Już w sobote o godz. 11.00 ,będzie można na boisku przy ul.Wielickiej pooglądać nasze "gwiazdy kopanej".Warto przyjść by popatrzeć,jak roznosimy Wieliczke np.8-0 ;-)
-
-
Cracovia - Górnik Wieliczka....tylko piłka nozna
Nie będzie padać, więc zapraszamy :)
3 0 °C
991 hPa
Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 0.0 mm
http://pogoda.onet.pl/1,196,38,krakow,miasto.html
Widzę, że się szykuję w 100 procentach Pasiasty weekend :D
Na boisku tez :) Sebastian Juszczyk, Lukasz Paluch, Arek Kubik, Michal Swistak, Tomek Wacek, Piotr Gruszka, Mateusz Jelen, Damian Niemczyk i Wojciech Obrzut :)
Gruszka.....
za co go wyzywalismy w 3 lidze? zaraz jak przyszedl Stawowy? bo cos mi tak w glowie swita..
Gruszkaaa, Gruszkaaa!! Puszkaaa!! :D
Tak to jakoś szło ;)
Już nie pamiętacie za co?
Z tego co wiem obrzut stracil angaz w gorniku bo prezentowal sie mizernie.Zreszta dziwi mnie to ze sie pozbylismy jakies pare lat temu wie ktos dlaczego?
Obrzuta? Dopiero przed ta runda odszedl
On miał ciężką kontuzję.
Jak będą grac na sztucznym boisku to publika się na to załapie?
rok temu była publika i w tym roku tez tak bedzie . Nie szukajcie dziury w całym! Bo pozniej co temat pojawiają się idiotyczne pytania jak to wyżej
Pytałem , tylko grzecznie, bo wiem że przy "naturalnym" boisku na Wielickiej miejsce do oglądania jest , ale na "sztucznym" ( na którym to Płatek planował spotkanie) takowego brak.I co mnie za to spotkało?Zostałem uznany za idiotę,jak to czasami mało brakuje żeby zostać debilem, trudno.
dookoła boiska miejsca ci dostatek . Nawet jakby takiego nie było od strony budynków to zawsze jest sporo miejsca za płotem.
stopnial snieg, bedzie niezle bagno w tym roku
Bagno to jest ale w Odrze Wodzisław:P
Jutro zobaczymy te wzmacniacze:)
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,6197563,W_Cracovii_pokaza_sie_nowe_twarze.html
45
KONIEC PIERWSZEJ POŁOWY - JAK NA RAZIE 2:0 DLA CRACOVII!
44
Kaaaaszuuuubaaaa!!!! Wykorzystał podanie Witkowskiego i z 5 metrów wpakował piłkę do bramki!!!! 2:0!!!! Drugi gol Kuby!!
43
Woooooooooooowwwww!!!!!! Klich podał do Kaszuby, a ten będąc na czterdziestym metrze zdecydował się na zaskakujący strzał!!! Piłka wylądowa w samym okienku bramki!!!!!
Tak się przekonuje do siebie trenera :):):) Brawo Kuba...
43
Woooooooooooowwwww!!!!!! Klich podał do Kaszuby, a ten będąc na czterdziestym metrze zdecydował się na zaskakujący strzał!!! Piłka wylądowa w samym okienku bramki!!!!!
za cracovia.pl
drugą też strzelił Kaszuba i prowadzimy 2:0 :)
52
Gooooooool!!!!! Moskała wbił mocno piłkę z rzutu wolnego w pole karne, a Wasiluk trącił piłkę i ta wpadła do bramki tuż prawym słupku!!!
No to teraz czekam na potwierdzenie formy w lidze ;] 4:0
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)