Płatek OUT !
Tyle w temacie.
-
-
Artur Płatek musi odejść!
panowie... nie twierdze ze Platek nie ponosi winy za wczorajszy remis... ale nie tylko on jest winny... jak widze innych zawodników człapiących po boisku to sie żygać chce... Wg mnie wina jest i u Płatka i u samych zawodników. To nie jest dobry moment na zmiane trenera.
jesteśmy w dupie, a niektórym do głowy nie przyjdzie myśl, że ktoś tutaj zawalił?
piłkarze? ależ skąd, oni nigdy nie dają dupy, nawet w Gorzycach.
trener? absolutnie nie, spisuje się na medal
to kto?
wiadomo, kibice i Filipiak...
ogarnijcie się ludzie (szególnie wy trzej: szybki, mknący i pędzący lopezie)
darkos7 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> panowie... nie twierdze ze Platek nie ponosi winy
> za wczorajszy remis... ale nie tylko on jest
> winny... jak widze innych zawodników
> człapiących po boisku to sie żygać chce... Wg
> mnie wina jest i u Płatka i u samych zawodników.
> To nie jest dobry moment na zmiane trenera.
to jest najlepszy moment na zmiany. mamy 6 dni do następnego meczu.
Marek Motyka, nie sądziłem, że kiedyś to napiszę. ten facet na prawdę ma jaja.
na Polonię będzie jak znalazł.
ja myślę że winni są kibice i dlatego od nowego sezonu 1 ligowego ceny zostaną podniesione w celu selekcji na tych, którym NAPRAWDĘ zależy,cena na D=40zł, C=60zł, B=80zł, A=150zł (bliskość prezesa) i zobaczymy czy będziecie ;p a tak poważnie co tu dużo mówić zacytuje trenera:
"Zdecydowaliśmy się na taką koncepcję a nie inną, ale w trakcie meczu zmieniliśmy ją. To był nasz pomysł na grę, ale nie wypalił."
"...straciliśmy fason, straciliśmy panowanie na boisku i nad tym trzeba się zastanowić bo my gramy o utrzymanie. Gramy ładny futbol, piękny dla oka, ale to się musi przekładać na punkty."
"W perspektywie całego meczu, który miałem okazję oglądać spod linii bocznej, Cracovia była zespołem zdecydowanie lepszym."
"Ale niekiedy tak jest, że jak się dwóch bramek nie strzela to ciężko jest wygrać mecz. Ja jestem zadowolony z postawy moich chłopaków ..."
cytaty nie chronologicznie ;)
efekt końcowy 2pkt (w 4 meczach) i gratulację trenerom drużyn przeciwnych za wywalczenie pkt, tak się nie obronimy w ekstraklasie mimo ...
"... i jestem przekonany w stu procentach, że spokojnie utrzymamy się w Ekstraklasie."
Widzę Knurze i Koszerze, że dużo łatwiej jest iść z prądem no nie?
Gdzie napisałem, że winny jest Filipiak i kibice? a piłkarze są niewinni, a Płatek jest idealny. Nigdzie nic takiego nie napisałem, tylko próbuję to realnie ocenić. O kibicach to się nie wypowiadałem hohoho, a może i dłużej. Oprócz oczywiście śmierdzącego i apokaliptycznego lamentu na forum :)
Filipiakowi jedyne co mam do zarzucenia to to, że tak długo trzymał Majewskiego, który rozbroił zespół i spierdolił jak szczur. Najwięcej do zarzucenia mam piłkarzom. Płatkowi można wyrzucić zmiany, ale jakby zmienił kogoś innego, to tutaj i tak by była jazda po nim :)
Jak ktoś ma mi coś do zarzucenia, to niech zarzuca, ale moim słowom i opiniom, a nie czemuś co wydaje im się, że jest moje (knurze) albo nickowi (zazdrościcie?)
Na pewno Orest, Motyka czy Bobo by nas zbawili :) Z tego co pamiętam, to Leńczyk potrzebował sporo czasu, by zrobić coś w Bełchatowie, a Motyka wiosną po prostu błysnął w Bytomiu :) Polonia Boba też nie gra świetnie, ale gość ma dużo mocniejszy skład od nas, to piłkarze sami mogą grać, nie?
Jeszcze raz zapytam - winą Płatka jest to, że Kłus i Misan nie trafiają w bramkę, Ślusarski (w pierwszej połowie) mają odsłonięty cały róg ładował po długim słupku, poprzeczki są za nisko, a sędziowie widzą spalonych, których nie ma albo że nasi piłkarze stają kiedy w naszym polu karnym leży rywal? Co tu ma do pyty mamuta Płatek? Nie wyjdzie na boiska i nie będzie za nich grał.
