Piłkarze Lechii Gdańsk wracają z Krakowa z tarczą po wygranej 1:0 z Wisłą. Niestety ich wyjazd nie obył się bez przykrego incydentu.
Jeszcze w piątek w nocy po przyjeździe do hotelu na parkingu czterech sprawców obrzuciło autokar klubowy Lechii kamieniami. Do zdarzenia doszło ok. godz. 23:00, wybite zostały trzy szyby.
- Straty to ok. 20 tys. zł, na szczęście autokar był pusty i nikomu nic się nie stało - podkreśla kierownik drużyny Jacek Konieczny. Jeszcze w sobotę przed meczem z Wisłą udało się naprawić zniszczenia. Sprawę wyjaśnia policja.
źródło:onet.pl
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
Haha, mamy przykład na dobry wpływ GW; wymieniona gazeta rozdmuchała sprawę wypowiedzi patrycji i teraz afera na całą Polskę! :D
1. W którym momencie meczu jest antydoping?
2. Obrzucony kamieniami autobus? Od razu przypomina mi się zniszczenie ubikacji u nas na stadionie po meczu z Lechią.
3. Podniosą ceny biletów, a gdyby nie można już zmieścic szpilki na El Passo, o ile się nie mylę (może to była jakas ploteczka, ale utkwiła mi w głowie), projekt przewidywał mozliwość rozbudowania sektora A i B o 5 tysięcy miejsc. Nie ma co się tym na razie martwić.
4. gts jest w tej chwili na fali mody, więc mają kupę kibiców sezonowych. Przypominam sobie, gdy przed meczem Lecha z ManCity były podobne problemy z takimi kibicami.
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Piłkarze Lechii Gdańsk wracają z Krakowa z
> tarczą po wygranej 1:0 z Wisłą. Niestety ich
> wyjazd nie obył się bez przykrego incydentu.
>
> Jeszcze w piątek w nocy po przyjeździe do hotelu
> na parkingu czterech sprawców obrzuciło autokar
> klubowy Lechii kamieniami. Do zdarzenia doszło
> ok. godz. 23:00, wybite zostały trzy szyby.
>
> - Straty to ok. 20 tys. zł, na szczęście
> autokar był pusty i nikomu nic się nie stało -
> podkreśla kierownik drużyny Jacek Konieczny.
> Jeszcze w sobotę przed meczem z Wisłą udało
> się naprawić zniszczenia. Sprawę wyjaśnia
> policja.
>
> źródło:onet.pl
20 tysiaków za 3 szyby ???
za tą kwotę można autobus kupić....
oświadczenie gts
"W związku z pomeczowymi wypowiedziami zawodnika Patryka Małeckiego klub Wisła Kraków podkreśla, że każdy kibic, przychodzący na stadion przy ul. Reymonta 22 jest dla niego bardzo ważny. Zachowanie wszystkich pracowników klubu, a w szczególności piłkarzy, które niosą znamiona braku szacunku dla kibiców, są w klubie traktowane jako [b]najwyższe przewinienia dyscyplinarne[/b].
Wisła Kraków przeprasza wszystkich kibiców, którzy poczuli się urażeni słowami Patryka Małeckiego po meczu z Lechią Gdańsk.
Wisła Kraków SA"
Czyżbyśmy już nie zobaczyli patrycji na derbach? :(
To oświadczenie to pic na wodę.Mał(p)eckiego i tak kochają przy R22 i niech tak zostanie miłość na wielkim poziomie.
Za wypowiedzi małeckiego przeproszono kibiców gts, ale nie Cracovię, gdzie jego wypowiedź także trafiała w jej wizerunek!
uderzyło Cię co ten debil powiedział? :D
Jemu chodzi o markę Cracovii, a nie nas kibiców.
nawet jeśli o to by mu chodziło, nie ma się czym przejmować, przecież on wiecznie prowokuje, trzeba mu się zaśmiać w twarz jak zrobił to Saidi :)
z imbecylem nie pogadasz...
