ale ciekawi mnie jedno , wiele osob deklarowalo ze nie przyjdzie na stadion dopoki jest majewski , jestem ciekaw jak bedzie tym razem , czy pomozemy Cracovii przychodzac na mecz czy dalej 1500
-
-
Cracovia vs. Arka Gdynia 0 : 0
będzie trudno. 40 zł za najsłabszą obecnie drużynę ekstraklasy to trochę dużo.
Dwa lata temu Górnik Zabrze miał podobną sytuację jak my. I na wiosnę zrobili bilety po piątce - co zapewniło im full wypełnienie stadionu i doping. Niesieni tym dopingiem uratowali się przed spadkiem (choć byli zdecydowanie najgorsi wtedy w lidze)
aha, ja będę (jak dożyję, bo mnie tak doprawiło na tych cmentarzach, że nie pamiętam podobnego paskudztwa :( - mimo, że wg konowała mam leżeć w domu do środy ;)
nie przewiduje wielkich wachan naszej liczby widzow u siebie, te co nie chodzily bo majewski byl najprawdopodobniej znajda sobie teraz inny powod .. np slaba gra i ostatnie miejsce .. obym sie mylil
Nie pierdolcie. Ma być przynajmniej 4tys. i doping na maksa cały mecz! Dzięki nam Cracovia nie spadnie!
Miejmy nadzieje ze Areczka dzisiaj wygra z ruchem i sie przełamie! A my niesieni dopingiem mam nadzieje duzej liczby publicznosci przełamiemy sie we wtorek i zaczniemy odbijac sie wkoncu od dna!
Odkładając na bok przyjaźnie, to dla nas lepiej będzie jak Areczka dzisiaj przegra, bo to może być nasz rywal w rywalizacji o utrzymanie.
kolejny mecz o wszystko :/
kibice Cracovii nigdy nie sa podpora w czasie trwania meczu to oprawcy ktorzy deprymuja zawodnikow
max110 idz na swoje forum psie.
bez Klusa z Arka , mimo ze chlopak troche zatracil forme jednak bez niego bedzie trudniej , podejrzewam ze w srodku zagra Klich z hmm no wlasnie z kim napewno nie Nowak bo Nowak gra wysunietego pewnie z Wasilukiem a na lewej Radwanski z Majorosem :)
najwazniejsze sa 3 (slownie TRZY ) punkty!!
Panowie, we wtorek mobilizacja, nie ma to tamto.
Poszło w stronę kibicowską... bo cóż możemy więcej zrobić? FREKWENCJA I DOPING!
Wczoraj, oglądając mecz Arki w Chorzowie... Są do ogrania, ale niezbędna 100% skuteczność i strzelać trzeba z daleka, iść na dobitki... Jak się odkryją, to mają problem z powrotem pod swoje pole karne. Nie będzie Wachowicza.
I jeszcze może jeden plus. Nie wiem, czy po Chorzowie wracali do Gdyni, czy gdzieś w okolicach "się przyczaili" :):). Ale jeżeli wracali, to przed meczem w "tyłkach" będą mieć 2 tysiące kilometrów, w ciągu 4 dni. To też może mieć też znaczenie
Polonia Bytom też była do ogrania...
Tu nie ma co prognozować, tylko muszą nasi wyjść i gryżć trawę - jeszcze bardziej niż z gts-em czy Śląskiem. Nawet jakby potem mieli na dwa dni paść.
Do ogrania przez nas (dla Nurka: Comarch) były: Piast Gliwice (dla Nurka Opel), Odra Wodzisław (dla Nurka: Gmina Wodzisław) i właśnie z tą Polonią (Gmina Bytom dla Nurka)... remisy z sąsiadka (dla Nurka: Telefonika), Śląskiem (dla Nurka: Gminą Wrocław) czy Polonią Warszawa (dla Nurka JWC) to nieżle... szkoda, że punktów nie było z L. (dla Nurka ITI) i Bełchatowem (dla Nurka PGE)... przynajmniej dobrze, że wygraliśmy z ŁKS-em (dla Nurka ŁKS-em)... ale przed nami mecze z Polnordem, Alianzem, Amica-Remesem...
:):):):):):):):):)
no, zostałem rozszyfrowany :P
ale nie do końca.
Gdyby dwa z wymienionych przez Waści klubów dopuściły by się jakichś megaprzekrętów to idąc śladem przedstawionej powyżej jakże odkrywczej myśli Waszeci nazwał bym je:
Tanie Wina Gosso Łódź
oraz
[b]gmina miejska Kraków[/b] (czy mam Waści tłumaczyć kto jest [b]większościowym[/b] udziałowcem?
Jak o Łodzi, to co Waćpan powie na: Zakład Pogrzebowy Skrzydlewski Łódź . Hę?
nic nie powiem, bo:
1. podmiejskie kluby mnie nie bawią
2. zakład pogrzebowy nazywa się już od 4 lat Skrzydlewska, a od ponad 2 lat nie ma nic wspólnego z Widzewem (już prędzej nazwałbym go "Kiełbaski Prokuratura" ale to też nieaktualne)
3. ten śmieszny klub można by obecnie zwać co najwyżej "Do Minet" albo "Delegat Cracovii Łódź"
proponuję powrót do tematu.
niestety przypomina mi się taki mecz z Arką (nie tak dawno zresztą), w którym (mimo wyjątkowo ofensywnej i pięknej gry - na którą nas obecnie nie stać) skończyło się na 21 albo 22 kornerach dla nas. I wtedy też ichni trener "dostał ultimatum"
A swoją drogą mogliby ceny biletów obniżyć... Produkt. no cóż... przykro to rzec, ale słabej jakości, więc i cena powinna być niższa. Przyszło by może więcej ludzi, doping byłby lepszy i może w końcu wynik.
TD, przyczają się gdzieś w okolicy: za http://www.arka.gdynia.pl/?akcja=news&id=2969
"Arka będzie poza domem aż sześć dni. Dla wielu byłaby to przyjemna "delegacja", ale dla gdynian niech te mecze będą niczym o życie. Co prawda trener zżymał się, że "walczyć to może Gołota, a my musimy grać w piłkę", ale na polskich boiskach często punktami nagradzana jest właśnie determinacja, agresywna gra i "gryzienie trawy".
Leesior, masz rację...
Może na taki pomysł słuszny ktoś wpadnie, ktoś podejmie decyzję (o ile nie jest np. na dłuuugim weekendzie) i jutro około 14.30 zostanie to ogłoszone na stronie oficjalnej... We wtorek gazety nie wychodzą i o tym nie napiszą...
Taka informacja powinna być co najmniej od piątku... niech będzie, soboty.
Z internetu korzysta co najwyżej 25% społeczeństwa (albo i mniej)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)