,---juz dawno powinni sie zabrac za,,,---normalnie gts sie robi...
[i]Zlatko Tanevski za porozumieniem stron rozwiązał kontrakt z PGE GKS Bełchatów.
Obrońca z Macedonii w PGE GKS spędził półtora roku. W tym czasie Tanevski rozegrał 29 meczów. Do drużyny z Bełchatowa przeszedł latem 2010 r. z Lecha Poznań.
Był podstawowym zawodnikiem, kiedy trenerem zespołu był Maciej Bartoszek. Regularnie występował także w rundzie jesiennej tego sezonu, ale z drugiej strony nie miał równorzędnego konkurenta w kadrze. W efekcie Tanevski grał bardzo nierówno i lepsze mecze przeplatał z bardzo słabymi.
Kontrakt z PGE GKS piłkarzowi wygasał dopiero w czerwcu, ale już teraz obie strony doszły do porozumienia i rozwiązano umowę. Oprócz Tanevskiego wolną rękę na szukanie klubów dostał także Maciej Mysiak. Przypomnijmy, że wcześniej z drużyną z Bełchatowa pożegnali się Wojciech Jarmuż i Łukasz Bocian.[/i]
Taki mało ważny news. Łukasz Bocian, to chyba ten, który strzelił nam pierwszą bramkę w pierwszym pamiętnym meczu przy Kałuży z Bełchatowem, prawda? To był niezły strzał.
Željezničar Napisał(a):
> Ciekawe czy jakby Cracovia znalazła się na
> miejscu ŁKS to też by podjęli takie działanie,
> bo nie chcieliby "by Cracovia po prostu upadła"?
> Podejrzewam raczej że z satysfakcją
> przyglądaliby się jak toniemy. Dlatego
> konsekwentnie nie lubię i raczej nie polubię.
Ciekawe jakby było? Może lepiej zapytać: jak było, roku pamiętnego (Basztowa)? Kto się wtedy za nami ujął?
Docent ale weszlo w tamtym czasie nie bylo...
ale Ci Legijoniści od weszło działali już na necie.
[i]Szkoleniowcy Górnika Zabrze w sobotnich sparingach sprawdzątrzech ofensywnych piłkarzy - Bułgara, Ukraińca i Mołdawianina.Obok Bułgara Walentina Weselinowa i Ukraińca Romana Romanczuka, Górnik postanowił sprawdzić także Mołdawianina [b]Michaila Turcana[/b]. 22-letni napastnik grał ostatnio w mołdawskiej Olimpii Balti.[/i]
http://www.sport.pl/sport-slask/1,121861,11045127,Napastnik_z_Moldawii_bedzie_testowany_przez_Gornika.html
Michail Turcan to bardzo ciekawy piłkarz. Można o nim pomyśleć w kontekście ewentualnego zatrudnienia w Cracovii.
Carlit Napisał(a):
> Szkoleniowcy Górnika Zabrze w sobotnich
> sparingach sprawdzątrzech ofensywnych piłkarzy -
> Bułgara, Ukraińca i Mołdawianina.Obok Bułgara
> Walentina Weselinowa i Ukraińca Romana
> Romanczuka, Górnik postanowił sprawdzić także
> Mołdawianina Michaila Turcana. 22-letni napastnik
> grał ostatnio w mołdawskiej Olimpii Balti.
>
> http://www.sport.pl/sport-slask/1,121861,11045127,
> Napastnik_z_Moldawii_bedzie_testowany_przez_Gornik
> a.html
>
> Michail Turcan to [b]bardzo ciekawy piłkarz.[/b] Można
> o nim pomyśleć w kontekście ewentualnego
> zatrudnienia w Cracovii.
Ile razy widziałeś jego grę?
Jakie ewentualne zatrudnienie?
Ogarnij się ,bo z każdym Twoim kolejnym postem uświadczam się w przekonaniu,że masz lat 12-14
rozrabiaka Napisał(a):
> Ile razy widziałeś jego grę?
