Wygramy czuje to zawsze z Kolejorze nam bardzo dobrze szlo.
-
-
Cracovia-Lech Poznań Mecz Przyjazni 22.11 18 45 TYLKO PILKA!!!
Ja też czuje że wygramy tylko szkoda że LECH bedzie musiał przegrać :/
pawlus mam bardzo podobne uczucia do Ciebie:P zal Lecha ale dla nas kazdy punkt wazny:)
Wiem wiem i mam nadzieje ze Lech przestanie gubic po meczu z nami juz punkty i bedzie miał tego maistra :D
WYGRAMY!!! Wszyscy na mecz!!!
Szkoda, że zakaz dostali bo specjala odwolali jak widze :(
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szkoda, że zakaz dostali bo specjala odwolali jak
> widze
>
>
>
> Jedna miłość, jeden klub, jedno serce, jeden
> duch.
Za mecz z Lechią...
Tylko na meczu z nami, można im spokojnie odpuścić jakąś część sektora, albo wpuścić ich tak samo jak w tamtym sezonie na sektor D, wtedy nie będą jako przyjezdni, bo przecież na miejscu Pasiaków.
Dobra, temat już powstał jak widze :)
Wszyscy doskonale wiemy jak się Lechowi "wiodło" na Kałuży. Praktycznie zawsze tam przegrywamy- ostatnie sezony to porażki-kolejno 2:3, 0:3 i 1:3. Jakby nie patrzeć- za każdym razem Pasy ładowały w ostatnich 3 sezonach 3 gole :P teoretycznie więc macie podstawy by sądzić że tym razem będzie podobnie, tym bardziej że się właśnie przełamaliście.
Ale ja wierze w Kolejorza i liczę na pełną zdobycz punktową :) Tak jak na trybunach będzie przyjaźń, tak na boisku ciężka walka o ligowe punkty, których obie drużyny potrzebują jak wody. Zresztą w Poznaniu co chwilę słychać głosy, że każdy kolejny mecz jest bardzo ważny, aż się to nudne robi, ale każdy już chciałby u Nas abyśmy mieli lidera, jest na to ciśnienie :P
Na boisku niech po prostu wygra lepszy :) Pozdrawiam Pasiastą część Krakowa :D
Arka-Cracovia-Lech
2:1 dla Cracovii :P Liczę na Witkowskiego :P
To chwilowo niech sobie koledzy nadciśnieniowcy z Poznania pojadą na wczasy do sanatorium dla krążeniowców, bo lidera to niestety nie po tej kolejce Wam przyznają. Sugeruję dwa pozostałe meczyki przy potknięciach GTSu.;)
JUŻ SIĘ IE MOGE DOCZEKAĆ SOBOTY WYGRAMY JESTEM ŚWIĘCIE PRZEKONANY!!! SMUDA Z CRACOVIĄ CI SIĘ NIE UDA!!!TYLKO PASY!!!
Panowie więcej pokory! Nawet remis biorę w ciemno.
Ja tez. Remis z Lechem, wygrana z Jaga i remis w Gdyni bylyby niezlym dorobkiem. Jesli udaloby sie ugrac cos ponad to, byloby znakomicie.
Lech nie potrafi grac z ciotami, dlatego nie powinnismy isc z nimi na wymiane ciosów tylko bronic sie i kontrować
Są już bilety na wielickiej ?
Mimo tego, że Lech wydaje się murowanym faworytem niczego nie mozna być pewnym. Dlaczego? Bo mogą zagrać pieknie i skutecznie jak przykładowo w Białymstoku czy w Gdańsku wygrywająć 3:0, ale może mieć też problemy z Cracovią jak z Polonią Bytom czy Ruchem. Przyjaźń, przyjaźń, ale liczę na tą drugą wersje.
WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!!!! PRZYJACIÓŁ POkONAMY!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Ja jeszcze dodam, że mam nadzieję, że po tym meczu z Kolejorzem bede miał mozliwość tak jak teraz od niedzieli, gdy coś nie pójdzie dobrze przykładowo wpadnie jakaś niedostateczna w szkole powiedzieć sobie: "E tam, ważne, że Cracovia wygrała" :)
tofi tak samo sobie to tlumacze:D:D
Oj dzieci dzieci zejdzcie na ziemię.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)