W sumie szkoda klawiatury ;)
Derby bez patrycji to nie sa derby =D
ten koles zawsze mial nie rowno pod suftem =D gnojkowi sie wydaje ze to kibice sa dla niego a nie odwrotnie.
swoja droga na meczu zgodowym wiselki 13 tys ludzi ... chyba ida w dobra strone =D
Zareklamowal Nas bezplatnie - i az szkoda ,ze nie przytoczyl nazwy sponsora.....tu General moze byc zly- nic o Comarchu...
Ps.
Wali mnie to co Patrycja gada....
Slapi1988 Napisał(a):
> swoja droga na meczu zgodowym wiselki 13 tys ludzi
> ... chyba ida w dobra strone =D
Pewnie tym razem Tytus, Romek i A'tomek nie znalazł czasu na mecz swojej Wisełki
BTW niezłe jaja - małpa chce poupychać na naszym stadionie kiełbasiarzy z wąsami z R22. :D Twoje niedoczekanie Pati. Wąsacze, studenciaki i łby to nieodłączny folklor waszej stoczni, nikt nam tej hołoty nie wciśnie na Kałuży :D
Wieszcz.nh-krk Napisał(a):
> 1. W którym momencie meczu jest antydoping?
> 2. Obrzucony kamieniami autobus? Od razu
> przypomina mi się zniszczenie ubikacji u nas na
> stadionie po meczu z Lechią.
> 3. Podniosą ceny biletów, a gdyby nie można
> już zmieścic szpilki na El Passo, o ile się nie
> mylę (może to była jakas ploteczka, ale
> utkwiła mi w głowie), projekt przewidywał
> mozliwość rozbudowania sektora A i B o 5
> tysięcy miejsc. Nie ma co się tym na razie
> martwić.
> 4. gts jest w tej chwili na fali mody, więc mają
> kupę kibiców sezonowych. Przypominam sobie, gdy
> przed meczem Lecha z ManCity były podobne
> problemy z takimi kibicami.
a może by zrobić coś takiego? http://www.polskaniezwykla.pl/web/place/gallery,1,17199.html wzdłuż focha, powiększając A i B do drugiego piętra. nie wiem jak na to patrzyłby się konserwator i nie znam projektu. Ale według mnie nie byłoby to głupie rozwiązanie. oczywiście chodzi mi o tunel, nie o skocznie :P
Aston1906 Napisał(a):
. Wąsacze, studenciaki i
> łby to nieodłączny folklor waszej stoczni, nikt
> nam tej hołoty nie wciśnie na Kałuży :D
Zaczynasz małpować Małpeckiego? :P
Tak sobie czytam tu i tam na temat patigate i muszę powiedzieć, że koleżanka Patrycja zrobiła dla nas zajebistą robotę. Gwardziści ujadają po sobie aż miło poczytać, no i ten niedoceniony, psychofizyczny wątek z kiełbasą :D
Oczywiście jedyną poważną odpowiedzią na teksty tego gościa, to szczery uśmiech. Patryk naprawdę potrafi wprowadzić w dobry nastrój.
Oni natomiast mają rzeczywiście problem. Wprowadza im ferment między kibiców, a to rzecz straszna, coś o tym niestety wiemy. U nas to jednak zamierzchła przeszłość o której przypominać należy tylko jako przestrogę, aby nigdy się to nie powtorzyło, a u nich to narasta.
Małeckiemu proponowałbym natomiast jeszcze obejrzeć np. nasz ostatni mecz na Ziemi Świętej z Legią. Może zrozumiałby wtedy ... a nie, to już chyba przesadziłem...
http://gwizdek24.se.pl/inne/legia-swietuje-w-burdelu_202353.html
to odliczamy dzis prosze panstwa, dla Bodzia 'przypierdalam sie do Cracovii' , oby 5teczka znowu wpadla mu za kolnierz, hawk!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)