Płatek !
Jeszcze Cię nie zwolnili !?
-
-
Artur Płatek musi odejść!
Nie ma na co czekać,gorzej już nie może być Płatek dziękujemy !
Spokojnie... Jeszcze ani Tabisz ani Filipiak się nie wypowiedzieli... A taka cisza może oznaczać że w tej chwili trwają negocjacje...
Żaden trener nic nie wskóra jeśli piłkarze będą mieli ciężkie tyłki i będą myśleć że podczas meczu to się chodzi a nie biega, oczywiście są wyjątki takie jak: Ślusarski, Moskała czy (wg.mnie jeden z najlepszych bramkarzy w lidze) Cabaj, ale w trójkę niestety meczu nie da się wygrać.
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cię....Pozdrawiam wszystkich Pasiaków!!!
zioło Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Żaden trener nic nie wskóra jeśli piłkarze
> będą mieli ciężkie tyłki i będą myśleć
> że podczas meczu to się chodzi a nie biega,
> oczywiście są wyjątki takie jak: Ślusarski,
> Moskała czy (wg.mnie jeden z najlepszych
> bramkarzy w lidze) Cabaj, ale w trójkę niestety
> meczu nie da się wygrać.
> Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham
> cię....Pozdrawiam wszystkich Pasiaków!!!
Moskala wyjatek ?? chyba Ci sie cos pomylilo ten gosc jest odpowiedzialny za strzelanie bramek a bramki w lidze nie strzelil juz od 1,5 roku
Wydaje mi sie ,że nic innego poza zagraniem "vabanque" nam nie pozostało.
Płatek niestety ale powtarza swój schemat z Jadźki: "nie idzie a ja nic nie potrafię zmienić" :(
A nawet teraz jest jeszcze szansa. Bo Arka jest dramatycznie słaba (2pkt wiosną) i być może jeszcze uda się kogoś wyprzedzić i zagrać w barażu...
Niestety ale są dwa problemy:
1. Czy jakikolwiek sensowny trener zgodzi się przyjść na 5-ć meczy
2, Nowego trenera szukałaby ta sama osoba ,ktora znalazła Białasa, Majewskiego (to akurat wtedy był dobry strzał ratowniczy. Ba powiem więcej , jakby Stefek nie był spalony to jeszcze by spokojnie nam grę obronną na końcówke ustawił bo na tym to on się zna...On ma problemy z kopaczami dopiero po kilku miesiącach pracy) Płatka ...
ale tak czy inaczej ciężko o kogokolwiek. Ja tobym może i nawet Kazia Węgrzyna (wiem nierealne) wziął ... przynajmniej mielibyśmy satysfakcje ,że po takim występie jak wczoraj to WIÓRY w szatni by z naszych patałachów leciały :D
sero1906 Napisał(a):
> zioło Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Żaden trener nic nie wskóra jeśli
> piłkarze
> > będą mieli ciężkie tyłki i będą
> myśleć
> > że podczas meczu to się chodzi a nie
> biega,
> > oczywiście są wyjątki takie jak:
> Ślusarski,
> > Moskała czy (wg.mnie jeden z najlepszych
> > bramkarzy w lidze) Cabaj, ale w trójkę
> niestety
> > meczu nie da się wygrać.
> > Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham
> > cię....Pozdrawiam wszystkich Pasiaków!!!
>
>
> Moskala wyjatek ?? chyba Ci sie cos pomylilo ten
> gosc jest odpowiedzialny za strzelanie bramek a
> bramki w lidze nie strzelil juz od 1,5 roku
Moskała przynajmniej walczy, a ostatnio nie gra źle. Ma strzelać bramki, ale jak ma strzelać skoro ostatnio gra w pomocy?
Dzięki Miszczu2007, właśnie chodziło mi o walkę i zaangażowanie w meczu a nie o strzelanie bramek bo ostatnio drużyna za dużo ich nie strzela, a w meczu z Polonią Moskała był wszędzie a jak trzeba było to i przeciwnika większego od siebie powalił a reszta co?
zioło Napisał(a):
> Żaden trener nic nie wskóra jeśli piłkarze
> będą mieli ciężkie tyłki i będą myśleć
> że podczas meczu to się chodzi a nie biega,
> oczywiście są wyjątki takie jak: Ślusarski,
> Moskała czy (wg.mnie jeden z najlepszych
> bramkarzy w lidze) Cabaj, ale w trójkę niestety
> meczu nie da się wygrać.
> Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham
> cię....Pozdrawiam wszystkich Pasiaków!!!
Cabaj moze i broni teraz calkiem niezle.Nie pamietsz jednak jak ten szmaciarz,wyrzucal trenera wrzucajac sobie praktycznie pilki do bramki???To ze teraz broni wcale nie czyni go lepszym od jego kolegow z ekipy...
