chciał bym się dowiedzieć jaki jest wasz stosunek do nas
pamiętajcie że dopiero zaczeło się czyszczenie młynu z małolatów
i o tym że jesteśmy młodym jeżeli chodzi o kibiców klubem i do piero zaczynamy się wto wszystko bawić
NA PRZEKÓR WSZYSTKIM KTURZY W NAS NIE WIERZĄ
-
-
wasz stosunek do kibiców ze szczakowianki
ja mam analny....:-)
FRAJERSTWO !!!
Buraki
doping - słabo, nie macie własnych przyśpiewek, każda wasza wydała mi się wariacją naszej... hej hej szczakowa, szczaksa...
z tą wisłą to dowaliliście - głupie, prymitywne, no i nas tak wk... że od tego momentu już praktycznie was nie było słychać przez dobre 10min
... im w dupe jak sobie śpiewaja o wiśle
Buraki , nic nie miałem do was ,a teraz mam. Krzyczeliście ,zeby nas sprowokować wisła Kraków-to mnie najbardziej wk.....o......
pokazali swoje miejsce w szeregu!!
frajerstwo i tyle!!
macie (jeszcze) druzyne, ale kibice to porazka
hej hej szczakowa to juz calkiem dramat....
fan cluby wisly nie sa tu mile widziane
akcja z wisla byla najgorsza akcja jaka mogliscie zrobic!!!!!!!!!1
zapraszamy do nas fanow szczaksy;)wydaje mis sie ze nie do konca sa frajerami bo pyta typ z mlyna a sciewala zwisla trybuna piknikow...ale i tak z was BURAKI!:)))pozdro.
Kibice? Jacy kibice?
1. Frajerzy!
2. Szmaciarze!
3. Buraki!
4. Lizodupy psiarni!!!
Do tej pory miałem do was stosunek ambiwalentny, po tym meczu uważam was za SZMACIAŻY !!!
[b]Pierwsza liga za pieniądze! Jaworzno !!![/b]
Wiadomość zmieniona (23-11-03 20:39)
A jak w przerwie puscili Dire Straits"Money for nothing" to od razu mi sie skojarzylo,ze wydali pieniadze na zawodnikow,na baraze(;-)) i one na nic poszly o w II lidze graja...:-)Jak w tytule piosenki.
no i słabo chłopaki z ortografią, patrz podpis kibica Szczakowianki: ktÓrzy się pisze, przynajmniej w Małopolsce
a muza na koniec meczu ( i rundy) 'ZOSTAŃMY RAZEM...' :P
Buraki !! i to grube za to jak spiewali o wisle !!!!!!!
buraki i to w dodatku pastewne
W wagoniki kopalniane i lizać .... tej waszej wisełce
Co za głupkowate pytanie !!! Jaki możemy mieć stosunek do wieśniaków, którzy śpiewaja "wisła" ? Trzeba być palantem żeby się nad tym zastanawiać !!
Faktycznie wisła śpiewali pikniki z trybuny głównej, ale tak jak powiedział w innym temacie ich kibic Oprawcy Szczakowej (których była garstka) śpiewali j...ć wisłę a na swoich pikników frajerzy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)