Nie oglądasz meczów reprezentacji? Dziwne :)
Carlit Napisał(a):
> rozrabiaka Napisał(a):
>
> > Ile razy widziałeś jego grę?
>
> Nie oglądasz meczów reprezentacji? Dziwne :)
Tak,oglądam. Szczególną uwagę zwracam na mecze Mołdawii, Azerbejdżanu i Andory.
p.s. Na tvp2 oglądasz czy na Eurosporcie?
Koniec off,nie o tym ten temat
Kolego. Tak się składa, że pracuję w tzw. logistyce a moja praca polega m.in. podróżowaniu w różne dziwne miejsca. A ponieważ bardzo lubię chodzić na mecze więc to robię gdy tylko mam okazję. Obecnie z uwagą śledzę informacje nt. zgrupowania naszego ulubionego zespołu w Turcji bo z dużym prawdopodobieństwem będę tam w tym samym czasie.
Przepraszam za ten off topic ale bardzo proszę o to, żebyś mnie kolego nie obrażał. Ty bardziej, że przecież ja tego nie robię.
A jeśli czasem napiszę coś z czym się nie zgadzasz to zawsze możesz to zignorować. Pozdrawiam.
W/W, że powinniśmy wtedy spaść (pewno ci o to chodzi) to chyba każdy wie, ty, ja i większość z Pasiaków. I tak powinno byś sprawiedliwie, ale nie spadliśmy kosztem Was i na to ani Ty, ani Ja wpływu nie mieliśmy.
Gramy w ekstraklasie i powinny być pewne zasady gry inaczej po prostu nasz poziom piłkarski i tak marny będzie leciał na łeb i szyję.
Wg. mnie nie macie mocnych finansowych podstaw, aby grać w ekstraklasie. Zbieranie pieniążków chwalebne, ale to jest jedynie reanimacja trupa. Może lepiej spaść i zaczynać od nowa ( patrz Lechia G.).
Ps. Mam dalej sentyment do ŁKS, pamiętam starą zgodę i dla Was ode mnie pełen szacunek.
Ps2.Sentyment to jedno, a twarde warunki gry to drugie.
Carlit Napisał(a):
> Kolego. Tak się składa, że pracuję w tzw.
> logistyce a moja praca polega m.in. podróżowaniu
> w różne dziwne miejsca. A ponieważ bardzo
> lubię chodzić na mecze więc to robię gdy tylko
> mam okazję. Obecnie z uwagą śledzę informacje
> nt. zgrupowania naszego ulubionego zespołu w
> Turcji bo z dużym prawdopodobieństwem będę tam
> w tym samym czasie.
>
> Przepraszam za ten off topic ale bardzo proszę o
> to, żebyś mnie kolego nie obrażał. Ty
> bardziej, że przecież ja tego nie robię.
> A jeśli czasem napiszę coś z czym się nie
> zgadzasz to zawsze możesz to zignorować.
> Pozdrawiam.
Pokaż ,w którym miejscu Cię obraziłem? To posypię głowę popiołem.
Chyba,że mylisz ironię i sarkazm z obrażaniem,to co innego.
pzdr
Carlit Napisał(a):
> rozrabiaka Napisał(a):
>
> > Ile razy widziałeś jego grę?
>
> Nie oglądasz meczów reprezentacji? Dziwne :)
Młodzieżowych Mołdawii?
[url=http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/1256759,uefa-zamrozila-kase-wisly,id,t.html]krakow. nasze miasto - klik.[/url]
mknacylopez Napisał(a):
> Młodzieżowych Mołdawii?
To też był sarkazm :) Kiszyniów to jeszcze nie jest koniec świata i tam też żyją ludzie. A niektóry nawet grają w piłkę. I nawet samolotem można tam dolecieć. Dobra koniec off topica. Bo to ewidentnie nie ma nic wspólnego z tematem.
Napisales, ze wystarczy ogladnac mecze reprezentacji, a ten gosc gral tylko w mlodziezowkach, wiec badz precyzyjny:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)