Brawo Panie Klich , super cie zeszło przy tym wolnym, ale wiedz o tym że na takim farcie to wyżej nie pójdziesz.
Ale ja mam jakąś obsesje, jak był Giza to też mi sie nie podobał , tak już mam.
Strzelże chłopaku wreszcie piękną bramkę i zamknij mi morde.
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale ja mam jakąś obsesje
przyjęcie do świadomości swojej własnej choroby psychicznej to z pewnością krok w dobrym kierunku
brawo ,rób tak dalej i pracuj, a bedziesz wielki.
będziesz podporą reprezentacji chłopie i pewnie gdzie na zachodzie zawojujesz europę, tylko pilnuj sodówke, żeby za szybko nie uderzyła...
wszycy wykonali krok do przodu, i Klich , i Awaria ;) :D
tylko tak dalej a stracimy nasza wschodzaca gwiazde na rzecz jakiegos zagranicznego klubu ;)
Ja mam tylko jedną prośbę, jak masz piłkę na 16 metrze i troche wolnego miejsca ( sytuacja z 1 połowy wczorajszego meczu) to nie szukaj chłopie żadnych innych rozwiązań tylko napier...aj na bramkę.
zac owa sytuacja wynikała zapewne z rozmowy z Szatałowem po meczu z Górnikiem, gdy Mateusz za często strzelał :)
zac Napisał(a):
> Ja mam tylko jedną prośbę, jak masz piłkę na
> 16 metrze i troche wolnego miejsca ( sytuacja z 1
> połowy wczorajszego meczu) to nie szukaj chłopie
> żadnych innych rozwiązań tylko napier...aj na
> bramkę.
Ale on nie umie i tu jest problem.
Aż się dziwię, że nikt nie napisał o sytuacji z pierwszej połowy, kiedy to Mateusz założył siatkę przygarbionemu niczym hiena Dawidowskiemu.
Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam takie smaczki. Specjalnie popatrzyłem, jak będzie zachowywał się Dawidowski, po tym jak Klichu ośmieszył go "kanałem". Najpierw stanął jak wryty i pokręcił ze zdumieniem głową, a potem rozsierdzony szukał rewanżu na kim popadnie...
Jeśli ktoś mógłby dla mnie odnaleźć ten fragment meczu i wrzucić filmik na YouTube byłbym ogromnie wdzięczny. Założę się, że wiele osób chętnie obejrzałoby to jeszcze raz :)
Mateusz czemu nie podajesz Suvorovovi ? w mecz z Lechią przynajmniej 3 raz ostentacyjnie olałeś jego prośby o zagranie na czystą pozycję
Ja pierdolę :D
Sprzed czterech lat - ale w ramach ciekawostki :)
http://www.youtube.com/watch?v=NiBkB_PiBCo
Malkowskie to Cie chyba na dlugo zapamietaja;)
Klichu do boju!
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/3433/mateusz-klich-pora-odkleic-od-siebie-latke-wielkiego-lenia/ - Wywiad z Klichem. Nawet ciekawy :)
Powiem szczerze, że jeszcze jakiś czas temu sądziłem, że wszyscy przesadzają tymi jego dobrymi meczami, ale po ostatnich meczach widać, że piłka coraz lepiej układa się do nogi :) Ważne, aby piłkarz był pewny siebie, a to już połowa sukcesu.
PS. Liczę, że za rok w kadrze ;)
markos Napisał(a):
> http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/3433/mateusz-kl
> ich-pora-odkleic-od-siebie-latke-wielkiego-lenia/
> - Wywiad z Klichem. Nawet ciekawy :)
Nic nowego, nic odkrywczego.
Ja przypuszczam że zadebiutuje w reprezentacji w czerwcu na Kałuży z Czechami razem z Kaczmarkiem.
paluch Napisał(a):
> Ja przypuszczam że zadebiutuje w reprezentacji w
> czerwcu na Kałuży z Czechami razem z
> Kaczmarkiem.
jak zagramy na Kałuży.
nie oglądał kolega nocnego Hyde Parku z Profesorem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)