zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak narazie to Rangers przegrywaja u siebie z
> Malmo 0:1
Malmo dwa razy ich wyeliminowało, a było to ze 30 lat temu.
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
macie sie czym podniecać. srał ich pies, my musimy patrzeć na siebie.
a ja bym wolał by skisła awansowała do europejskich pucharów, bo przynajmniej w lidze by się tak nie przykładali do meczy(najlepsi piłkarze byliby oszczędzani na ligę, a nie na LE cz LM) a współczynnik klubowy poszedłby do góry, mam nadzieję, iż wszystkie polskie zespoły grające w europejskich pucharach zajdą jak najwyżej , to jest moje zdanie.
dodo92 Napisał(a):
> Bzyyczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ogólnie to gts gra w 4 rundzie ze zwycięzcą
> > jednej z poniższych par :
> > Ekranas Poniewież (Litwa) - BATE Borysów
> > (Białoruś)
> > Glasgow Rangers (Szkocja) - Malmoe FF (Szwecja)
> > Maccabi Hajfa (Izrael) - NK Maribor (Słowenia)
> > FC Kopenhaga (Dania) - Shamrock Rovers
> (Irlandia)
> > HJK Helsinki (Finlandia) - Dinamo Zagrzeb
> > (Chorwacja)
>
> oby trafili na Glasgow Rangers:)
Wyglada na to ze Glasgow nie w formie, obilo mi sie kiedys o uszy, ze maja klopoty finansowe, moze dlatego slabiej przędą. A z par które podał Bzyyczek mysle ze najgrozniejsza bylaby FC Kopenhaga i BATE Borysów.
Oczywiście mam nadzieję, że LM kundlom z głowy wybije Maccabi Hajfa. Duża na to jest szansa?
gentlemen Napisał(a):
> Oczywiście mam nadzieję, że LM kundlom z głowy
> wybije Maccabi Hajfa. Duża na to jest szansa?
Wszystko zależy od tego kogo Jahwe woli,bo oba kluby tak samo żydowskie... ;)
Tak mi się skojarzyło po wczorajszym meczu: http://www.youtube.com/watch?v=jLET2WVBMK8
A kastrat to jak ulał Patryk ;)
Jop w rezerwach :D
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/mariusz-jop-przesuniety-do-rezerw-gornika-zabrze,1,4804623,wiadomosc.html
Szkoda, zawsze to większa szansa by była na ogranie Górnika.
Zbychu Napisał(a):
> a ja bym wolał by skisła awansowała do
> europejskich pucharów, bo przynajmniej w lidze by
> się tak nie przykładali do meczy(najlepsi
> piłkarze byliby oszczędzani na ligę, a nie na
> LE cz LM) a współczynnik klubowy poszedłby do
> góry, mam nadzieję, iż wszystkie polskie
> zespoły grające w europejskich pucharach zajdą
> jak najwyżej , to jest moje zdanie.
Też tak myślę, do tego doszła by dla nas większa szansa, by im skopać kupry w derbach. Każdy zapewne pamięta, jak KOlejorz grał słabo w lidze po każdym sukcesie w pucharach, typu pokonanie Juventusu czy MAn City ;) od pucharow będą zmęczeni i w lidze będą oszczędzaćskład.
Tak, ale czym dalej zajdą w pucharach to większa kasa na nowych dużo lepszych piłkarzy. Kolejna rzecz puchary mogą przyciągnąć nowych kibiców na stadion. Trzecia rzecz to to, że Gts ma teraz bardzo szeroką kadrę i na puchary i ligę powinna im wystarczyć.
żyd w Legii
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/ekstraklasa-moshe-ohayon-pilkarzem-legii,1,4804850,wiadomosc.html
jak to kibice rzeki o ichnim zawodniku mawiają, to nie żyd, to obywatel Izraela ;)
Z matki Polki. A babki Żydówki. Babka się nie liczy, bo Żydem się jest tylko z matki. :D
Moja MAMA nie jest obywatelem Izraela.......to... co..? nie jestem już JUDE GANG
Nie o obywatelstwo tu chodzi... ;)
Mosiek z rzeki w reprezentacji Polski?? oby nie :D
[url]http://sport.interia.pl/pilka-nozna/news/czy-maor-melikson-zagra-w-reprezentacji-polski,1673810,4324][/url]
Mecz slaska bedzie na polsacie zwyklym czy na cyfrowym??
w Polsacie otwartym. I w pierwszym składzie jest nasz pasiasty as Marek Wasiluk:)
A idzie juz mecz ? bo ja mam jakas interwencje na polsacie :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)