Temat padł?
-
-
Flaga hokejowa - wolna dyskusja
nie
poczekamy jak Porzo dorzuci jeszcze projekt z przedłużonymi pasami, a potem zbiórka kasy
Teraz pora na drugi etap: kosztorysowanie i wybór wykonawcy.
Oraz uzgodnienie innych, bardzo istotnych spraw.
Zbiórka kasy i wykonanie flagi jest na samym końcu.
[img]http://i34.tinypic.com/xgeavk.jpg[/img]
zdecydowanie lepiej!
kurde jak zawiśnie na płocie to bedzie najpiekniejsza flaga hokejowa na świecie.
Porzo jesteś wielki.
Co do opcji flagi szytej... myślicie że uda się uszyć ten centralny element? (czacha,kije,Kask do FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO)
bytóv lub miras na pewno uszyją taki element
Ja nie uda się uszyć to zostanie domalowane. Czasami takie połaszenie daje rewelacyjny efekt.
1. Pół flagi jest po polsku a pół po angielsku (troche obciach)
2. Flaga nigdy nie miała złotych kontur, ktoś sobie je wymyślił pare lat temu. Dajcie czarne kontury to będzie pasować do tego logo z prawej strony
projekt fajny, ale z daleka będzie mało czytelny...
dałbym więcej grafiki i zrobił flagę drukowaną
[img]http://i36.tinypic.com/2yws58j.jpg[/img]
Drukowana nie wchodzi w rachubę, to chyba już ustalone! Już była taka jedna flaga drukowana, która puściła kolory w praniu!:D
Malowanych wstawek też nie polecam. Bo stanie się to samo po jakimś czasie co z krwinkami.
a może by tak zastąpić tą czaszke maską z motywu z bluz które były do zakupienia u AA(ta a'la Jason)??mi sie bardziej z hokejem kojarzy.to tylko taka sugestia ale jestem ciekawy jakby to wyglądało...
zamiast czachy, prawdziwa maska bramkarza
jak ja zrobicie w Bytowie to elementu na srodku nie uszyje nikt tylko zostanie namalowany, zreszta herby po bokach najprawdopodobniej tez, a i 2 kolory konturu zostana uproszczone do jednego, pozatym zostanie to zrobione na chujowym materiale grubym, ktory przy duzej wilgoci na hali, zlapie bardzo szybko grzyba.
Prawda taka ze jedyna mozliwosc jesli chodzi o flage na hale przy obecnie panujacych tam warunkach, to drukowana i nie drukowana jak ostatnio jako baner, tylko tak jak Duma Pokolen.
hala za 5 tyg ma być ogrzewana ;)
na jakim etapie staneło?
Porzo- PW.
I jak to idzie z tą flagą ? Jakaś zbiórka będzie organizowana na nią czy coś ?:D
Żeby zbierać, trzeba najpierw wiedzieć ile uzbierać!;) Trwa podobno szukanie producenta flagi oraz jej kosztorysowanie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)