Dla mnie to żelas i lovelas. Może nie wracać. Jeden dosłownie jeden mecz mu wyszedł z Lechem
-
-
Kamil Witkowski -półroczne wypożyczenie?Udowodnij coś komuś i WRACAJ!!!
http://nasza-klasa.pl/profile/16110954
Miejscowość: Krakow-New York(UsA)
Ten New York będzie musiał zmienić na Łęczną pod Lublinem .
Takie tematy rozkładają mnie na łopatki :D
No ale w sumie sezon ogórkowy ;)
Dobry ruch CRACOVII Krzysiek już by nie grał za duża konkurencja Kamil musi wreszcie zrozumieć że piłka to walka jeszcze raz walka zresztą już wcześniej Stefan też go skreślił czyli coś z nim nie tak ale ja w niego dalej wierze że się w łęcznej rozegra i troche bramek strzeli zresztą zobaczymy kto będzie lepszy on czy Grzegorzewski bo obaj prawdopodobnie będą grać na wiosne w Łęcznej niech się teraz zgrywają a póżniej dla CRACOVII niech bramki strzelają!!!TYLKO PASY!!!
Mi tam Witkowskiego nie zal. Wyszlo mu moze pare meczy. A tak wedlug mnie na boisku sprawial wrazenie takie wolnego zawodnika, ktoremu latalo co sie dzieje na boisku. Mam nadzieje, ze sie polepszy i jak wroci do nas to bedzie o niebo lepszy
Ale na naszej klasie rządzi.Super ma te zdjęcia.
Kamil ma potencjał ale go nie wykożystuje mam nadzieje że w Łęcznej się przełamie!!!
86 dni później
"- Wszystko wskazuje na to, że w przyszłym sezonie zarówno Górnik, jak i Cracovia będą grały w tej samej lidze. Myślałeś już, gdzie będziesz występował w przyszłym sezonie?
- Faktycznie, wygląda na to, że Cracovia znajdzie się w pierwszej lidze, ale na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie powiedzieć, gdzie będę grał w nowym sezonie."
Nie mam pytań...
Niech dołoży żelu na włosy, wydziarga sobie coś ciekawego na przedramieniu i idzie do Legii.Skończona ciota dla mnie.Od samego początku, odkąd przyszedł na Święta Ziemię. Temat z HP zawsze aktywny: Kopnij Se Pedała w...TYLE!
co za kawal grzyba !!!
zawsze cie lubialem i ci kibicowalem ale teraz dosc...wypierdalajj jak najdalej od Cracovii !!!
Santo,co Ty na to ?
???
Jak przyszedł - miałem nadzieję.
Dalej to coraz bardziej usypiał, spał i prześpi chyba całe życie.
Jesli Witkowski spał co co teraz robią nasi zawodnicy? Są w śpiączce?
A o co właściwie chodzi?
Oto ze mial powiedzieć:
Nie no wiadomo że Cracovia sie utrzyma a ja to całe życie marzyłem o grze w Cracovii
i juz sie nie moge doczekac az wróce do Krakowa do moich ukochanych kibiców
Jest jeszcze jeden mecz, który Witkowski nam wygrał. http://www.dailymotion.pl/video/x4kcov_jagiellonia-02-cracovia_sport
A jaki ładny gol.
Kto trenował Jegielonię?
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co za kawal grzyba !!!
> zawsze cie lubialem i ci kibicowalem ale teraz
> dosc...wypierdalajj jak najdalej od Cracovii !!!
> Santo,co Ty na to ?
Pojebany? Nic złego nie powiedział. Przecież wszystko wskazuje na to, że Cracovia zagra w 1 lidze w przyszłym sezonie.
hahaha prawie wszyscy na tym forum pisali lub dalej piszą ze mamy pewny spadek a już na pewno wszystko na to wskazuje a do Wicia sie przyczepiacie
ciekawe kto zagra w ataku jak Slusar sie nie wyleczy??
Miszczu2007 Napisał(a):
> Pojebany?
troszke ale bardzo dobrze mi z tym ;)
zawodnik Cracovii lub jakiejkolwiek innej druzyny nie ma prawa tak mowic !!! mamy bardzo duze szanse na utrzymanie i skonczcie w koncu plakac !!! 15 punktow do zdobycia,a my mamy 3 punkty straty do miejsca barazowego i 4 do utrzymania...a tu co chwile placze ze juz nie mamy szans,witaj I ligo itd itp...z reszta piszcie,mowcie sobie co chcecie,ale zawodnik Cracovii jakim jest Witkowski musi byc przekonany i wierzyc do konca ze jego druzyna nie spadnie...kropka
isaac Napisał(a):
>
> zawodnik Cracovii lub jakiejkolwiek innej druzyny
> nie ma prawa tak mowic !!! mamy bardzo duze szanse
> na utrzymanie i skonczcie w koncu plakac !!! 15
> punktow do zdobycia,a my mamy 3 punkty straty do
> miejsca barazowego i 4 do utrzymania...a tu co
> chwile placze ze juz nie mamy szans,witaj I ligo
> itd itp...z reszta piszcie,mowcie sobie co
> chcecie,ale zawodnik Cracovii jakim jest Witkowski
> musi byc przekonany i wierzyc do konca ze jego
> druzyna nie spadnie...kropka
>
>
Amen
Po czym wnosicie że nie spadniemy ?
Po grze naszych grajków, czy po tym, że mamy super trenera ? A może po rozkładzie naszych przeciwników (Polonia, Odra, Górnik. Bełt, Lech), z których każdy jeszcze o coś gra i nie odpuści...?
Witkowski powiedział tylko to, co wydaje się w tej chwili prawdopodobne. A to gdzie będzie grał, to pewno nie tylko od niego zależy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)