Podobno autorytetem Mateusz Klicha jest jego ojciec, z nim analzuje mecze i jego słucha a nie np. byłego trenera Lenczyka.
Jedna z wypowiedzi ojca cytuje.....Powinien zostać w Cracovii rok czy dwa a później,jeżeli będzie na tyle dobry wyjechać za granicę - ponownie doradza mu ojciec.
Chłoptaś pare razy dobrze kopnął piłke a już tatuś chce z niego zrobić gwiazdę. Kolejny przykład wody sodowej.
Póżniej dziwimy się dlaczego jest taki słaby na boisku,zreszta nie tylko on bo i starsi nasi gwiazdorzy nie blyszczą,myśla,że jak kiedyś zagrali w repezentacji tp juz dzisiaj są mega gwiazdami-przykład Radomski.
Nie tak dawno w drużynie mielismy może słabszych technicznie /chociaż można podyskutować/ zawodników np.Wacek czy Radwański ale chciało im sie grać,Mielismy K.Węgrzyna który mógłby byc profesorem dla obecnych gwiazd,a do tego umiał zmobilizować drużynę,A dzisiaj kogo mamy,w większości armie zaciężną i wynki które widać jakie są!
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
hahaha ale mam beke czytajac ten temat. a co wiecej zrobil Suvorov nad ktorym płakaliscie miesiąc czasu, że musi grać? CO? Klich miał 2 sytuacje do strzelenia bramki, jeden swietny strzał i asyste. oprocz tego wiele rozprowadzonych ataków. bardzo mało strat. ja sie pytam co wiecej druzynie dal Suvorov?
Suvorow dał drużynie super wykonane rogi i wolne i o których Klich może pomarzyć.
Ty naprawdę widziałeś bardzo mało strat???
Miał 2 sytuacje do strzelenia i jak zwykle podał do bramkarza.
Ja się nie znam na piłce:):) Tyś jest guru w tym temacie.
Klich przy tych strzałach miał tak uderzyć żeby urwać siatke !
A on dosłownie podał do bramkarza ...
Ja bym go nie przeciwstawiał Alexowi. Jak będą w formie to obaj mogą grać razem.
kiedy powtorki meczu w klubie kibica? wie ktos? chetnie usiade z długopisem i Wam zamkne usta
Nie rozumiem tej nagonki na Klicha po ostatnim meczu. Suvorov rzeczywiście lepiej wykonuje stałe fragmenty, a poza tym nie zagrał lepiej od Klicha. Obaj mieli dużo strat ale obaj potrafią również dobrze zagrać do przodu.
Klich nie zagrał źle. Razi takie,sprawiające wrazenie, lekceważące kopanie piłki. Gdyby się bardziej przyłożył do kopnięcia pilki, po zagraniu Saidiego, byłby gol. Dodatkowo, te niecelne pięty lub holowanie pilki. Rozumiem mlodość ale my potrzebjemy punktów i bardziej od techniki chcę jeżdzenia na dupach. Dotyczy to wszystkich kopaczy...
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hahaha ale mam beke czytajac ten temat. a co
> wiecej zrobil Suvorov nad ktorym płakaliscie
> miesiąc czasu, że musi grać? CO? Klich miał 2
> sytuacje do strzelenia bramki, jeden swietny
> strzał i asyste. oprocz tego wiele
> rozprowadzonych ataków. bardzo mało strat. ja
> sie pytam co wiecej druzynie dal Suvorov?
Santo, weź sie orzen z tym Klichem...
a co do asysty... szkoda ze dobre dosrodkowanie wychodzi mu RAZ (!!!!!!) na 5 spotkan.
tez mnie dziwily zachwyty nad tym przereklamowanym kopaczek. takiemu Rafalowi Wrzesniakowi czy s.p. "Dino" Bargielowi moglby czysic buty, choc to i 3 liga byla.
Rafał Wrześniak miał zawsze wypolerowane butki ...pod jednym warunkiem jak był ....no ...ale to i tak legenda nowszych dziejów Cracovii....
Paie Mateuszu,miał pan 2 okazje by strzelić bramę z Górnikiem....dlaczego kombinujesz człowieku,po co? To jest piłka i należy pier...nąć z całej siły jak się jest na 16 metrze.Technika jest w ułożeniu stopy....Strzał w okienko ładny i co? nic nie zmienił bo bramkarz był w gazie...a piłeczka o 10 km/godz szybsza i bylibyśmy w zpełnie innej sytuacji,,,,,
6 dni później
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35800,8398036,Mateusz_Klich__Murem_za_trenerem.html
Głupszego wywiadu jeszcze nigdy nie czytałem
Kodziro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35800,8398036,Mat
> eusz_Klich__Murem_za_trenerem.html
> Głupszego wywiadu jeszcze nigdy nie czytałem
debilne pytania/A co do Mateusza to powinien przestać mysleć, że jest gwiazdą (bo nie jest) tylko gryźć trawę. inaczej nie wybije się ponad przeciętność w naszej lidze.
Zwłaszcza, że to najgorszy początek Cracovii w historii wszystkich jej występów w ekstraklasie, a nie tylko ostatnich 40 lat.
Opryszek powinien sobie zapamietac na cale dziennikarskie zycie, ze pytanie zawodnika o opinie o jego aktualnym trenerze jest bez sensu.
"Oby już w meczu z Arką Gdynia, bo przecież wrócimy na stadion przy Kałuży i będziemy mieli doping kibiców. Takiego komfortu nie było przez rok"
spoko Mateuszku że na SS nigdy nie było dopingu, dzięki za słowa uznania
pajac.
Widocznie w meczach na SS głową był gdzieś indziej niż na stadionie.
[b]Mateusz Klich:[/b] "Bijemy rekordy, ale nie gramy przecież aż tak źle. Stwarzamy sytuacje, nie jesteśmy gorsi od rywali, ale mamy pecha."
Mateuszku, przypomnę ci może statystyki ostatniego meczu:
Strzały: Lechia - 8, Cracovia - 2.
Rzuty rożne: Lechia - 13, Cracovia - 1.
Czy ty chłopie żyjesz w matriksie ? Na jakiej podstawie twierdzisz że nie jesteśmy gorsi od rywali ?
[b]Mateusz Klich:[/b] "Optymistyczne jest to, że mimo porażek mamy tylko cztery punkty straty do następnej drużyny."
No faktycznie. Mozna skakać z radości.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)