[i]- A zatem wszystkie szczegółowe decyzje dotyczące budowy były w gestii Klubu, czy tak?[/i]
- Tak jest, my prowadziliśmy tę budowę. I ten ?wstrętny? Jakub Tabisz. (śmiech) Ja to mówię bardzo otwarcie, Jakub Tabisz jaki jest, taki jest, natomiast jako ten przysłowiowy "księgowy" spisuje dobrze. W sumie jest ?upierdliwy? dla zawodników, ale jest także ?upierdliwy? w stosunku do wykonawców i akurat w tym obszarze ta jego ?upierdliwość? jest bardzo skuteczna, pożądana i dzięki niej mamy dziś to, co mamy.
http://terazpasy.pl/index.php/cr_site/Wywiady/wywiady_teraz_pasy/Janusz-Filipiak-Od-bidy-z-nedza-do-zachodniej-cywilizacji
-
-
Tabisz MUSI odejść
Tutaj Prezes ma akurat rację. Fajnie by było, jakby Kubuś zajął się np Cichym Kącikiem , a nie "księgowaniem działu sportowego"
23 dni później
[quote]Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A zdajecie sobie sprawę że zabrakło Kart Kibica
> i do dziś ich nie ma i nie wiadomo kiedy będą![/quote]
...a cały czas oferujemy karnety.
To się normalnie w pale nie mieści co się w MKS wyrabia:(
Z tym oferowaniem karnetów, kiedy od wielu dni zabrakło kart kibica, należałoby zestawić dłuższą wypowiedź profesora nadaną znowu przez TVP3, nagraną w przerwie meczu z TSV. Wszystko to razem wygląda jak Himalaje niekompetencji i naigrawanie się z potencjalnego nabywcy.
[b]doktor[/b] Tabisz wprowadza nową, przełomową doktrynę: sramy na klienta. co prawda było to szeroko praktykowane w PRL,jednak to co robi Tabisz i MKS jest przełomowe, bo stosują tą doktrynę w warunkach kapitalizmu. wedle klasycznej szkoły winno się to zakończyć katastrofią, ale kto wie kto wie, może Tabiszowi uda się obalić dogmat szacunku dla klienta?
ciekawe, czy tego samego próbują w Comarchu.
Go Cha Napisał(a):
> Z tym oferowaniem karnetów, kiedy od wielu dni
> zabrakło kart kibica, należałoby zestawić
> dłuższą wypowiedź profesora nadaną znowu
> przez TVP3, nagraną w przerwie meczu z TSV.
> Wszystko to razem wygląda jak Himalaje
> niekompetencji i naigrawanie się z potencjalnego
> nabywcy.
Znaczy się odbiorcy oferty jacyś są , nie wszyscy (a pewnei zdecydowana mniejszosć) posiadacze kart kibica kupili karnety.
Natomiast bez wątpienia to wspaniały sposób na odstraszenie na długo nowych...
5 dni później
Może trochę nie na temat ale chciałem się dowiedzieć co w klubie robią i za co odpowiadają : Janusz Jurczyński ( członek zarządu ) i Krzysztof Płeszka (przewodniczący rady nadzorczej) ? .
knur Napisał(a):
> doktor Tabisz wprowadza nową, przełomową
> doktrynę: sramy na klienta. co prawda było to
> szeroko praktykowane w PRL,jednak to co robi
> Tabisz i MKS jest przełomowe, bo stosują tą
> doktrynę w warunkach kapitalizmu. wedle
> klasycznej szkoły winno się to zakończyć
> katastrofią, ale kto wie kto wie, może Tabiszowi
> uda się obalić dogmat szacunku dla klienta?
>
> ciekawe, czy tego samego próbują w Comarchu.
Nie jest doktorem!!!!!
Krzysztof Płeszka jest przewodniczącym rady nadzorczej i wykonuje obowiązki przewodniczącego rady nadzorczej
A co robi pan Jurczyński... to nie wiem, czy on sam wie.
Gratulacje za jak zwykle udane negocjacje tym razem z Gieksą, nie ma to jak wk...ć kontrahenta na początku rozmów, traktując go z góry, wychodząc z założenia że przecież nam nie odmówią biedaki, a poza tym po co im trener, który nie chce u nich pracować.
