Córka mi wyemigrowała do Krakowa. Szuka mieszkania na stałe.
Jakie dzielnice mam jej polecić/odradzić? Nie chcę żeby mi wnuki wśród psów wyrastały. Najlepiej na priv
-
-
PYTANIA I PORADY!!
10 dni później
[quote='nkrzych' pid='1405770' dateline='1572696043']
Córka mi wyemigrowała do Krakowa. Szuka mieszkania na stałe.
Jakie dzielnice mam jej polecić/odradzić? Nie chcę żeby mi wnuki wśród psów wyrastały. Najlepiej na priv
[/quote]
psów to ja w krakowie nigdzie luzem nie widuje ;;) polecam czyżyny, bieńczyce, ogólnie w nowej hucie nie narzekam na bezpieczeństwo
11 dni później
Pilnie potrzebuję poniższy lek, jeżeli ktoś ma dostęp to proszę o pilny kontakt. Recepty na zakup mam.
[b]Sabril 500 mg[/b]
42 dni później
Jakiś dobry spalacz tłuszczu, ktoś by polecił?
Workout Tabata songs na youtubie. 3 serie dziennie po 7 minut. Będziesz tak wyjebany, że nie będziesz miał siły dojść do lodówki, więc tłuszcz się sam spali ;)
Sex, skakanka,schody, albo śmiech z młodych wiś...kich cwelebrytanów.
ŚWIEŻO MALOWANE
10 dni później
Szukam kogoś kto pracuje w Credit Agricole, jakby co poproszę na priv
Orientuje się ktoś czy po PlayStation lub Xboxa można podpiąć klawiaturę i myszkę, i grać normalnie jak na komputerze?
https://www.psu.com/news/how-to-use-a-keyboard-and-mouse-on-ps4-and-which-games-are-compatible/
Można. Mój syn tak ciupie czasami na ps4.
23 dni później
Serwis lodówek Samsung. Ktoś ma kogoś godnego polecenia?
[quote='Łukasz_KSC' pid='1421050' dateline='1581537115']
Serwis lodówek Samsung. Ktoś ma kogoś godnego polecenia?
[/quote]
http://www.magbob.com.pl/
Witam. Wiecie może ile ta piłka jest warta ?[img]https://zapodaj.net/7a7017070846c.jpg.html[/img]
113 dni później
- Edytowany
Nie pracuje ktoś w jakiejś hurtowni napojów lub jest przedstawicielem handlowym?
Zakupy trza mi poczynić. PRIV
10 dni później
Potrzebuję porady kogoś kto się zna na betonach. Chcę wybetonować ganek o wymiarach 1,5 x 2 m na głębokość 1 m (z czego 0,8 m w gruncie). Obliczyłem, ze potrzebuję ok. 2,1 m3 objętości betonu (zaokrąglając 2,5 m3). Planuję kupić na 3 m3 bo mam jeszcze inne "robótki".
Od kilku dni czytam internety i już kompletnie zgłupiałem. Jakie proporcje cement, piasek, żwir i woda na m3? Wyszło mi 30 worków (10 na m3) cementu, 3600 kg żwiru (1200 na m3) i 2400 kg piasku (800 kg na m3). Czy mi się coś nie popierd....?
Jakie proporcje dawać do betoniarki na łopaty, np. worek cementu i....
Dzięki.
67 dni później
Nie wie ktoś gdzie kupię w Krakowie Wodę Źródlaną BYSTRZANKĘ w butelkach 0.33 ???? skrzynkę na tydzień.
5 dni później
Mam pytanie i prośbę o poradę: Czy jest gdzieś w sieci forum KIBICÓW Cracovii?
Najlepsi kibice uciekają na Twittera
Już od kilku miesięcy wpierają Tabisza
Związany z naszym forum
Tylko wtedy gdy im przytakujesz
Wierzą że dzisiaj ! PASY !
PASY ! Wygrają ligę księgowych
Cracovio ma !
Tyś zabawką Filipiaka
Jak Cichy Kącik i Rączna
Dla Ciebie hejnał gra
Potęga i chluba
Forumowych frustratów zguba
Wiem, że vypowskie żarcie mam !
PASY !
112 dni później
Czy w K1 dostępne są bombki choinkowe?
Nie ma. Są za to bańki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)