Ja Panowie po ofercie za Wróbla, przy braku transferów i zamieszaniu z Pawlusińskim jestem zmuszony założyć ten temat. Czy ktoś wie kiedy mu sie konczy kontrakt?
-
-
Tabisz MUSI odejść
Taczki w każdym razie powinny być przygotowane.
dokładnie bez taczek się nie obejdzie . Zróbmy mu jazda na jaką zasługuje :)
Wymyślamy jakies nowe przyspiewki na niego
Za 50 tys to on moze kupic sobie (przeliczajac na szybkiego w glowie) z 8 takich cudeniek...
http://www.pcwb.com/catalogue/item/V0000911
Toż to można 8 faksów na raz wysłać!!!!!
A skąd macie pewność medrcowie że niejaki Drobniewski mowił prawdę? Ja mu za grosz nie wierzę ot cwaniaczek od kilkunastu lat ślizgajacy sie za panstwowe pieniądze w klubiku z Bełchatowa. Wszystkiego najlepszego rozpaleńcy!
torreador to Ty masz "ale" do Tabisza za tego Wróbla?
Przecież ten chłop wystarczająco szkód narobił w naszym klubie.
młody powiem Ci to co w takich sytuacjach maiał moj dziadek. Jeszcze majtek nie ściagniesz a już s.... Jak bedzie cos oficjalnie wiadomo to wtedy foruj wyroki.
a gdzie biedaczyna pójdzie? ;)
Ja powiem wulgarnie, ale krótko. Wybaczcie...
WYPIE***LAJ SKUR***YNU !
A co do przyśpiewek to gromkie WYPIER**LAJ ;)
Błąd został popełniony w ubiegłym roku, przedłużając kontrakt z Pawlusińskim tylko na rok. Nie wiem kto za to odpowiada Majewski czy Tabisz? stawiam bardziej na Majewskiego.
Jeżeli Plastik stawia warunek kontrakt do 2012 za konkretną kase to na miejscu Tabisza obecnie sam bym się mocno zastanawiał.
Akurat za tą sytuacje nie ma co Tabisza wysyłać na gilotyne.
A informacja o tym , że Cracovia proponowała 50 tys za Wróbla jest tak samo wiarygodna, jak info od oscy_ksc_SKAWINA, że Stawowy od Nowego Roku będzie zatrudniony w Cracovii. No nie oscy_ksc?
Akurat w te 50 tysięcy łatwo jest uwierzyć,bo wszyscy(MY KIBICE CRACOVII)wiedzą jacy są nasi władni:(
Wkur....wia mnie już ten Filipiak błaźni- nas coraz to bardziej i częściej:(
Jak się nie ma miedzi to się na dupie siedzi!!!
-po pierwsze z tym budżetem nie powinniśmy być tam gdzie jesteśmy(strefa spadku)
-po drugie nikt nas nie traktuje poważnie w negocjacjach transferowych
-po trzecie nikt nie chce do nas przyjść bo szef jest chamski w stosunku do podwładnych
-po czwarte jest szefek niesłowny strasznie i stale mami głupimi obietnicami
-po piąte chyja robi żeby stadion w końcu był budowany
Wkur...ia mnie ten stan OKROPNIE!!!
Tabisz ...
"świetnie" sobie radzisz :P
Nawet tysiąc postów żalów i płaczu na forum nie pomoże . Filipiak darzy Tabisza zaufaniem za kontrolę finansów w klubie oraz uczciwość i lojalność względem pracodawcy ( + rola kozła ofiarnego aby nastoletni krzykacze typu Santo mogli sobie na nim poużywać a nie na Filipiaku ) .
Santo - Antymajewska sygnaturka była lepsza, antytabisz jakieś krzywe ma to koło i wyjechałeś za linię. Ręce Ci się trzęsły ? :D
tubis wyp......!!!!.Nie mam słów by właściwie opisać tego sk....
W kontrakcie Pawlusińskiego były popełnione 2 błędy
1.Rok temu należało podpisać na 2 lata tak jak pisał Garry.Tu glównym winowajcą jest majewski ktory chciał go odstrzelić .Ale oczywiście swoje 3 grosze tubis dołożył bo tylko idiota mógl nie widzieć że przy kazdym trenerze ten zawodnik był należało zawodnikiem podstawowym i należało mieć rekę na pulsie odpowiednio wcześniej
2.Co ta k... robił od 28 października do 10 grudnia to tylko on wie.To były zmarnowane 41 dni za Płatka w ktorych tylko ślepy kret mógł przeoczyć że jest to zawodnik dla Cracovii topowy i absolutnie dla Cracovii niezbędny.Negocjując w tym czasie nie mielibyśmy kontroferty KSG i bez problemu byłby nasz na pewnie takich samych warunkach.
3.Tu pożałował grosza ,a gdzie indziej przepłacał.Trzeba być chorym by płacić 500 tyś zł za zawodnika z 2 ligi ,któremu się kończy kontrakt za 6 m-cy.Do wyrwania był po podpisaniu kontraktu od stycznia za maks 300 tys zł.
4.Wcale mnie nie dziwi oferta za Wróbla typu 50 tyś.Przy tym ,,menago ''to wszystko jest możliwe.Poza tym jaki interes miałby Drobniewski by kłamać???.To obrazuje dokładnie ,,profesjonalizm''tego prezesa i szkodliwość jego działalności faxem.Tubis oszczędza żetony ,a topi miliony
eee tam ja - trzeźwy - :) - no nie do końca :) -
Tabisz to nic, Filipiaka trzeba wypieprzyć , i im szybciej tym lepiej.
Filipiak jest sprawcą, a nie Bogu ducha winny Tabisz.
Proszę Państwa, ze sprawnym stowarzyszeniem spokojnie w nowej I lidze się utrzymamy.
Mam dość Filipiaka i jego bredni.
WON z FILIPIAKIEM!!!
Dość terroru!!!
wyjdź na pole, może otrzeźwiejesz. (o ile pisałeś poważnie).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)