maaciek dalej grasz single za takie wysokie stawki? Widzę, że na początku tematu podawałeś typy, które wchodziły a od jakiegoś czasu nie piszesz nic w tym temacie.
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
Pierwsza kolejka LM bez niespodzianek, ciekawe jak będzie teraz ;)
Spartak+ Bayern+ Chelsea= 2.98
i Real+ City+ Schalke dnb= 3.05
Niestety Celtic wygrał :(
Na jutro takie AKO:
City - Dortmund - 1
Ajax - Real - 2
Kijów - Zagrzeb - 1
Arsenal - Olympiakos - 1
Schalke - Montpellier - 1
Co myślicie? :)
myśle ,ze jak sie gra 5 spotkań to któreś musi wywalic. Zwłaszcza ,ze w LM trudniej niż w lidze uniknąc "miny". Jak bym miał wybrac to niespodzianka bedzie w którymś meczu na wyspach.
Któryś z tych meczów pewnie nie wejdzie:
City - Dortmund - 1
Ajax - Real - 2
Kijów - Zagrzeb - 1
Arsenal i Schalke raczej pewniaki
Za to dzisiaj siadł mi taki kuponik:
FC Nordsjaelland - Chelsea FC 2
Juventus Turin - Shakhtar Donetsk 1X
CF Valencia - OSC Lille 1
Benfica Lissabon - FC Barcelona 2
heh ciekawe czy była w ogóle opcja postawienia na Bate(-1) ;)
tak to własnie k.urw.a jest z tymi faworytami za 1,3 zł itp :(
Dzisiaj chyba największe pewniaki zawiodły... Juventus i Bayern. Co do jutra to chyba rzeczywiście zmniejszę ilość spotkań do 3 i zagram na Real, City i Schalke/Kijów, chociaż jeszcze zastanawiam się nad dwoma typami: Zenitem i PSG
Wg mnie to nie były największe pewniaki. Na Juventus obstawiłem 1X bo obawiałem się wpadki, a na Bayern bałem się stawiać bo grał na wyjeździe a BATE już sprawiło ostatnio niespodziankę. Szkoda, że na drugim kuponie podkusiło mnie żeby postawić na Spartaka. Niespodzianką to był ostatnio remis Duisburg z Herthą w 2 bundeslidze wczoraj.
Jak myślicie, Zenit da jutro radę Milanowi? Bo chciałbym też sprobować zagrać jutro jakiegoś dubelka i chyba najbardziej skłaniam się ku opcji PSG i Zenit
Miszczu nawet nie denerwuj z tym remisem Herthy :(
ja na dziś
City i Schalke
Ja wczoraj zagrałem over 1.5 na Angielską Championship. Pierwszy kupon wszystkie 10 spotkań za mała stawke weszły:)
i drugi kupon za wyższą stawkę na tę samą ligę 5 spotkań. Tak więc warto tam jest grac over 1.5 może z kursami nie ma szału ale statystycznie na mecz pada ponad 3 bramki ja dzięki temu w ostatnim tygodniu wzbogaciłem się o prawie 500zł.
Man C, Zenit, SH04
No i City i Schalke nie siadło.
W piątek lajtowy kuponik Legia - gts czarna wieś 1 :)
LE sobie odpuszczam jednak w tych rozgrywkach nie ma takiej kasy jak w LM i niektore zespoły zwłaszcza z topowych lig mogą grac nie do konca na poważnie. Zagrałem już na to naszą kopaną. Troche przeciw sobie bo nigdy nie gram dwóch meczy piątkowych (zawsze w którymś jest niespodzianka). Tym razem jednak kurs 3.06 przekonał mnie do zaryzykowania dubla za średnią stawkę.
Legia - gwardia 1 - gospodarze bez wygranej od trzech kolejek, głód zwyciestwa powoduje ,że na pewno nie zagrają na pół gwizdka. Rośnie forma Radovica i zdaje sie wróci już Vredniak. Nowa miotła w gtsie to za mało.
Ruch - Bełchatów 1 - Lider niebieskich (Piech) jest wyraznie w gazie, myśle ,że pierwszy raz w tym sezonie od pierwszej minuty zagra u jego boku Jankowski z którym gra w ciemno. Jedyne co marwic może to błedy chorzowian w obronie, ale z kim jak nie u siebie z beznadziejnym Bełchatowem.
Celta - Sevilla - 2
Ruch - Bełchatów - 1
Na dzisiaj pewniakiem wydaje się być Legia w potyczce z gtsem..
zastanawiam się czy nie zagrać na Bełchatów w meczu z Ruchem, wkońcu
muszą się odblokować, może zadziała efekt nowej miotły.. a kurs dobry bo ponad 5 zł,
do tego dołożyć naszą wygraną jutro z Zawiszą i robi się ładny kurs ogólny ;)
ja nie byłbym taki pewny zwycięstwa Legii, obstawiłbym remis (1:1?).
ode mnie dla zabawy zagrany mały dubelek za 10zł, do wyjęcia lekko ponad 47zł:
Arka - Miedź 1
Cracovia - Zawisza 2
PS. oczywiście, pomimo typu, liczę na nasze zwycięstwo z Zawiszą :)
Inverness- Ross County X
gut lak
Po udanym piątku czas na równie udaną sobotę.
Schalke - Wolfsburg 1 1.42
Chelsea - Norwich 1 1.21
Sheffield W. - Hull over 2.5 1.72
Ako 2.96 średnia stawka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)