ahh mogla byc piekna bramka dudzica
-
-
Górnik Zabrze vs. CRACOVIA 16.11 godz. 16:45 TYLKO PIŁKA!!!
ahhh....Dudzic - szkoda, bo mógł na 3-0 bramkę władować :)
no i żegnamy Moskita, który schodzi z boiska:)
Ja patrze z dyzuru z C. Skodowskiej z Zabrza na te swiatelka Pozdr Geos
i Kooooonnnniiiiieeeeecccccc!!!!!!!! :):):)
Mamy 3 punkty :D
Brawo Pasy !!!
ufffffffffffffffffffff.
W drugiej połowie trochę za głęboko, niepotrzebnie za nerwowo. Bramka w idealnym momencie, gdy zagrożenie rosło.
Jesteśmy na 14 miejscu!
To chyba nasze pierwsze zwycięstwo w Zabrzu w historii?
Widac że ta drużyna jest znowu drużyną:)
Taniec radości,gdzie takie coś było przy Rzeźniku:X
historyczny dzień :) i powiew nadziei. Po odrze pisałem, że spadamy, ale teraz...
Dwie branki w jednym meczu i to wyjazdowym, szaleńcy :)
Brawo CRAAAAAAAAACOOOOVVIOOOOOOO!!!
700 setny mecz Pasow :)
Mamy zwyciestwo CRacovio mamy zwyciestwo, mamy zwyciestwo, Cracovio mamy zwyciestwo !!!! :D:D:D:D
przy Rzeźniku to byśmy zaczęli śpiewać "zacznijcie grać, k...a mać" ;)
ale nie na to teraz czas, radujmy się bo i jest z czego:
-odczarowany stadion w Zabrzu
-awans na barażową (póki co) pozycję :)
Ucz sie Majewski , Płatek to jest gość!!!!!!!!!
Centrum Chorób Serca. Girlik ja mam teraz `145/96/61. Jakoś dziwnie podskoczyło.
fajnie. Płatek po meczu wszedl na murawe pogratulował każdemu, lekka przytulanka z kazdym, znowu jestesmy rodziną
skarbonka rumcajsa rozbita, jego duch całkowicie sie ulotnił, nadchodzą lepsze czasy
znóóóów przyjdzie wiosna, nadejdą czasy Cracovia nasza kochana w środku tabeli będzie ekstraklasy !
tradycyjne 2:0 na wyjeździe :P
ufff... co za ulga
Co za piękny obrazek. Trener Płatek dziękuje piłkarzom ściskając ich i bijąc brawo dziękuje kibicom Cracovii.
tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dwie branki w jednym meczu i to wyjazdowym,
> szaleńcy
> Brawo CRAAAAAAAAACOOOOVVIOOOOOOO!!!
Ostatni raz Cracovia strzeliła w lidze 2 bramki na wyjeździe 5 kwietnia w Sosnowcu. Podobnie jak dzisiaj te 2 gole dały 3 punkty.
Pisałem, że IMHO mecz w Zabrzu będzie egzaminem dla Trenera. Zdał go "na dwójkę" (wg skali angielskiej, czyli na piątkę wg naszej).
Statystycy zapamiętają, że było yto historyczne [b]pierwsze ligowe zwycięstwo w Zabrzu[/b], co więcej [b]pierwszy ligowy mecz w Zabrzu bez straty gola [/b] (a na własne oczy widziałem mecz, w którym w Zabrzu straciliśmy 9).
Oczywiście nie można popadać w hurraoptymizm. Na Lechu tylu sytuacji nie będzie.
ale weekend miły: nareszcie wygrana i Kolejorz też wygrał ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)