Vojnar dejże spokój , ja mam dość III ligi grupy 8, nie pij tyle czy co.................
-
-
Tabisz MUSI odejść
Kajak'u a ja też,ale jak ktoś ma pretensje niech kieruje je do źródła, czyli FILIPIAKA.
Tabisz jest figurantem-niemotą.
A co do sytuacji w CIĘŻKICH CZASACH ?!
Zostawiłbyś CRACOVIĘ w III - nawet lidze- bo JA - NIE!!!
[b]Wiesz co Vojnar Ty to jednak powinieneś dostać całkowity i bezwzględny zakaz siadania po alkoholu do klawiatury.[/b] :D
"Proszę Państwa, ze sprawnym stowarzyszeniem spokojnie w nowej I lidze się utrzymamy. "
buhahahaha.... dla mnie tekst miesiąca!
"Zostawiłbyś CRACOVIĘ w III - nawet lidze- bo JA - NIE!!!"
No i co z tego człowieku!!!. To nie powód aby ją tam degradować z powodu frustracji podpitego Vojnara.
ps: jak czytam z jaka łatwością co poniektórzy na tym forum w "proch i pył" roznieśliby wszystko to co osiągnięto niemalże cudem dzięki "odrodzeniu Misiorowemu" , z jaką totalnie niepoważną pewnością siebie im się wydaje ,że udałoby się powtórzyć lata 2002-2004 to po prostu już mi ręce na klawiaturę opadają...
Uczono was pewnie w podstawówce mitologii greckiej. Przypomnijcie sobie co bóg odpowiedział Odysowi jak ponownie zjawił się u niego po dar raz niewykorzystany !!!
Wy Panowie co poniektórzy zamiast myśleć[czy tylko marzyć] jak najlepiej wykorzystać to co jest , poprawić, wspomagać to: DESTRUKCJA , DEWASTACJA, DEGRADACJA ...ale ,że na koniec czeka GARBARYZACJA to już sie pomyśleć nie chce... .
Całe szczęście ,że są tacy ludzie jak "Tylko Cracovia" ,którzy są od 'A' do 'Z' są nastawieni na pozytywne działanie :)
pps: i żeby było jasne...nie podoba mi się przyjęty sposób zarządzania Klubem i to już od 2005 roku zwłaszcza w dziedzinie FUNDAMENTALNEJ dla działalności KAŻDEGO klubu piłkarskiego czyli pozyskiwania kibiców i organizacji widowisk piłkarskich. To po prostu jakaś koszmarna amatorszczyzna...a i w kilku "innych brożkach" jest po prostu źle...
...ale po Vojnarowemu "wypalać rozpalonym żelazem" aż do 3-ligi (a dlaczego nie do 4-ej od razu?). Puknij się w "kopułę" Vojnar ...albo zainstaluj sobie alkomat przy klawiaturze ;););)
"...ale po Vojnarowemu "wypalać rozpalonym żelazem" aż do 3-ligi (a dlaczego nie do 4-ej od razu?). Puknij się w "kopułę" Vojnar ...albo zainstaluj sobie alkomat przy klawiaturze"- to chyba najdelikatniejsze co można napisać po przeczytaniu tych Vojnarowskich bredni!
50 tys za zawodnika, który ma co prawda gorszy okres, ale jakby nie było jest piłkarzem( i to nie anonimowym) czołowej drużyny ekstraklasy. Do tego ma ważny kontrakt do 31.12.2009..... Jeżeli to prawda, to Tabisz ma rzeczywiście fantazję :D...a może tuszu w tonerze faksu zabrakło i ofera miała być na 500 tys ?????
Tabisz to jest po prostu kretyn! Jak można zaproponować za Wróbla 50tys? Wstyd na całą Polskę przez takiego idiotę.
Może o euro chodziło?
To i tak mało dość, ale już jakoś wygląda.
A promocja z Bojarem już się nie powtórzy :D
Jeśli jakubek zrealizuje to co zamierzył i załatwi dla nas transferowy hit-temat będzie trzeba zamrozić .
W temacie transfery po fali krytyki (ntb zasłużonej) wziął się wreszcie za robotę!!.
Czekam na dotrzymanie danego słowa .
Ciebie trzeba będzie zamrozić,a nie temat.
Ja czekam na kogos, kto umie strzelac bramki. Dodawanie zawodnikow do najsilniejszej naszej formacji jest dla mnie dyskusyjne - moze spowodowac "kwasy" w druzynie.
Aleks Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja czekam na kogos, kto umie strzelac bramki.
> Dodawanie zawodnikow do najsilniejszej naszej
> formacji jest dla mnie dyskusyjne - moze
> spowodowac "kwasy" w druzynie.
............
W zdrowych ligach zachodnich nazywa się to współzawodnictwem/konkurencją .... dla naszych grojków są to ''kwasy'' bo trzeba się wysilić aby mieć miejsce w podstawowej 11 .
Co jest kurde?13godzina a myśmy dzis jeszcze nikogo nie kupili.To sie musi zmienic.
Tak musi sie zmienić !!!!Bo aż mnie palce świerzbią by pobudzić jakubka do intensywniejszej pracy.
Nic mnie nie obchodzi co tam cie świerzbi Potterku
Nick FAXmanKanczuga byl zajety?
Musi odejść.Gdzie wiśienka?
w Poloni Warszawa ? ;-)
Jak by to co załatwione miało być jakubek spieprzył -to nie chciał bym być w jego skórze.Nie dopilnowanie transferu Ślusarskiego będzie dla mnie szczytem nieudolności.
Obym go chwalił jutro ,a nie pisał kolejny raz krytykę.
Mam nadzieje że to co się pojawiło w interii z brzęczkiem to są jakieś jaja lub kiepski żart.Po co nam stary zgred ,którego nie chce ksg.Jak to by miała być ta wisienka to
niech go jakub weźmie od razu do oldbojów.
W oldboyach by się przydał bo ostatnio cieńko przędą...:P
potter:
[i]Mam nadzieje że to co się pojawiło w interii z brzęczkiem to są jakieś jaja lub kiepski żart.Po co nam stary zgred ,którego nie chce ksg.Jak to by miała być ta wisienka to
niech go jakub weźmie od razu do oldbojów.[/i]
Z wypowiedzi trenera Płatka wynika, że to niestety nie był żart:
[i]- Nie mogę ani potwierdzić, ani zaprzeczyć. Jerzy Brzęczek, to bardzo dobry i uznany zawodnik. Na pewno jest to chłopak, który potrafi grać w piłkę. Czy jest możliwość, żeby Brzęczek zagrał w Cracovii? Myślę, że już teraz nie ma takiej opcji bo został w Górniku. Na dzień dzisiejszy Brzęczek zostaje w Zabrzu i nie ma jego tematu w Cracovii.[/i]
Źródło: terazpasy.pl - Crac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)