knur przyzywamy cie ;)
-
-
Bojkot Forum
Wracam... Żartowałem :)
Chciałem tylko pokazać jak na tym forum wygląda wiele postów, ale już mi się znudziło... wielu forumowiczom pewnie ulżyło :)
no popatrz a wielu obstawiało ,że miałeś wczoraj wyjątkowo dobre palenie;)
Też bym tak pomyślał :)
niestety dezydery ma racje...forum coraz ciężej się czyta...np. wątek o vlepkach:
dzodzo1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kiedy jakas nowa seria
Shart Napisał(a):
> Dokładnie :D Kiedy coś nowego? :D
mnie sie teraz podoba forum, jest dobrze, chłopki piszą fajne beki czasem więc sie nie spinajcie ze jest źle bo jest całkiem dobrze i myslę ze sporo osób mogłoby to zaświadczyć, przynajmniej nie jest nudno dzieje się coś i tak byc powinno
Napisał(a):
------------SebaKSCprOKocim -------------------------------------------
> mnie sie teraz podoba forum, jest dobrze, chłopki
> piszą fajne beki czasem więc sie nie spinajcie
> ze jest źle bo jest całkiem dobrze i myslę ze
> sporo osób mogłoby to zaświadczyć,
> przynajmniej nie jest nudno dzieje się coś i tak
> byc powinno
Oto mnie osobiście rozchodziło się :)
Chyba że SebaKSCprOKocim rozchodzi się o to samo ...
Nabijanie bezsensownych postów, od których aż razi wszechobecnym debilizmem w niektórych przypadkach. Ogólnie degrengolada! Patrzę na niektóre posty i ręce opadają.:(
opcja ingnoruj daje wieeele korzysci. uwiez mi ze "czytam" dosłownie kilkanascie osob.. no moze przesadzilem ale lista zablokowanych jest dluga i niektore tematy sa naprawde takie ze wejde a tu 7-8 postow pod rzad zablokowanych i okazuje sie ze w ogole nie mialem nic do przeczytania w danym temacie. jest spoko
Co Santo napisał w poście powyżej ? Zignorowałem go dawno więc nie mogę przeczytać.
A kto to może wiedzieć jak 90% forum nie widzi jego wpisów:D
nie wiem ja już go mam na ignorowanym od roku
Santo ja akurat opcji" ignoruj" nie uzywam i nie mam zamiaru jej uzywac -dlatego sie dziwie ,zwlaszcza Tobie ,ze takie porady dajesz.
Wychodze z zalozenia ,ze "wroga nalezy poznac"- a jezeli chcemy go poznac to nalezy go "czytac"..
Szczerze to denerwuje mnie to ,a zwlaszcza to co sam potwierdzasz - czasem idzie czytac samego siebie. Czy to nie traci NARCYZMEM ?
Czlowiek inteligentny bierze wiedze z wszelakich zrodel i nawet z najglupszych wyciaga wnioski - ktos kto odcina sie od tego nie moze byc obiektywny i autoretatywny ...Jak mozna "dawac madrosc" nie sluchajac wcale nawet najprostrzych czy najglupszych ?!
.....teraz sie dowiem czy jestem na "ignorze" :D
Izbik są ludzie, którzy niekoniecznie są wrogami ale piszą głupoty, z których czytania nic nie wynika. Taką osobą był np RoMan (uff jak dobrze, że już go nie ma na forum bo mimo opcji ignoruj ludzie cytowali jego posty). Na forum jest wiele osób, z którymi się często nie zgadzam ale nie mam ich w ignorowanych.
Miszczu2007 Napisał(a):
> Izbik są ludzie, którzy niekoniecznie są
> wrogami ale piszą głupoty, z których czytania
> nic nie wynika. Taką osobą był np RoMan (uff
> jak dobrze, że już go nie ma na forum bo mimo
> opcji ignoruj ludzie cytowali jego posty). Na
> forum jest wiele osób, z którymi się często
> nie zgadzam ale nie mam ich w ignorowanych.
wiedzialem ,ze w kogos "uderze" - ale akurat Ciebie kolego rozumiem -tak jak innych" motywacje" co do WYBIORCZYCH osob.
Problem jest w tym ,ze co nie ktorzy koledzy funkcja ignor sie "chwala" badz strasza - i tu jest problem....
Ciebie na pewno o narcyzm nie podejrzewam - natomiast zwracam na to uwage jak kto "ignoruje"
Slowo "wrog" to tylko wolny cytat z wiekszego - a ktory "mowi" w wolnym tlumaczeniu - by zwyciezyc wroga nalezy poznac jego wady...
Co do inteligencji i autorytatywnych osob nie zmieniam zdania - bo pewni koledzy chca nimi byc a jednczesnie "wymachuja ignorami"
Ja sam nie mam wrogow na Forum - a jak ktos mnie uwaza za takiego by nie czytac mnie -to jego sprawa, choc zawsze bede sie dziwil temu.
Ostatnia rzecz wzgledem "nabijania postow" - nie wszyscy traktuja Forum jako TYLKO narzedzie do powaznej dyskusji i chwalenie sie inteligencja lub do poznawania informacji - sam traktuje go luzno jako wymiana zwyklych zdan czy zartow w relacji miedzyludzkiej oraz poznawanie nowych kolegow ... winnego juz macie.
Kamil_Cracovia zbojkotował forum.
[quote=Kamil_Cracovia]
34484 - 13.01.2012
I tym trzytysięcznym postem kończę swoją kilkuletnią przygodę z forum. Pozdrawiam wszystkich użytkowników!
Przez najbliższe tygodnie będę jeszcze sprawdzał PW.
[/quote]
nawet nie wiecie, jak ja bym czasem chciał skorzystać z opcji ignor. no, ale nie mogę.
a jakby się ktoś tu zaczął zastanawiać, czy dezydery zaczął bojkotować forum, to odpowiedź brzmi - nie. przepisałem mu krótkiego bana na uspokojenie. inni mogli nałożyć na niego ignora, ja nie mogłem, musiałem to czytać, i nie strzymałem :D
ja uzywam ignora (wobec paru naprawde mocnych osiołków), od roboty (czyli czytania osiołków) są młodsi ;-)
no ja nie dalem rady musialem dac ignora na KMPasa1
nie ignoruje ludzi przez inne zdanie taki Aston chyba nie zgodzilem sie z nim nigdy jeszcze ale lubie go czytac i dyskutowac z nim. ignoruje jedyniei tych których sie po prostu nie da czytac bo piszą bzdury - to juz nie moja wina ze jest ich spoooro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)