A właśnie, że odmówią tylko po to żeby ci pokazać, że ludziom trzeba okazywać chociaż minimum szacunku buraku!!!
ps. Abstrahując od tego czy Stawowy to dobry wybór czy nie, dostał Jonasz zadanie, żeby sprowadzić go do nas. I nie wywiązał się z niego, a swojemu przełożonemu pewnie wytłumaczył, że ich poje....ło bo krzyknęli sobie chore pieniądze. O swojej zasłudze w wywindowaniu tej kwoty z pewnością się nie zająknął.
Jak czyta się to dzisiaj.... Chyba idealnie pasuje do tego wątku, pokazuje [b]PEWNE[/b] różnice między adresatem/adresatami tego wątku.
[i]Ostatnio prezes Filipiak zarzucił Panu w wywiadzie dla "Gazety Krakowskiej", że nie ma Pan przygotowania do zarządzania, że podejmował decyzje pod wpływem emocji.[/i]
- Profesor nie mówił o konkretnych przykładach, więc trudno mi się odnieść do zarzutu. Prosiłbym za to o przeanalizowanie wyników klubu oraz polityki kadrowej i jej skutków, także ekonomicznych, w czasach, gdy ja za nią odpowiadałem. Cały czas powtarzam, że najlepiej sprawdzałem się w zarządzaniu czysto sportowym segmentem klubu, w budowaniu ekipy podbijającej trzecią, a potem drugą ligę. [b]Mogę się choćby pochwalić sprowadzeniem 8-9 piłkarzy za ok. 50 tys. zł.[/b] Wartość tych ludzi jest dziś wielomilionowa... Z drugiej strony, muszę powiedzieć, że po części profesor Filipiak ma rację i zgadzam się z nim w tym, że ja nie pasuję do systemu typowej korporacji. [b]Jestem przyzwyczajony do realizacji własnych pomysłów, do dialogu, do wypracowywania puenty na drodze wymiany poglądów. Po prostu nie nadaję się do stania cały czas na baczność.[/b]
http://www.wikipasy.pl/Pawe%C5%82_Misior
Ciekawe panie Tabisz który to piłkarz Cracovii wart jest obecnie tych wielu milionów :D Bo ja obecnie nie widzę takiego . A jak za któregoś ktoś daje wiele milionów to proszę go jeszcze dziś sprzedać .
Scot pomyśl zanim coś napiszesz, to jest cytat z Pawła Misiora.
markr
00:12 / 31.10.10
"... Piłkarze przegrywają kolejny mecz. Nasza Cracovia stacza się coraz niżej. Czy nikt nie zadał sobie pytania dlaczego pomimo tylu zmian jest coraz gorzej? Zadam Wam kilka pytań i sami sobie na nie odpowiedzcie, a jeśli nie znacie odpowiedzi to może zastanówcie się nad tym. (...)
[b]A na koniec jeszcze trochę marketingu przez wielkie M. Przegrywamy z Polonią a nasz marketing robi sobie balangę pijacką na meczu - stanowisko policji w sprawie spożywania alkoholu przez dyrekcję Kluby na trybunach i wynoszenie alkoholu w trakcie meczu na trybuny jest jednoznaczne. My tu załamka a Panowie macie co oblewać prawda??[/b]
Pozdrawiam i namawiam do szybkiego działania.
Albo coś z tym zrobimy albo będziemy się cofać w rozwoju."
16 dni później
A co teraz nam jakubku powiesz? Tak Ci kopacze zagrali na nosku. Kubusiu, robaczku. Mam nadzieje, że cię Profesorek w końcu rozliczy. Skoro tylko niszczysz to Najlepiej zrobisz jak sobie na geymonta pójdziesz.
W razie czego doplacam do taczek dla jakuba.Musza być duże bo dobrze by było by wziął na reymonta ośsciaka .
Drugie taczki dla Rząsy ,ale jego z uwagi na to że jest naszym wychowankiem tylko pogonił bym z klubu na błonia.
Popieram Was chlopaki! To Tabisz powinien juz dawno odejść z Cracovii! A co do Rzasy - wogóle go tutaj nie powinno byc !
po stokroc wpie.....aj.....
[b]Tabisz na szfot !![/b]
Nadchodzi czas rewolucji - pora rozliczyć tych , którzy szkodzą Cracovii
Proponuje zorganizować jakąś grubą akcję przy okazji meczu z Bełchatowem lub Legią
Ten śmieć z Kańczugi powinien już dawno wylądować na wysypisku historii
STC i Opravcy powinni zorganizować jakąś oficjalną akcję
Zaraz tam na szafot.
Jaka rewolucja?
Tu potrzebne tylko kosmetyczne cięcie. Jedno pisemko i już.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)