Ja i tak zamiast szkoły poszedłbym na mecz jakbym miał wybór.
-
-
CRACOVIA - Odra (Tylko Piłka!) sobota 15.15
tofi ja mam tak samo chce studia w Krakowie tylko niestety wtedy nasze mecze beda grane poza Krakowem i tak bedzie trzeba jezdzic! Ale dla CRACOVI wszystko
miszczu tylko ja juz nie chodze do gimnazjum :P ;);)
a tak całkiem serio to już nie mogę odpuscic bo zawalilem sam poczatek przez melanze
znów bedzie 1400 osób na meczu to jest zenujace @#@$#$ bo kazdy tylko pierdoli ze stefan i huj ze on pilkarze ci sami...
W sobotę wszyscy na stadion!!! Wspierać naszą ukochaną CRACOVIE!!!
Namawiać wszystkich!!!
padać ma dopiero w niedzielę
kurna już dzisiaj pada... uuu mokra kiełbaska = niedobra kiełbaska ;)
noo, śledzisz prognozy? Dzisiaj miało padać , jutro i w sobotę nie, i w niedzielę ma znowu lać
meteorolodzy nurku to jak bankierzy inwestycyjni...nie można im ufać :D
hehe dokładnie :) no nic najwyżej znowu zmokniemy :)
W końcu to meteorolodzy przyczynili się do rozwoju teorii chaosu. :)
przezacny Khalidzie. Ja oprócz meteorologów wierzę w swój łeb (a wiesz Waść chyba, że jestem meteopatą). Wczoraj łeb mi pękał, bo ciśnienie szło w dół na łeb, szybciej niż złotówka. Dziś już idzie równie mocno do góry.
Zresztą... wystarczy śledzić sprawę Janusza W. Wczoraj przed prokuraturą we Wrocku lało tak jak u nas (i to do nas przyszło), dziś tam jest tak jak u nas wczoraj. A ponieważ lekki wiatr wieje stamtąd - dojdzie i do nas na jutro popołudniu pogoda.
a odnośnie meteorologów ciekawostka. Najmocniejszy i najszybszy komputer świata jest wykorzystywany nie jak można by na chłopski rozum sądzić przez wojsko, a właśnie przez meteorologów.
Chociaż mój Tato mawia, że dopóki wrózyli z mchu, grzybów i ludowych przepowiedni- to im jakoś prognozy wychodziły, a od czasu, gdy kupili komputery - nie za bardzo ;)
co do zdjecia wyzej CRACOVIA - POLONIA BYTOM 03.10.08 GDZIE TY WTEDY BYLES ?? ... bylo mi bardzo przykro ze tak to wlasnie wygladalo !!!!! ale gdyby to zdjecie bylo bardziej wyrazne to pokazalabym wam ze bylam nie trudno byloby wyroznic sie z tego tlumu ... i jestem z tego dumna ... deszzcz nie straszny dla wiernego kibica !!! MAM NADZIEJE ZE W SOBOTE O 15 15 BEDZIE WAS MNOSTWO !!!!!! czekam na was ... zrobimy halas :P
szacunek dla tej pani...
dzieki bobson ... ale tak to jest jak sie w sercu CRACOVIE ma ...
dla niej wszystko :)
agafanatyka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dzieki bobson ... ale tak to jest jak sie w sercu
> CRACOVIE ma ...
> dla niej wszystko
Wzorowa postawa:)
Słyszałem że ma być jutro na meczu jakiś protest przeciwko Majewskiemu czy coś takiego w każdym badz razie podobno ma być jakiś protest na meczu tylko niewiem jaki bo już kilka osób z Cracovii mi mówiło że właśnie ma się odbyc jakiś protest tylko też niewiedzą co on ma na celu.
Cracovia - Odra Wodzisław, godz. 15:15, sędzia: Dawid Piasecki (Słupsk).
ligowy debiutant, nam jeszcze nie sędziował, Odrze rok temu z Lechem w Pucharae Ekstraklasy
tak to prawda w soobote na meczu WSZYSCY KIBICE PRZECIWKO MAJEWSKIEMU !!!
zobaczycie co sie bedzie dzialo (tez to do mnie doszlo ...) :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)