o grze zawodnikow i przepraszal kibicow a przedewszystkim dziekowal za doping
-
-
Bartosz Ślusarski - witamy w Cracovii
Jeżeli Kołakowski szuka MU klubu to może skończy się dyktatura i "układ" z naszym zarządzającym spółką panem T! W teame jest jeszcze m.in Goliński i możemy mieć ładne negocjacje.Uff !
Zibiland - czytałem Twój post 10 razy i nie zaczaiłem o co chodzi, a z reguły radzę sobie z takimi szaradami:)
we wtorek na treningu.....
a ja żem skumał :)
4 dni później
Po cholere on ciągle schodzi na skrzydło a w polu karnym zostaje Saidi? Ani dryblingu ani dośrodkowania. Przecież on jest napastnikiem, który dobrze gra głową i jego miejsce jest w polu karnym przeciwnika. Oj teraz widać ile Matusiak znaczy dla drużyny.
Mamy strasznie słabą drużynę i on musi grać,żal mi go:(
On już się kończy.Drewniak i to jeszcze sił brak:(
Bartek koniec ze szlugami!
0 szybkości :(
Czas podjąć męską decyzję - albo balowanie w klubach na mieście albo gra w Cracovii.
Nie A.W.B. decyzje on już dawno podjął.
Teraz należy mu powiedzieć wypier*** i pozbyć się jednego z kilku szkodników. Goli nie ma, a kondycja siada juz w drugiej połowie
5 dni później
Brawo Bartek. Serce mi stanęło jak przekładałeś tą piłkę na lewą nogę ale udało się. Oby tak dalej.
Szkoda że on to robi zawsze... tylko nie zawsze z bramkowym skutkiem. Ale napastników rozlicza się z goli... Bartek to Twój poważny krok do zakońćzenia kariery defensywnego napastnika;
Zwiastuje rychły koniec Bartka w Cracovii, nie mogę patrzeć jak słabym napastnikiem jest ten gość, a zresztą nie będe się napinał piszcie sobie dalej że chłopak "walczy" :D
28 dni później
Sto lat. Najlepszego.
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zwiastuje rychły koniec Bartka w Cracovii, nie
> mogę patrzeć jak słabym napastnikiem jest ten
> gość, a zresztą nie będe się napinał piszcie
> sobie dalej że chłopak "walczy" :D
To raczej jego menago Kołakowski walczy....
Bartuś miej troszkę honorku i weź się gdzieś wytransferuj i nie zakładaj więcej pasiastej koszulki...
Bartka lubie ale napastnikiem jest zadnym. Wiec z małym żalem żegnam i czekam na Robaczka
Z tego co słyszałem to jego manager dogadywał się z Zagłębiem Lubin
Z Zagłębiem to się dogadywał ale w lato!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)