Ale naładowani są ci psychole z Croatii:(
Zyczę im srebra!!!:)
-
-
Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej 2009
niezłe jaja!
TEFAL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Grószka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Szmal zmiażdżył tekstem na koniec.
> >
> > 'Będę pił alkohol' !
> >
> Przynajmniej był szczery,a nie tak jak
> inni..............
Moim zdaniem on sie po prostu wyglupial ze wzgledu na idiotyczne zagrywni dziennikarza. Juz mu wczesniej powiedzial gdy tamten pytal Bieleckiego o slabsze pierwsze minuty
"wy dziennikarze zawsze musicie szukac dziury w całym"
niezaleznie od tego, co i ile bedzie naprawde pil :)
Co nie zmienia tego, ze jego odzywka byla kapitalna, tak jak wiele z jego interwencji :D
buraki gwizdały na złotych medalistów
inne buraki wydymały wargi że niby nie chcą srebra
buractwo to jest różnica między sportową złością lub sportową agresją
a gwiazdorzeniem
nie dokończyłem:
poza tym finał miodzio,
pulsik mi skakał jak na meczu naszych
BRAWO BOGDAN, BRAWO CHŁOPAKI!!!!
Warto było w Was wierzyć, to były niesamowite miestrzostwa!
PS. Zachowanie chorwackich zawodników i kibiców to totalna ŻENADA
Brawo Polacy !!!! brązowy medal mamy , wcześniej był srebrny za 2 lata przywieżcie złoto !!!
Dobrze Szmal powiedział, że bedzie pił alkohol. Przecież to normalne, że nie pójdą wszyscy razem na kawe. Po co w ogóle o takie coś pytać.
Wielki zespół, wielka jedność, gratulacje!!!
Pan dziennikarz oczekiwał odpowiedzi w stylu "wypijemy lampkę szampana i wszyscy pójdziemy zapewne spać, bo jesteśmy zmęczeni... bla bla bla.."
Lijewski też powiedział, że... przegrana z Macedonią trochę popieprzyła im sytuację.
Dooooooooooobre chłopaki ;)
Brawo Polacy!
Chorwaci [Nie rozumiem dlaczego nazwę się pisze przez "Ch", skoro oni sami nazywają się Hrvatska] nie stanęli pod względem moralnym na wysokości zadania. Przegrywać też trzeba umieć.
BTW
Żałuję, że Polska nie zagrała w finale, bo umówiłem się z Edkiem Macurą, że gdyby to stało się faktem, zobaczylibyśmy finał w rozentuzjazmowanej Drewutni, przy wtórze bębnów kibiców Odry Wodzisław, a następnie schlalibyśmy się ze szczęścia po zwycięstwie Polski. Wydębiłem już na ta okazję pozwoleństwo Basi, mojej żony, na brak mnie w domu od niedzielnego popołudnia do poniedziałkowego poranka. Niestety historia potoczyła się inaczej. Skoro finał z udziałem Polaqw nie doszedł do sqtq, odpuściłem Drewutnię i oba niedzielne mecze zobaczyłenm grzecznie w domu w Wodziu, skąd właśnie wróciłem do Gliwic.
> Chorwaci [Nie rozumiem dlaczego nazwę się pisze przez "Ch", skoro oni sami nazywają się Hrvatska]
Tak samo jak z chuligan i hooligan. I po co się rozwodzić nad tym? :)
Najbardziej mi się podobały słowa trenera Wenty na lotnisku w W-wie, zaraz po tym jak nasi powrócili do ojczyzny - szło to mniej więcej tak: "Mówiąc naszym blokowym językiem: wyjeżdżaliśmy na mistrzostwa obsmarowywani gównem, a wróciliśmy w blasku brązowego medalu...":D Święte słowa!:)
15 tysięcy ,,buraków'' tego dnia skandowało:POLSKA,POLSKA!!!
jestem dumny z Wentyl Boyz! tak zdemolować Danię mi się nawet nie marzyło. Wierzyłem od początku w tych chłopców i cieszę się,że znów nie zawiedli. Kocham ich,a trenerowi pojade podziękować osobiście do Kielc.
44 dni później
Dzisiaj nasi szczypiorniści grają bardzo ważny mecz eliminacji ME 2010 z Turcją na wyjeździe, a bodajże w niedzielę u siebie.
Przeciwnik może niezbyt wymagający, ale zwłaszcza w meczu wyjazdowym nie można go zlekceważyć. Sytuacja w grupie jest taka, że koniecznie trzeba oba mecze wygrać.
Trzymamy kciuki!
Wygraliśmy dzisiaj spokojnie 30-20. W niedzielę chyba jeszcze większy spacerek
dzisiaj wygraliśmy z Turcją 32:21 , następne mecze w czerwcu
66 dni później
trwa 5 mecz finału ligi piłkarzy ręcznej
Vive Kielce - Wisła Płock
fajnie grają
zespół Vive prowadził już 6 punktami
Płock zmniejszył do 3, nie tyle dzięki wspaniałej grze,
lecz niefarsobliwości Kielc
i z tego co się oriętujem w hali Kielc
jest awaria oświetlenie i match przerwany
Kielce na tronie w podwójnej koronie!:D Brawo Iskra Kielce, brawo Bogdan Wenta!:D
23 dni później
Polscy szczypiorniści wywalczyli awans na mistrzostwa Europy! W ostatnim meczu eliminacji podopieczni Bogdana Wenty wysoko wygrali z Rumunią 34:22. BRAWO, GRATY!!!:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)