Warta Poznań,
-
-
Szanowane i lubiane przez Was kluby oprócz Cracovii i zgód!
Polonia Bytom, Górnik Zabrze
Partizan Belgrad
67 dni później
Czarni Jasło, Stal Mielec, Polonia Bytom, Victoria Zizkov, Garbarnia Kraków i Armatura Kraków :D
Nie wiem co wy widzicie w tej Garbarni, oni zawsze się w meczach spinali przeciwko Cracovii .
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem co wy widzicie w tej Garbarni, oni zawsze
> się w meczach spinali przeciwko Cracovii .
Nie masz racji z tym, że "zawsze"...
http://www.wikipasy.pl/1993-06-09_Garbarnia_Krak%C3%B3w_-_Cracovia_2:2
AS ROMA!
tomecki Napisał(a):
> A.W.B. Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie wiem co wy widzicie w tej Garbarni, oni
> zawsze
> > się w meczach spinali przeciwko Cracovii .
>
> Nie masz racji z tym, że "zawsze"...
>
> http://www.wikipasy.pl/1993-06-09_Garbarnia_Krak%C
> 3%B3w_-_Cracovia_2:2
Tomecki naprawdę wierzysz w te bzdury tylko dlatego ,że tak pismak z Tempa napisał?
Ten wynik w praktyce odbierał nam szansę na awans na rzecz Okocimskiego
i "brazowi" dużo niżej w tabeli od Cracovii gonili "jak zwariowani" ,według powszechnej opinii
sponsorowani przez bogatego wtedy Okocimskiego. Trochę za mocno zagrali i zaczeli mięknąć koło 60 minuty. Niestety dowieźli remis. W meczach z Okocimskim czy Unią Garborze specjalnej determinacji nie wykazywali
Ja osobiście lubię "Klub pod Gruszą''
Ten klub nie lubi jednego gniazdowego bo raz im zalał zabytkowy sufit po pyknięciu Polkowic. była biba wtedy, a i na innych meczach nie gorsza.
Przynajmniej eksmitował go też kibic Cracovii.
Zrugał jedynie, bez eksmisji.
ŁkS..... nie dlatego że z Lechem mają teraz układ ....znam kilku..nastu nawet którzy do dziś śmigają w ''Krucjacie'' sam im ją kupiłem.....nie dlatego że jak tam jadę a bywam tam raz w miesiącu to mi vlepek zawsze brakuje.....zawsze wyłudzą...daj,daj,daj...jak te mewy z bajki o rybkach....a potem widzę te vlepki na szybie w sklepie np. na słynnej Limance
no i to słynne hard corove hasło na całą ścianę...'' Szacunek..............i nożownikom z Krakowa"....szkoda Tylko że z Moją.........
........Areczką się nie dogadają nigdy pewnie
tomecki Napisał(a):
> A.W.B. Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie wiem co wy widzicie w tej Garbarni, oni
> zawsze
> > się w meczach spinali przeciwko Cracovii .
>
> Nie masz racji z tym, że "zawsze"...
>
> http://www.wikipasy.pl/1993-06-09_Garbarnia_Krak%C
> 3%B3w_-_Cracovia_2:2
Pamiętam ten sezon i jeśli się nie mylę Garbarnia dwa razy podłożyła się Okocimskiemu wtedy
zawsze, ale to zawsze spinali się na nas
Karvin dokładnie - byłem osobiście na meczu Garbarnia-Okocimski wtedy i krew mnie zalewała jak widziałem co się dzieje na boisku.
Pod koniec meczu (było 1-2) napastnicy Garbarni biegli z piłką w stronę chorągiewki, byle tylko ew. wrzutka w pole karne nie zakończyła się "niechcący" golem. To był kabaret.
Inna sprawa, że o awansie wtedy nie mogło być mowy, bo oprócz tego, że Okocimski kupował mecze, my je dla odmiany sprzedawaliśmy (a konkretnie grupa starszych zawodników z gwardzistą Motyką na czele).
Jako kibic PB,jestem miłe zaskoczony ze dużo kibiców pasów lubi/szanuje Polonię
Khalid Napisał(a):
-
> Tomecki naprawdę wierzysz w te bzdury tylko
> dlatego ,że tak pismak z Tempa napisał?
>
> Ten wynik w praktyce odbierał nam szansę na
> awans na rzecz Okocimskiego
> i "brazowi" dużo niżej w tabeli od Cracovii
> gonili "jak zwariowani" ,według powszechnej
> opinii
> sponsorowani przez bogatego wtedy Okocimskiego.
> Trochę za mocno zagrali i zaczeli mięknąć
> koło 60 minuty. Niestety dowieźli remis. W
> meczach z Okocimskim czy Unią Garborze specjalnej
> determinacji nie wykazywali
Khalid bzdura:)
Awans to myśmy przegrali na grubo kilka kolejek wcześniej właśnie w Brzesku, co to potem pojawiło się piwo z ich browaru z Zającem i Wrzesniakiem na etykiecie ;)
A ja nie kieruje się NIGDY tym co piszą pismacy, a tym co widziałem na własne oczy ;)
A Garbarnia sie wtedy do nas nie przyłozyła nie miała po co, chyba tylko dla zasady;)
A tak w temaci to ja mam sentyment do prawie wszystkich naszych byłych zgód
Punktowo mieliśmy wtedy szanse na awans...(co oczywiscie nie zmienia faktu ,że nasi starsi kopacze by do tego awansu faktycznie nie dopuścili)
a nasz wspólny dobry kolega ze stadionu stał wtedy po meczu i darł sie do piłkarzy Garbarni:
"Będziecie wy &*^%$ jeszcze kiedyś punktów potrzebować" ....i tu jak wiemy miał wizję proroczą bo Garbarnia przyszła się prosić o zrobienie istotnych dla nich punktów już 2-a lata później ;)
Krzys89 Napisał(a):
> Jako kibic PB,jestem miłe zaskoczony ze dużo
> kibiców pasów lubi/szanuje Polonię
Znam kilku kibicow PB pracujacych w KRK.Sympatie sa odwzajemniane.
Zdecydowanie Polonia Bytom, Warta Poznań, KSZO Ostrowiec Św., Iskra Zakrzów :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)