''Pasiasta'' siłka w Krk?
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Swego czasu Relax na Mogilskiej
7 dni później
Potrzebuję 2 szaf na wymiar do sypialni + komody - macie kogoś godnego polecenia?
priv
gdzie w Krakowie szybko i tanio przedłuże badania okresowe ? chodzi o tą książeczke z sanepidu :)
najlepiej jak najbliżej Prokocimia :)
znalazłem w Ergomedzie na Matecznym za 30zł :)
isaac z Prokocimia jesteś i nie wiesz? idziesz do przychodni do doktora R. i za 50 zł napisze Ci co będziesz chciał;)
hehe pozdro
8 dni później
Witam.
Potrzebuje namiar najlepiej w okolicach prokocimia na dobrego elektryka samochodowego. Macie cos?
kordelksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam.
>
> Potrzebuje namiar najlepiej w okolicach prokocimia
> na dobrego elektryka samochodowego. Macie cos?
Na ruszają jest dobry gość od elektryki na ul.Łany na końcu po prawej stronie. Wjazd od ul pszczelnej.
Dzięki wielkie.
Czy mógłby ktoś krótko (około 4-5 zdań) opisać po angielsku lajkonika jako symbol miasta i Cracovii? Z góry dziękuję
gargamel9998 Napisał(a):
> Czy mógłby ktoś krótko (około 4-5 zdań)
> opisać po angielsku lajkonika jako symbol miasta
> i Cracovii? Z góry dziękuję
Pomoże ktoś?
od czego wujaszek gugel?
http://en.wikipedia.org/wiki/Lajkonik
;)
Potrzebuję na gwałt badania u lekarza medycyny pracy. Najlepiej takiego, który jeszcze dziś lub jutro mógł ogarnąć sprawę. Ktoś coś wie?
Może być prywatnie, nie ma problemu.
gentlemen Napisał(a):
> Potrzebuję na gwałt badania u lekarza medycyny
> pracy. Najlepiej takiego, który jeszcze dziś lub
> jutro mógł ogarnąć sprawę. Ktoś coś wie?
>
> Może być prywatnie, nie ma problemu.
ERGOMED na Matecznym...ul.Bonarka 18, tel. 12 266 21 95, 266 84-82
cała wizyta trwała ok.20 minut...19 minut oczekiwania 1 minuta u lekarza...wpis do książeczki kosztował mnie 30zł...
Dzięki!
Macie namiary na kogoś, kto jest w stanie zrobić ramę ze szkłem, w której zmieści się koszulka hokejowa oraz kilka medali mistrzowskich? Antyrama nie wchodzi w grę, bo rama musi być nieco grubsza niż te kilka mm medali.
rmszar Napisał(a):
> Macie namiary na kogoś, kto jest w stanie zrobić
> ramę ze szkłem, w której zmieści się koszulka
> hokejowa oraz kilka medali mistrzowskich? Antyrama
> nie wchodzi w grę, bo rama musi być nieco
> grubsza niż te kilka mm medali.
http://www.ramawbramie.pl/ nawet jest przykład takiej oprawy. Oprawiałem u nich ze 4 obrazy i z szybami i bez - nie mam zastrzeżeń, choć "darmo" nie robią...
Bardzo dziękuję. :)
Czy ktoś wie, który dziennikarz sportowy miał romans z Justyną Kowalczyk?
Nie wiem czy tak na ogólnym można rzucać nazwiskami, więc tylko z inicjału może wystarczy - od dziennikarzy można się dowiedzieć, że niejaki S.P., taki blondyn. Z tym, że nie wiem czy dziennikarze hokejowi tu są miarodajni, no ale było nie było to sport też zimowy, a światek pewnie wielki nie jest. A czemu pytasz?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)