Stawowego też chciał wyrzucić? :)
zeus Napisał(a):
> zioło Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Żaden trener nic nie wskóra jeśli
> piłkarze
> > będą mieli ciężkie tyłki i będą
> myśleć
> > że podczas meczu to się chodzi a nie
> biega,
> > oczywiście są wyjątki takie jak:
> Ślusarski,
> > Moskała czy (wg.mnie jeden z najlepszych
> > bramkarzy w lidze) Cabaj, ale w trójkę
> niestety
> > meczu nie da się wygrać.
> > Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham
> > cię....Pozdrawiam wszystkich Pasiaków!!!
>
>
> Cabaj moze i broni teraz calkiem niezle.Nie
> pamietsz jednak jak ten szmaciarz,wyrzucal trenera
> wrzucajac sobie praktycznie pilki do bramki???To
> ze teraz broni wcale nie czyni go lepszym od jego
> kolegow z ekipy...
Nie nazywaj szmaciarzem jednego z nielicznych zawodników, któremu zależy na Cracovii! Robił kiksy, ale teraz broni bardzo dobrze.
PŁATEK !!!!!!!!!!!!! WY......DALAJ !!!!!!!!!!!!!!!!
Czy zawsze WSZYSTKO trzeba zwalać na trenera?:/
Majewski był-było źle.
Płatek jest-już go nie chcecie -,-
Ludzie,piłkarze nie mają jaj i tyle.
Jak można nie wygrać meczu? To nie jest wina trenera a jeżeli jest to tylko i wyłącznie Majewskiego.Dajcie mu czasu a nie.. Teraz by przyszedł trener MANU,Chelsea,Barcelony a i tak by to nic nie dało.. Poprostu piłkarze muszą się wziąść za siebie bo jak nie to 1 liga Wita.
Nie ma czasu na "dawanie czasu". Nie da się teraz wymienić zespołu , jedyne co się da zrobić w trybie doraźnym i jak najbardziej awaryjnym to zmienić trenera. Może pomoże , a może nie.Tonący jak mówi przysłowie brzydkiej się chwyta.
Artur Płatek: - Jeżeli ktoś ma kogoś winić to tylko mnie, a nie chłopaków
- Jest mi przykro, po tym jaki zespół zobaczyłem dzisiaj na boisku. Na pewno ja biorę za to odpowiedzialność i od tego nie ucieknę - mówi tuż po meczu z Polonią Bytom dla Terazpasy.pl trener Cracovii Artur Płatek.
- Jest Panu przykro czy jest Pan załamany?
- Jest mi przykro...
- Czy po tym meczu widzi Pan jeszcze realną szansę na utrzymanie Cracovii w Ekstraklasie?
- Na pewno był to dla nas bardzo ważny mecz i wszyscy zdawali sobie z tego sprawę. Tym zwycięstwem Polonia daleko nam uciekła. Jest jeszcze pięć meczy i dopóki jest szansa to nie można składać broni. Nie jestem człowiekiem, który w tej sytuacji będzie chował głowę w piasek. Tak jak powiedziałem, to ja biorę za to odpowiedzialność. Jeżeli ktoś ma kogoś winić to tylko mnie, a nie chłopaków...
- Na konferencji prasowej powiedział Pan, że Polonia wygrała zasłużenie, bo oddała więcej strzałów. Trenerowi zespołu, który przez ponad godzinę grał z przewagą jednego zawodnika, takie słowa z pewnością nie przechodzą łatwo przez gardło...
- Na pewno takie słowa ciężko przechodzą przez gardło, ale takie są fakty. Nie będę opowiadał rzeczy niestworzonych. Zazwyczaj mówię rzeczy, które są, które widać na boisku. I dzisiaj tak było. Takie były fakty.
- Tak na gorąco do kogo miałby Pan więcej pretensji: do graczy ofensywnych, którzy nie potrafili zdobyć bramki, czy do obrony, po której błędzie padła bramka?
- Ja mam pretensje do siebie....
Crac
No to skoro winny jest trener a nie zawodnicy, to dla dobra Cracovii trzeba zmienić trenera..
Ale co da zwolnienie trenera teraz? Co zrobi nowy jak my już musimy zacząć wygrywać? Na jakieś roszady przyjdzie czas po zakończeniu sezonu, liczę że to bedą roszady dalej w Ekstraklasie :D
Co to za odpowiedzi! Skoro trener nie wini piłkarzy, to znaczy, że kompletnie nie potrafi nad nimi zapanować. Dramat.
Moim zdaniem bardziej próbuje ich odciążyc psychicznie tak zawsze robił Murinio w Chelsea zawsze za porażkę brał wine na siebie!
Platek chyba wciaz ma bardziej mentalnosc pilkarza niz trenera, moze sam sobie z tego nie zdajac sprawy.
Mieliśmy już trenera, który brał wine na siebie. Efekt tego taki, że potem piłkarze grali przeciw trenerom, których nie lubili (Mikulski, Majewski) albo bez zaangażowania, bo i tak to będzie wina trenera.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)