Ode mnie:
-Adios Moskit
-ROZGRYWAJĄCEGO!!!
-
-
Sugestie dla nowego trenera.
Adios Szeligos
hmm ewidentnie potrzeba zmian w pomocy ,,,,,,,,,
Ja mam tylko jedną sugestię - rozwal w derbach Wisłę! ;]
czym prędzej wykuruj tego zwariowanego madziara
Arpad do skladu !!!
Adios Karwanio.
Adios Krzyvinio!
wasiluk wita nowego-starego treneiro
Adios Di Stefano :-) oraz Szeligueria
Kaziu Węgrzyn II trenerem!
Auf Wiedersehen, Auf Wiedersehen Szeliga, Szeliga Auf Wiedersehen!!
Nie daj sie złamać Jakubowi,i postaw warunki Filipiakowi,żebys mógł swobodnie prowadzić drużyne,a nie zajmować sie pomysłami w stylu "produkcja piłkarzy netto".
Na dzisiaj trzeba ,żeby drużyna wyszła z"dołka".Niech graja najlepsi a nie ulubiency Stefana pokroju Szeligi!
TYLKO PASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
krak 06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie daj sie złamać Jakubowi,i postaw warunki
> Filipiakowi,żebys mógł swobodnie prowadzić
> drużyne,a nie zajmować sie pomysłami w stylu
> "produkcja piłkarzy netto".
> Na dzisiaj trzeba ,żeby drużyna wyszła
> z"dołka".Niech graja najlepsi...
Najlepsi to niestety odeszli...
Pomocników wymienić i zmotywować Wasiluka do takiej gry jak za pana czasów a Jagielloni.
I jeden plus dla mnie:
- Jagiellonia jest bliska memu sercu, ale ja jestem teraz w Cracovii i jej oddam wszystko to, co najlepsze. A że tak się złożyło, że już w niedzielę spotkają się obie te drużyny. Widocznie tak miało być - uważa trener, po czym dodaje: - Mam piękne wspomnienia z Białegostoku. [b]Żegnało mnie 1000 kibiców i aż do dziś przechodzą mnie ciarki, gdy przypominam sobie to wydarzenie.[/b]
Widać, że na kibicach mu zależy, to nie taki mruk jak Majewski.
E no, nie mów Majewskiego też żegnało parę tysięcy ludzi i to od dłuższego czasu , a założe sie ze mu ciarki wtedy przechodziły( ale pewnosci mi brak).
wyp.ier.dol Radwańskiego, to dopiero będzie wstrząs.
Jezeli chodzi o mnie to:
-Koniec z Nowakiem w srodku
-Zdorwa rywalizacja miedzy Nowakiem i Arpadem na lewej
-Jezeli Arpad nie bedzie mial zdrowia to je zrobic albo Arpad zmiennikiem Nowaka i nie na 10 minut tylko wiecej
-Stawiac na mlodych
-Odbudowac szybkosc Dudzica
-Koniec z Wasi Lukiem na boku
-2Pal moze grac na lewej obronie
-Proponuje system 4-5-1
-Sprowadzi Bojara
-Sciagnac Gize
-W przerwie na transfery wejsc do tematu "Transfery" podam tam ciekawe propozycje
Mam nadzieje ze w koncu prawdziwa szanse dostanie bramkarz Pączek...
U Stefana bronil w pucharze ekstraklasy i bronil rewelacyjnie a pozniej Stefan doktor odstawil Go niewiadomo dlaczego tym bardziej ze ogladajac treningi byl lepszy niz Cabaj i Olszewski...
Santo zapisz się do Kolońskiej akademii piłkarskiej ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)