no ale do tego trzeba miec sile chyba ze Wasi Luke robiłby za drewno do rąbania?
-
-
Derby w PE na r22 - czwartek godzina 20-00 (Tylko piłka!)
Moze grać na pile
[img]http://www.koscian.net/photos/n_2094_1.jpg[/img]
Tylko nie Piła. Mnie się źle kojarzy. W końcu to z MKP Piła przyszedł do nas pewien wielce zasłużony, a krzywdzony i walczący o swoje wybitnie kontuzjogenny kopacz...
Co do Małeckiego to potwierdzam słowa ku..y je....e skierowane po golu w kierunku naszego sektora.Wyraźnie było widać.Co do meczu to młodzi ładnie gryźli trawę i jako jedyni pograli piłką.Mowa o Dynarku,Kaszubie i przedewszystkim Klichu.
Kłus żenująco słaby,co się stało z tym gościem?Pewnie żałuje że przyszedł do Stefana grać........
http://www.youtube.com/watch?v=uPUAdfX4e4M skurwisyn
Bylem na tych derbach na trybunie zomowskiej D.Na wyjazdy nie jezdze wiec nie liczylem ze dostane bilet na trybune gosci.Stalem sobie bez barw,milczac przez 90 min.Widzialem tylko jak na mnie co poniektorzy podejrzliwie zerkali.Mialem okazje zobaczyc jak wygladaja derby od drugiej strony.Warunki ogladania oczywiscie przednie,nowa wysoka trybuna,widocznosc bardzo dobra.Uwazam ze nasz gniazdowy o wiele lepszy,ich ciage rzucal jakies czerstwe teksty w stylu "wydzieramy jadaczki".Doping oczywiscie bardzo glosny ale to zasluga oczywiscie nowej trybuny,przy takiej wielkosci mlyna oraz przy dachu inaczej byc nie ma prawa.Podczas zbierania na oprawe na kolejny mecz kolesie zbierajacy zostali okradzeni przez jakiegos typa ktory dostal ostra przekope od ok.5 osob.Ogolnie nie polecam takiego ogladania,trzeba miec mocne nerwy zeby wytrzymywac te teksty ktore oni spiewaja.Uwazam ze demolka klopa byla zupelnie niepotrzebna.Teraz bedzie ze Cracovia wyladowuje swoja frustracje po kolejnych beckach.Ostatnio wokol naszego klubu tyle zlego sie dzieje ze chyba juz wystarczy.Wtopy pilkazy i hokeistow,wybuch na hali,sprawa Drumlaka...cyba wszyscy wypatruja jakis pozytywnych informacji bo mamy ich spory deficyt...
A ja proponuje, aby warunkiem zarejestrowania na forum było co najmniej ukończenie przedszkola, bo test z rozumienia tekstu pisanego to byłby dla tych z niewłaściwej strony Błoń za duży szok.
Małecki to taki typowy pies. jak jest ogrodzenie, to szczeka, a jak nie ma, to sie wycisza.
chyba w dziecinstwie musial wpiedrol dostac od naszych, ze tak reaguje.
w dziecinstwie to mieszkal w Suwalkach.
poki co to odreagowuje bo bozia poskapila mu wzrostu.
Yaro1984 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>Uwazam ze demolka klopa byla zupelnie
> niepotrzebna.Teraz bedzie ze Cracovia wyladowuje
> swoja frustracje po kolejnych beckach.Ostatnio
> wokol naszego klubu tyle zlego sie dzieje ze chyba
> juz wystarczy.Wtopy pilkazy i hokeistow,wybuch na
> hali,sprawa Drumlaka...cyba wszyscy wypatruja
> jakis pozytywnych informacji bo mamy ich spory
> deficyt...
Widzę tutaj że uległeś propagandzie pani policyjnej rzecznik oraz gazety wyborczej, więc wyjaśnię jedną rzecz.
Oczywiście niech nikt nie odbiera mojego posta jako prób usprawiedliwiania kogokolwiek, przyznaję że nasi kibice aniołkami na tym meczu nie byli i nie zamierzam tego negowac.
