Bartek, jak Cię lubię, gdzie jest twoja prawa noga! Ja rozumiem, że można mieć jedną nogę słabszą, ale żeby się tylko na niej podpierać?!?! Strzał z lewej nogi z zerowego kąta z lewej strony, to jakiś żart. Dobrze, że przy bramce miałeś dość czasu by przełożyć piłkę na lewą, ale wyglądało to strasznie i w 95% sytuacji to się nie uda.
Duże gratulacje za zaangażowanie i wolę walki, oraz to, że rozruszałeś to (przepraszam za słowo) towarzystwo.
-
-
Bartosz Ślusarski - witamy w Cracovii
Bartek na kapitana!
74 dni później
To jest jakiś głupi żart:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/zaskakujaca-oferta-cracovii,1512779
No właśnie też przeczytałem i pomyślałem że dziś nie 1 kwietnia...
Biorąc pod uwagę, że pozbywanie się Ślusarskiego nie ma najmniejszego sensu, dla własnego spokoju uznaję tego newsa za kiepski wymysł jakiegoś redaktora. Oby w całości sfabrykowany.
Jeden z komentarzy mówi,że to zagrywka Zagłębia by obniżyć cenę Grzelaka.
Poza tym zawsze tego typu rzeczy były najpierw u nas na oficjalnej...
Na początku się zirytowałem, ale po chwili doszedłem do wniosku że na razie nie ma się co przejmować.
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/aktualnosci/Cracovia-dementuje-informacje-o-wypozyczeniu-Slusarskiego
Wszystko już wyjaśnione:)
Wyjaśnione jak wyjaśnione. Pytaniem bez odpowiedzi nadal pozostaje, po cholerę Kołakowski to zrobił?
"Z tego też powodu Klub MKS Cracovia SSA absolutnie nie bierze pod uwagę aby Bartosz Ślusarskiego opuścił Nasz Klub w nadchodzącym czasie."
Dość oryginalna gramatyka.
Weź pod uwagę, jako okoliczność łagodzącą, że było to pisane w stanie silnego wzburzenia (nie ważne, czy rzeczywistego, czy udawanego) :D :D :D
13 dni później
Ślusarski: Kadra U-23 nie ma sensu
W. Sierakowski Foto Sport Cracovia przygotowuje się do inauguracji ligi i czeka na powrót swoich obrońców ze zgrupowania kadry U-23. Nastroje po decyzjach Ekstraklasy SA i powołaniach Stefana Majewskiego są bojowe. - Gdyby to o mnie chodziło, nie pojechałbym na takie zgrupowanie - przekonuje Bartosz Ślusarski.
Dość nietypowo wchodzicie w nowy sezon. Tydzień później niż wszyscy, na dodatek mając w poniedziałek kolejny mecz z Legią.
- Takie decyzje podjęły nasze piłkarskie władze i mimo prób odwołania nic się nie dało zrobić. Słabo to wygląda. Gramy mecz po meczu, co trzy dni. Ale to dopiero początek ligi, więc damy radę.
Trenera Ulatowskiego jednak mocno to zdenerwowało, a Dariusz Pawlusiński stwierdził, że widocznie są w tej lidze równi i równiejsi.
- Bo nie powinno tak być. Mnie najbardziej zdenerwował fakt, że trójka zawodników Cracovii, dwa dni przed naszym pierwszym meczem, musi grać w reprezentacji U-23. Chociaż nie wiem czy można ją nazywać reprezentacją...
Franciszek Smuda też uważa, że nie ma ona żadnego sensu.
- Rozmawialiśmy już o tym w szatni i powiedziałem chłopakom, że gdyby to o mnie chodziło, nie pojechałbym na takie zgrupowanie. Ta reprezentacja niczego nie uczy, nie gra w żadnych mistrzostwach. Jeśli ktoś ma trafić do pierwszej kadry, to i tak trafi, dzięki dobrym występom w lidze. Ale każdy może mieć swoje zdanie...
Czego można spodziewać się po wzmocnionej Cracovii w nowym sezonie?
- Na pewno lepszej gry niż w dwóch ostatnich. Powiem tylko tyle, bo nie lubię głośnych zapowiedzi i typowania konkretnych miejsc. Niech liga zweryfikuje.
Radomski czy Ntibazonkiza? Kogo Pasy potrzebują dziś bardziej?
- Obaj się przydadzą. Bez dwóch zdań. Wiadomo, Arek to dla nas wszystkich duży autorytet. A Saidi, wesoły chłopak i dobry kolega. Kto zna język angielski, to się z nim dogada. Na pewno na boisku też stać go na wiele.
Czujesz, że twoja pozycja w klubie nie jest zbyt mocna? Kto w końcu chciał wypożyczenia Ślusarskiego do Zagłębia Lubin?
- Na pewno nie mój menedżer. On nie szukał mi żadnego klubu. Wiem, bo razem ustaliliśmy, że po rocznej kontuzji nie ma sensu, bym zmieniał otoczenie. Klub wydał oświadczenie, że mój agent próbował mnie gdzieś wcisnąć, ale niestety muszę to zdementować... Nikt nie zapłacił za mnie sumy odstępnego, więc zostaję w klubie. Teraz liczy się liga.
czyli ktos tu kłamie -pytanie kto ?
Ja myślę że to było zagranie ze strony Zagłębia...
W każdym bądź razie ja sie bardzo ciesze że póki co Bartek zostaje bo takich ZAWODNIKÓW -walczaków bardzo brakuje i potrzeba.Powodzenia Bartek w Pasach i udowodnij co poniektórym w Klubie że mogli dużo stracić.
Hehe dlatego profesor powiedział że kontrakty z klauzula odstępnego nie wchodzą w grę w Cracovii. Dodał że jest jeden taki kontrakt i właśnie widzimy jak taką sumą może zagrać sobie zl.
Miszczu napisal:
To, że gra w ataku nie oznacza, że musi być typowym snajperem. On nadaje się do gry dwoma napastnikami i dogrywania piłek, nie do wykańczania akcji.
Czyli takim systemem jak gramy sie nie nadaje proste czy dalej nie rozumiesz tego co chce Ci przekazać?
"to, że gra w ataku nie oznacza, że musi być typowym snajperem" To jakie zadania maja napastnicy?
Q.r.wa co za brednie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slusarski popros tego pajaca twojego menegera zeby cie gdzie wypozyczyl bo juz nie moge na ciebie patrzec- kabaret to co robisz. I mam nadzieje ze to czytasz - zawiodlem sie zajebiscie. Bramki strzelone Polonii Bytom czy Piastowi niczego nie zmienia.
Bartkowi potrzeba wsparcia w napadzie bo co sam chłopina ma zrobić.Przydałoby się jeszcze jakiś transfer wykonać bo czarno to widzę.
Zajebiście gra plecami i to jest taki Dirk Kuyt
Napinacz powiem ci jedno OPIERDOL SIE OD NIEGO!!!!!!!!!!!
w kazdym watku piszesz to samo oszczedz nam i sie zamknij ! jeden slabszy mecz i juz bluzgi a jakby strzelil gola to bys go komplementowal nie wstyd ci ? Jak to te gole niczego nie zmienia 6 pkt w tyl i gdzie jestesmy ? tak tak.... 1 liga napinacz przestan juz
W sumie to strzelił gola, a to, że sędzia jest ślepy to raczej nie wina Bartka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)