Pytam z ciekawości. Nie sądzę by, wobec publiczności osoby której to dotyczy, nie była to tajemnica poliszynela, więc nie mam zahamowań pytając tutaj. W przeciwnym przypadq nie zadawałbym pytania. W dalszym ciągu nie wiem o kogo chodzi. Nie znam dziennikarzy sportowych, więc może na privie please. Nazwisko mi zasugerowało, że może to być Babiarz. Brałem nawet pod uwagę D. Sz.
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Jak S.P. i blondyn, to do głowy przychodzi mi tylko Sebastian Parfjanowicz.
ktoś poleci jakiś sklep z akcesoriami gsm, szukam słuchawek (xperia z1 compact), w centrum? są jakieś czy zwyczajnie próbować w salonach operatorów?
Czy pracował albo pracuje ktoś w Black Red White na Pilotów 6 i mógłby podzielić się opinią?
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ktoś poleci jakiś sklep z akcesoriami gsm,
> szukam słuchawek (xperia z1 compact), w centrum?
> są jakieś czy zwyczajnie próbować w salonach
> operatorów?
Osobiście polecam Sony Ericsson MH1 wersje bez pudełkową mogę zorganizować w dość dobrej cenie ;)
Przeprowadzam się, a co za tym idzie szukam internetu i tv do nowego mieszkania. Myślałem, że wezmę w pakiecie nc+ z internetem, ale dają tylko 30gb do wykorzystania więc zapytuje Was drodzy Pasiacy, polecacie coś? Zależy mi głównie na ofercie sportowej nc+. Brać osobno nc+ i internet? Kombinować w UPC? Pomocy! :)
Zadzwoń do Netii.
Jakbyś założył TV przez Orange też masz dostęp do NC+ a mogę pomóc tu i tam ;)
Niebawem minie pięć tygodni cierpliwości a jak faktury za Derbowy bilet nie było tak nie ma... Co Klub w tej sprawie może ? A może lepiej wydawać te faktury w POKach zamiast obiecywać, że się pocztą wyśle...
Mam problem z radiem samochodowym, ktogoś ogarniętego polecacie?
Kup nowe radio;)
Lepiej nowy samochód kup. Albo o służbowy poproś. ;)
Tylko jak powiększymy flotę o audi ;) Do szalonej kury się nie przesiadam :D
Pan dyrektor będzie może cosik brał, więc jego szalony kurczak będzie wolny. Jak się z Celiną dogadasz (a się dogadasz), to będziesz miała, jak znalazł.
A Twoje cztery kółka to się przy szalonym kurczaku mozno rozjeżdżają.
Wiesz... to jest tak jak z Cracovią. Lepiej być za Pasami na 8 czy 10 miejscu, niż za ... na miejscu 1. ;)
Dlatego Ci się dziwię, że jesteś za... czterema kółkami, w dodatku rozjeżdżającymi się.
Poleca ktoś tv i internet w t-mont? Z tego co wiem, na klinach nie obługuje ani upc, ani netia i ten t-mont wydaje się najrozsądniejszą opcją. Może ktoś coś powiedzieć na ten temat?
[quote=gruszka]
Mam problem z radiem samochodowym, ktogoś ogarniętego polecacie?
[/quote]
Ja u nich kupowałem i serwisowałem CB, ale radioodtwarzaczami też się zajmują.
TELE-RADIOman - radia samochodowe, nawigacje , CB, alarmy, multimedia
Kraków al. 29-go Listopada 59
od 9 do 18 w sobotę od 9 do 14
tel: +48 (12) 4119624,4101420
fax: +48 (12) 4101421
Tak na 29 Listopda,włascicielowi za jego zgoda kibice sasiadki "pieknie" ozdobili lokal,widocznny jest z daleka:)
mam w Netii opcje telefonu tylko go nie posiadam :) wystarczy zwykły telefon stacjonarny podpiąć ?
chyba już mam odpowiedź....coś takiego potrzebuje ? http://allegro.pl/filtr-mikrofiltr-adsl-do-telefonu-netia-neostrada-i4698673840.html
a jak podłączyć coś takiego ? http://www.gumtree.pl/cp-telefony-stacjonarne/krakow/sprzedam-telefon-stacjonarny-tanio-10-zl-pilne-611758056
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)