Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i po staremu ...zaczeło sie wspomaganie
> drużyny walczącej o utrzymanie....
> naprawde nie umiecie żyć bez wyp...a?
> ps: 1-ego gola dla Jadźki to Cabaj by raczej
> wybronił...
>
> pps: jest już wątek o MC. po co jeszcze jeden?
Nic dodać nic ująć...
-
-
Cabaj wyp.....rowadzka
A ja widzę mimo wszystko wielka przyszłość w Pączku...Chlopak ma olbrzymi potencjał mimo słabszych warunkow zarowno od Marcina jak i od Sławka dobrze radzi sobie na przedpolu(napewno lepiej niz "Olsza")i jego najwiekszym atutem jest refleks i czytanie gry...Zreszta wystarczy popatrzyc ze Pączek kiedy bronil w 1 druzynie czy w sparingach czy pucharze polski czy ekstraklasy nigdy nie zawodzil...Problem jest jednak w tym ze nie otrzymal on do tej pory prawdziwej szansy...
Paczek to wogole nic nie otrzymuje, trenuje z 1 druzyna, ale nie gra ani w Pucharze Ekstraklasy, ani w Mlodej Ekstraklasie, no nigdzie nie gra.
zastanawia mnie argumentacja ze "byl spalony". a co to, Cabaj to widzial czy jak? przekalkulowal, ze moze goscia wykosic bezkarnie? nie rozumiem... wychodzi gosc sam na sam, ale setką tego nazwac nie mozna, a Marcin beztrosko go wycina przed polem karnym, w 4. minucie meczu...
moze i nie jest to "wielbłąd", ale za dużo się tego zgromadziło w ostatnim czasie. Marcin od zawsze co jakiś czas dawał ciała, ale częstotliwość cabajad i baboli miast się zmniejszać- zwiększa się. co raz, że martwi, a dwa, że świadczy o złym podejściu MC do sprawy.
Olszewski to też nie jest dobre rozwiązanie, jak już wspomniano - nie lubi wychodzić na przedpole. może zbyt lekko pozbyto się Gliwy?...
Ja nie rozumiem, o co chodzi z tą pierwszą bramką, jaka niby w niej wina Sławka???
Przecież to jest w 100% wina Kuliga, gdyby nie jego kiks Kojasevic w ogóle nie doszelby do piłki! To bramkarz ma przewidzieć, że obrońca sie "machnie" i wychodzić do napastnika, do którego piłka nie ma prawa dotrzeć?
Kurwa ludzie Cabaj nam tyle wybronił bramek że nawet jak przydarzy mu się kiks co parę meczów to nie róbmy z tego tragedii.
A w meczu z jagielonią błąd popełnił sędzia a nie Cabajos - on nie miał wyjścia musiał go ciąć (chociaż w 4 minucie meczu czerwień hmm... może powinien puścić....) ale nie wyp...rowadzka od razu.
Ja podobnie jak gaudeamus. Mam dość wyskoków Cabaja. W każdym meisiacu cos musi zmajstrować. A w naszej sytuacji każdy jego wyskok moze baradzo dużo kosztować.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Co Wy wogóle piszecie??? To nie była wina Cabaja tylko sedziego który nie widział ewidentnego spalonego!!! Cabaj to jeden z najlepszych bramkarzy w naszej lidze i mam nadzieje ze szybko wróci do bramki!!!
Nic sie nie stało Marcin nic się nie stało!!!
pawlus17 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co Wy wogóle piszecie??? To nie była wina Cabaja
> tylko sedziego który nie widział ewidentnego
> spalonego!!! Cabaj to jeden z najlepszych
> bramkarzy w naszej lidze i mam nadzieje ze szybko
> wróci do bramki!!!
>
> Nic sie nie stało Marcin nic się nie stało!!!
wlasnie..zgadzam sie .. zostawcie Marcina w spokoju
A ja wam powiem,ze dobrym ruchem bylby Wojtek Skaba. Obecnie ławka w "L",do niedawna baaardzo pewny punkt Odry W.Ś.
Po co mamy kupowac innego bramkarza skoro mamt bardzo dobrego lepiej kupic klasowego rozgrywajacego!!!
taak Bramkarza mamy dobrego... ale napastnikow nie mamy i rozgrywajacego tez nie
ja uwazam, ze jedank Marcinowi przydarzylo sie wiecej dobrych a nawet bardzo dobrych interwencji niz kiksow(ktore jakby nie bylo mial) najlatwiej spamietac kiksy,poniewaz... ich bylo mniej zgadzam sie z Santo Marcin mial wiecej udanych interwencji
Dokladnie tego jak Marcin nas ratuje to nikt nie pamieta !! A Cabaj jest wielki!!!
wreszcie ktos sie ze mna zgadza... wy potraficie tylko krytykowac..ale swietnych interwencji to umiecie dostrzec
no jeszcze tego by brakowało, żeby złych interwencji miał więcej niż dobrych.
ludzie, ogarnijcie się! [b]nie ma[/b] w polskiej lidze bramkarza, który by tak często i tak spektakularnie dawał dupy... jak starałem się być wyrozumiały, jak wierzyłem w pracę nad sobą Marcina, tak widzę, że to nie ma sensu, niestety.
I to jest dobrze powiedziane. Popieram w całej rozciągłości Knura.
No naprawdę, nei przesadzajcie.
Tu trudno mieć wielkie pretensje. Głupio wyszło, nie udało mu się, ale sprytnie zachował się napastnik Pesir czy jak mu tam. Tu trudno było sięz nim nie zderzyć.
A sędzia powinein poakzać żółtą, bo potem nie byłoby czystej pozycji.
Ja uważam że Cabaj tyle nam wybronił - także ostatnio... nie licząc Jagi, żadengo punktu niestraciliśmy przez neigo - a niejeden remis jest dzieki neimu... Odra Wodzisław też...
Olszewski jest idealnym kandydatem na rezerwoweego bramkarza. Bardzo dobrze że mamy takiego bramkarza w rezerwie.
Przy okazji - proponuję zamknąć wątek, bo jest inny wątek o Cabaju.
Knur wogole nie masz racji!!! Przeananlizuj chociaz gre pewelka albo wyparlo co wyprawiaja ! takich jest wiele! A Cabaj ostatnio uratowal nam pkt z Odra kiedy obronil sam na sam obronil tez karnego z bytomem a jak super bronil teraz w derbach??? zastanowcie sie ludzie a potem krytykujcie! najlatwiej jest krytykowac!!!
pawlus17 , proszę przeczytaj to zanim coś ponownie napiszesz na forum >> http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)