Cracovia-Naprzód Janów 21.11.2008
-
-
Cracovia-Naprzód Janów 21.11.2008
Mecz bedzie o godzinie 18.00
No to idziem! :) ja zbankrutuje przez ten hokej! :)
[img]http://i16.tinypic.com/2relerp.jpg[/img]
[img]http://i21.tinypic.com/25hiz4z.jpg[/img]
We wtorek mnie praca zatrzymała, ale jutro idę :)
Wkrótce z wizytą u mistrza.
W najbliższy piątek drużyna Naprzodu Janów wybiera się do grodu Kraka by zmierzyć się z mistrzem Polski, drużyną ComArch Cracovia Kraków. Spotkanie rozegrane zostanie w świeżo wyremontowanej hali przy ulicy Siedleckiego o godz. 18.00.
W obecnym sezonie mecze z mistrzem układały się jak dotąd po naszej myśli. Ze względu na remont krakowskiej hali oba dotychczasowe spotkania roegrane zostały na Jantorze. Magia własnego lodowiska pomogła dukrotnie pokonać mistrza Poski w stosunku 2:1 oraz 4:1. W ostatnim swoim meczu drużyna z Krakowa gładko rozprawiła się z dotychczasowym wiceliderem tabeli drużyną Zagłębia Sosnowiec, pokonując ją 7:3, natomiast Naprzód Janów doznał chyba najdotkliwszej porażki sezonu, przegrywając na własnym terenie z outsiderem rozgrywek - Polonią Bytom.
Pozostaje mieć nadzieję, że drużyna z Janowa po raz kolejny będzie w stanie wznieść się na wyżyny swoich umiejętności i powrócić z Krakowa z dorobkiem punktowym. Sprawa będzie tym trudniejsza, iż po wcześniejszych kontuzjach, w chwili obecnej trener Rohacek dysponuje już praktycznie pełnym składem. Z kolei w naszym zespole ze względu na kontuzję kolana najprawdopodobniej nie wystąpi jeszcze nasz niedawny kadrowicz Łukasz Kulik.
info ze strony NAPRZODU JANÓW
Oj dostaną bęcki coś mnie sie wydaje i to srogie:D
no to idziemy :) ja mam pytanie do was, bo jak ostatnio byłem na hokeyu to nie zwróciłem uwagi, czy jest teraz sklepik z pamiątkami na hali ?
szlag by to trafił...musze z młodym siedzieć bo chory:/ też nie miał kiedy zachorować :/
Tak Jest sklepik z pamiątkami:D
zacny marcinie_ksc
reklam w TV nie oglądasz?
RUTINOSCORBIN i po bólu :D
pawlus17 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak Jest sklepik z pamiątkami
dzięki :)
nurek Napisał(a):
> zacny marcinie_ksc
>
> reklam w TV nie oglądasz?
>
> RUTINOSCORBIN i po bólu
Jak juz cos to na raz 5-6 rutinoscorbinów ;)
Oczekuje dwu cyfrówki w wykonaniu naszych graczy
nurek Napisał(a):
> zacny marcinie_ksc
>
> reklam w TV nie oglądasz?
>
> RUTINOSCORBIN i po bólu
zapalenie krtani......świętował 2 miejsce i walił z gwinta zimnego szampana to ma.
jednak ide....teściowa rulezzzz :D
ożeszku - nieletnich rozpijacie? Nieładnie. A i kara Boska jest za to :)
po pierwszej tercji wygrywamy 2-1 :D
Robi się źle 2-3 :(
NO i chuja - co sie dzieje!?
albo są zarżnięci kondycyjnie, albo... (nie napiszę co "albo" :P)
Nie wygląda to najlepiej NAPRZÓD NIE LEZY ZUPEŁNIE CRACOVII 3 mecze w tym sezonie i same
przegrane :(
Pierwsze 10 minut bardzo dobre w naszym wykonaniu ale po prowadzeniu 2-0 nasi juz chyba swiętowali wygraną.Z tym ze w hokeju to napewno za mało szkoda ze przekonalismy sie dzis znowu o tym
Byłem niemal pewny ze jesli Rohaczek przestanie byc trenerem kadry ,to automatycznie Cracovia bedzie rosłą w siłe a tu jest na odwrót
Nie ma co panikować przeciez najwazniejsze sa play-offy i tam bedzie mozna dopiero oceniac co i jak! A mam nadzieje ze bedzie dobrze czyli mistrzostwo :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)