Oto co można przecztać na e-hokej.pl. sprawa dotyczy zawieszenia Droni za pijaństwo w czasie gry w reprezentacji młodzieżowej
"Działacze Zagłębia wietrzą spisek. Do klubu dotarły bowiem informacje, że jeżeli Dronia zgodziłby się, by po sezonie podpisać kontrakt z Cracovią, to już byłby przywrócony do gry w drużynie z Sosnowca! - Taką informację przekazał mi sam Dronia - mówi Bernat.
najpierw ten z Bożej Łaski prezes oskarżył trenera że to jego wina że Dronia się nastukał
"na kadrze" junoirów /co innego w seniorach,ale wtedy nikt nie szukał winnych w około tylko Radzik posypał głowę popiołem/ a teraz się p,,,,lił do CRACOVII
tu proźba do decydentów żeby wam nie przyszło do głowy siągać tego frajera do PAASÓW
a swoją drogą klub powinien wystąpić do sądu przeciw bernatowi zagłębie-gołębie-sosnowieckie-pieski
-
-
Prezes Bernat
ech...ten gość to jednak straszny burak i jako prezes jeden wielki obciach dla Zagłębia S. :(
Na co nam tu Dronia ??? nie dość ze ma ciągotki do picia to jeszcze po co mamy mieć do czynienia z i..tą Bernatem,któremu wydaje się ze Dronia mu zdobędzie mistrza.Co z Droni jeszcze będzie to wielki znak zapytania u nas Landowski i Wajda tez mieli być wiekiemi, coraz lepszymi zawodnikami a rzeczywistość jest inna.
Dronia ma obywatestwo niemieckie i jedzie po sezonie robić karierę w raichu. W góle chlop nie zainteresowany Cracovią. A Bernat ma schizofenię.
Dla mnie Bernat ma chroniczna delirkę.
Chory człowiek!
fakt, zachowanie Pana Bernata sugeruje jego całkowitą niepoczytalność, ale w kwestii samego Pawła Droni, to ja bym go akurat widział w naszym zespole, drugą sprawą jest fakt, że w odróżnieniu od kolegi Tornada, uważam, że z Patryka i Tomka będą dobrzy obrońcy, zwłaszcza gra Patryka mi się bardzo podoba w obecnym sezonie na przykład, oczywiście nie zawsze i nie jest to jeszcze topowy polski defensor, ale uważam że jego postawa idzie konsekwentnie i zdecydowanie w dobrym kierunku.
Nie potrzeba nam Droni ,bo na przykładzie naszych młodych defensorów(Wajda i Landowski) zapowaiadali się b. dobrze a czym starsi tym gorzej się spisują.
akurat Wajda grał cały sezon podstawowy i tam gdzie jest potrzebny umie się odnależc ,natomiast Landoski miał pecha -kontuzja a pozatym z tego co wiem to ciągle słyszą od trenera że mają czas a starzy muszą grać ....
Graja starsi ,bo oni są słabsi nie wydaje mi się żeby trener puszczał starszych ,bo oni są dobrzy ale mają jeszcze czas,po prostu brakuje im jeszcze dużo.
mam nadzieje że to czytasz gówno wiesz a dyskutujesz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)