A to spoko, z ranca posle kuponik.
Kurde, jakby te kase trafic, to moglbym wreszcie robic to, co lubie najbardziej... czyli LENIUCHOWAC!
Nic nie robilbym!
Chociaz nie, oczywiscie na wyjazdy jezdzilbym, sponsorowalbym specjale dla wszystkich, palil race, a pozniej placil kary od reki:)
-
-
DUŻY LOTEK - REKORDOWA KUMULACJA
później to byś palił te race przed stadionem:D:D:D
Tak poza tym to wiedziałbym gdzie wysłać całego tira czapek "superwisła":D:D:D:D:D
Z powietrza do ogrodu też bym wysypał:D:D:D
i tak codziennie:D:D:D:D
Jak wygram tylko ja, to za 10 baniek lecę do Vegas i gram w Bellagio przez dwa tygodnie po 12 godzin dziennie w ruletę i black jacka, pozostałe 12 godzin spędzam w najlepszym apartamencie tegoż hotelu wraz z wszystkimi atrakcjami zapewnionymi dla VIPów ;) Może coś ze sobą jeszcze do Polski przywiozę. Następne 10 milionów podzielę między rodzinę i znajomych. Kolejne 5 na jakiś szczytny cel, a pozostałe 20 000 000 (ach ten podatek i koszt kuponu w kwocie 9zł) wpłacam na konto i prowadzące rentierskie życie :) Gorzej jeśli padnie więcej niż jedna szóstka, ale i na to mam plan awaryjny. Z wiadomych powodów liczb nie podaję. Tak wiem, jestem samolubny ;)
Jak ja bym wygrał to bym kupił autokar i kazdy by jezdził na wyjzdy za darmo
ja dodatkowego busa dla Siemaszek
Jak ja bym wygrał, to bym odkupił od Filipiaka sekcję hokejową i postawiłbym ją na nogi, a w tym m. in. wzmocnienie drużyny w celu wygrania pucharu kontynentalnego, autokar dla hokeistów na własność drużyny, sprzęt i wszystko co trzeba dla hokeistów, kontrakt z Rudolfem do jego emerytury, Roman S. dyrektorem sportowym hokeistów również do jego emerytury, przejście drużyny do Ebel lub KHL, dbałość o kibicow i 100 % frekwencję na lodowisku, zakończenie remontu lodowiska, sklepiki, bary pod trybunami, wc dla kibiców, itp. itd. wszystko co najlepsze dla pasiastego hokeja oraz ... autokar i wyjazd free do Doniecka dla 50 osób czy ile się tam do niego zmieści ! :)
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak ja bym wygrał, to bym odkupił od Filipiaka
> sekcję hokejową i postawiłbym ją na nogi, a w
> tym m. in. wzmocnienie drużyny w celu wygrania
> pucharu kontynentalnego, autokar dla hokeistów na
> własność drużyny, sprzęt i wszystko co trzeba
> dla hokeistów, kontrakt z Rudolfem do jego
> emerytury, Roman S. dyrektorem sportowym
> hokeistów również do jego emerytury, przejście
> drużyny do Ebel lub KHL, dbałość o kibicow i
> 100 % frekwencję na lodowisku, zakończenie
> remontu lodowiska, sklepiki, bary pod trybunami,
> wc dla kibiców, itp. itd. wszystko co najlepsze
> dla pasiastego hokeja oraz ... autokar i wyjazd
> free do Doniecka dla 50 osób czy ile się tam do
> niego zmieści ! :)
nic dodać,nic ująć...jeżeli byś tak zrobił...I dużą bańkę dla JG i AW ;)
Gdyby było więcej hajsu tak jak w Euroloteri [cos koło 170 mln Euro] kupiłbym Wisłe K. i zmieniłbym im białą gwiazdę na sektorze za bramką na gwiazdę Dawida ^^. A potem bym ich spuścił do A klasy, chociaż w sumie wtedy by derbów nie było...
Piszcie piszcie co trzeba zrobić, bo ja jutro wygram, to mogę wszystkiego nie zapamiętać... ;)
45 milionów wygranej odliczając podatek oznaczałoby realizację jednego z moich największych marzeń czyli sekcja pasiastych Złotek zostałaby reaktywowana....Kasia Skowrońska występująca w barwach Cracovii....... Duży lotku daj mi tę szansę !!! :D
[b]3 16 33 39 47[/b] oł je
Grószka ma przeciek ;)
ilez to nadziei daje sama kumulacja ^^
Grószka "piatke" moze trafisz, ale o "szostce" zapomnij... :)
1:14.000.000
Kid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Grószka "piatke" moze trafisz, ale o "szostce"
> zapomnij... :)
Przecież to specjalnie. jakby podała wszystkie 6 cyfr to cale forum by skreśliło ;) A tam muszą się pomęczyć ;)
Otototototo, ale może coś doradzicie...? ;)
Ja kupie jeansy i znajde babe ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)