PS. miałem zawiesić pisanie, ale mądrzejsi ludzie doradzili mi, żebym się nie poddawał, bo nieobecni nie mają racji.
Za ściągnięcie drewien typu Murawski,Misana.Za trzymanie w drużynie Szeligi i Moskały.Za pozbycie sie lekką ręką Witkowskiego.Za idiotyczne decyzje personalne zarówno jeżeli chodzi o jedenastkę wyjściową jak i późniejsze zmiany.Pana czas się skończył panie Platek.
P.S a trzymanie wczoraj cały mecz tej pokraki Wasiluka to było potwierdzenie pana lekkomyslności.
Mknący - szkoda dyskusji, oni i tak nic nie zrozumieją; w naszym kraju jest 38 milionów ekspertów piłkarskich, a standardowa opinia reprezentatywnego przedstawiciela owej grupy to "rozpierdolić wszystko co jest, zmiana dla samej zmiany bo JA tak uważam"
Misan drewno? To spytaj Ślusarskiego co o nim myśli :)
Nazwanie Wasiluka pokraką po wczorajszym meczu też dowodzi Twojej wiedzy piłkarskiej :D
Aston - właśnie trzeba. Bo na 5 wpisów "out, wypierdolić, rozpierdolić" nasze się przebijają i widać po niektórych, że zmuszają do refleksji. A Ci co "out, wypierdolić, rozpierdolić" niech sobie tak dalej myślą. Nie da się mrówki nauczyć czytać, a słonia skakać i mi na tym nie zależy. Oni się nabawią wrzodów i zmarszczek i będą wkurwieni chodzili. Ja mam 99% pewności co do utrzymania. 1% zostawiam na kataklizm.
Mknący, którego z tych rozemocjonowanych piłkarskich ignorantów zmusiłeś do refleksji? ;)
Chyba, że chodzi Ci o wycieczki personalne pod Twoim adresem, takie refleksje co najwyżej u nich wywołałeś ;)
Szkoda nerwów, Profesor i tak wie co robi. Przecież on ma swój rozum i jak widzi ten stek bredni jaki przelewa się przez forum, to zapewne mimo poddenerwowania wczorajszym meczem uśmiecha się pod nosem ;)
"To spytaj Ślusarskiego co o nim myśli"
a co ten Ślusarski to jest jakis guru czy co? mówimy o tym pilkarzy który nie potrafi wykorzystać sam na sam? pomijając już tą kwestie, zwykły kopacz ma byc dla kogos autorytetem? kogo interesuje to co on mówi, niech się zajmię grą. Misan jest beznadziejny i to są fakty
Santo, idąc Twoim tokiem rozumowania, to powinieneś zakończyć przygodę z forum albo ograniczyć ją do wpisywania się w Hyde Parku, bo jeśli mnie nie myli pamięć, to Ty nawet "byle kopaczem" nie jesteś, a zgrywasz znawcę :) Tym bardziej co kogo może obchodzić zdanie byle forumowego krzykacza, dla którego bogiem futbolu jest Kamil Witkowski i Arpad Majoros.
To jest Twój tok rozumowania, z którym się nie zgadzam, dlatego głosu Ci nie odbieram :)
A podałem za przykład akurat Ślusarskiego, bo jak kto się staropolsko mówi "z niejednego pieca chleb jadł", więc wie jak ocenić dobrego zawodnika, nie? :)
Aston - przynajmniej sie na mnie powkurzają, a piłkarzom dadzą spokój :) Wszystko dla Cracovii :)
Płatek nie daje sobie rady choć to sympatyczny facet. Trzeba robić zmiane póki nie ejst za późno.
mknacylopez Napisał(a):
> Misan drewno? To spytaj Ślusarskiego co o nim
> myśli
>
> Nazwanie Wasiluka pokraką po wczorajszym meczu
> też dowodzi Twojej wiedzy piłkarskiej
>
> Aston - właśnie trzeba. Bo na 5 wpisów "out,
> wypierdolić, rozpierdolić" nasze się
> przebijają i widać po niektórych, że zmuszają
> do refleksji. A Ci co "out, wypierdolić,
> rozpierdolić" niech sobie tak dalej myślą. Nie
> da się mrówki nauczyć czytać, a słonia
> skakać i mi na tym nie zależy. Oni się nabawią
> wrzodów i zmarszczek i będą wkurwieni chodzili.
> Ja mam 99% pewności co do utrzymania. 1%
> zostawiam na kataklizm.
Mknący...jeżeli twierdzisz że Wasiluk dobrze grał (rozumiem że salwy śmiechu kwitujące większość zagrań Wasiluka to był przypadek) to sorry (muszę niestety użyć tego słowa) ale jesteś dla mnie idiotą.
mknacylopez Napisał(a):
> Misan drewno? To spytaj Ślusarskiego co o nim
> myśli
>
> Nazwanie Wasiluka pokraką po wczorajszym meczu
> też dowodzi Twojej wiedzy piłkarskiej
>
> Aston - właśnie trzeba. Bo na 5 wpisów "out,
> wypierdolić, rozpierdolić" nasze się
> przebijają i widać po niektórych, że zmuszają
> do refleksji. A Ci co "out, wypierdolić,
> rozpierdolić" niech sobie tak dalej myślą. Nie
> da się mrówki nauczyć czytać, a słonia
> skakać i mi na tym nie zależy. Oni się nabawią
> wrzodów i zmarszczek i będą wkurwieni chodzili.
> Ja mam 99% pewności co do utrzymania. 1%
> zostawiam na kataklizm.
Wasiluk we wczorajszym meczu to DNO. A o utrzymanie mogę się z Tobą założyć, że jeśli się utrzymamy to najwyżej fartem po barażach. Ja stawiam, że zdobędziemy jeszcze 4pkt w pozostałych meczach :(
już kiedyś było - młokosy uratowały pasy.
mówie wam dawać szanse Góreckiemu. nasz , dobry, i zna druzyne
głos młodego pokolenia !!!
azurro Napisał(a):
> to jest najlepszy moment na zmiany. mamy 6 dni do
> następnego meczu.
> Marek Motyka, nie sądziłem, że kiedyś to
> napiszę. ten facet na prawdę ma jaja.
> na Polonię będzie jak znalazł.
Ja też podobnie myślę.
Bastard - nawet mi ciepłego moczu szkoda na Twój tekst. Niby mam się wkrzurzyć, że ktoś anonimowo zza klawiatury na forum tak napiszę? Wielkie Gdybym się miał czymś takim przejmować, to dawno bym rzucił pracę i zaszył się w puszczy.
Poza tym jeśli jedynym określeniem przychodzącym Ci na myśl w reakcji na mój post o Wasiluku jest nazwanie mnie idiotą, to chyba coś źle jest z Tobą :) Ale to już nie moja sprawa, tylko ludzi z Twojego najbliższego otoczenia :)
Ale w odpowiedzi na Twój post...Salwy śmiechu płynące z trybun nie są dla mnie wyznacznikiem tego, co potrafi piłkarz, ani nawet tego, jak się zaprezentował:) Ja nie idę z tłumem i nie napierdalam (już) na Marka za to, że pokracznie biega. Kiedy mnie to bolało po jego przyjściu, to o tym mówiłem, ale kiedy jest walka o utrzymanie to to, co robią Ci ludzie na trybunach to jest zwykłe skurwy.syństwo. Poza tym Ci sami ludzie zaszczuli Gizę, a Skrzynia dla nich był Konradem Wallenrodem :) Nie ma to, jak obiektywna ocena :)
Miszczu - czym się różni utrzymanie po barażach od utrzymania nie po barażach, bo nie czaję? Najważniejsze w tej chwili to przeżyć w lidze. Jakkolwiek, gdziekolwiek, z kimkolwiek. Byle zostać w lidze, a czas na rozliczenia przyjdzie w lecie. A jest co rozliczać. Po dwóch latach pracy Majewskiego mamy zwykły piach na stanie - część zawodników i to co wiedzą o piłce. Nie zrobili progresu, więc według starej prawdy zrobili dwa kroki w tył w rozwoju. Ale tym się trzeba zająć po sezonie, a nie teraz!
"Sześć dni do meczu, to najlepszy moment na zmianę trenera" - jak czytam coś takiego, to mi się sikać chce. Czy Marek Motyka zmieni to, że Karwan pechowo wybija piłkę, a Kłus i Misan nie trafiają z kilku metrów do bramki, a poprzeczka wisi za nisko? Powtarzam się i mi też to się nudzi, ale Wy naprawdę nie widzicie, że pod skrzydłami Płatka ta drużyna odżyła?
ja tylko niesmialo pragnę przypomniec, iż istnieje pkt 1 i 7 regulaminu forum
emocji naprawde nie trzeba wyrazac przekleństwami i osobistymi wycieczkami, przecież juz duzi jesteście
Mknacylopezie napisałeś, że jesteś w 99% pewny utrzymania. A w barażach mielibyśmy może 40% szans. Zresztą trzeba jeszcze zdobyć tyle punktów żeby w tych barażach zagrać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)