Opisanie incydentu że kibice Cracovii zaczęli demolowac kible i wyrywac krzesełka (sprawa krzesełek trochę podejrzana, bo całe zamieszanie miało miejsce na tyłach trybun a tam żadnych krzesełek do wyrwania nie ma) ponieważ ich drużyna przegrała jest kompletną bzdurą, tym bardziej że incydent miał miejsce w przerwie meczu, czyli w momencie kiedy sprawa wyniku była jak najbardziej otwarta.Od 12 tu lat nie wygraliśmy z wiślackimi a tu nagle mielibyśmy zacząc wyładowywac frustracje po porażce na klopach. Również pokazywanie tego jak bezsensowne akty wandalizmu jest bezzasadne, gdyby kibice Cracovii mieli demolowac wiślacki stadion ot tak dla zasady, czy żeby w Krakowie nie było Euro (takie sugestie też wyczytałem w jakiejś gazecie) poczynione straty byłyby znacznie większe niż jedne rozwalone drzwi od klopa kilka zdjętych z zawiasów i jakieś duperele typu pojemnik na mydło (w co drugiej knajpie jest rozwalony pojemnk na mydło nie mówiac już o kiblach po dworcach i stacjach benzynowych a tutaj to szczyt wandalizmu, ze trzeba w gazecie opisac)
Otóż gdyby wybuchła wojna w razie potrzeby nasi żołnierze wysadzili by w powietrze wszystkie mosty w Krakowie, zryli asfalt na głównych ulicach a błonia i parki przekopali okopami i nikt nie przypisywałby im aktów wandalizmu, a wręcz przeciwnie. W warunkach prowadzenia walk czasem konieczne jest wykonywanie niszczeń i tutaj tkwi wyjaśnienie dlaczego kibel w sektorze gości na Reymonta wyglądał jak wyglądał i dlaczego niebieska blacha została pogięta.
Pisanie że kibice zaczęli demolowac piękny wiślacki stadionik odpicowany na Euro po prostu z zawiści jest próbą przedstawienia kibiców Cracovii jako bandy bezmózgich kretynów i ma na celu zdyskredytowanie ogółu kibiców Cracovii, nie tylko tych co coś tam wyrwali i skopali blachę. Takie artykuły uderzają też w klub niestety i zwykłych oglądaczy meczów.Niestety krakowskie media są prowiślackie i niech przynajmniej nasi kibice nie ulegają ich propagandzie.
A jakie maja byc media skoro u nas w Klubie traktowani sa jak psy albo prostytutki (i praktycznie mowi sie im to prosto w twarz).
Tacy jestesmy zaj*bisci ze nie potrzebujemy niczyjej pomocy. Mediow w opisywaniu zdarzeń, miasta w budowie stadionu. Comarch to jest widocznie perpetum concernum, a filipiak perpetum prezesum - sam wszystko zalatwi.
Za oficjalna: "Dwie ostatnie kolejki rozegrane zostaną w listopadzie oraz w grudniu. Szczegółowe terminy nie zostały jeszcze ustalone."
Derby na naszym stadionie przewidziane sa na ostatnia kolejke. Czy z powodu budowy nie zamkna naszego stadionu wczesniej?
Z tym naszym stadionem to jest dziwna sprawa. Niby mają go po rundzie zamknąć, bronx i bar już zostały zwinięte, a konkretów nadal nie ma. Nikt nie zna dokładnej daty zamknięcia obiektu, nikt też nie wie gdzie będziemy grać w następnej rundzie.
KAZZ 100% racji.
a jest przetarg ogłoszony? a jest kasa w budżecie miasta na 2009 rok?
bo [b]jesli nie[/b] to nie bedzie budowy nowego obiektu a co za tym idzie nie bedzie powodu do zamykania starego
przypominam, ze wszystkie procedury trochę trwają
Skoro nie jest jeszcze uchwalony budżet państwa to nie może być uchwalony budżet miasta.
Wydaje mi się, że taka jest kolejność.
Bedzie mniej kosztów wyburzeniowych po derbach ;)
31 dni później
26 LISTOPADA, ŚRODA - GODZINA 17.30
PS. Mam nadzieję, że bilety nie będą w takiej samej cenie, jak na ostatnie Derby ligowe a widownia nie będzie ograniczona tylko do B i A
TD już tak szarnąłbyś się na nowy wątek ;)
Nooo, nie wiem... myślałem, że Twoje lenistwo i próżność nie sięgnęły aż takiego stopnia, by Ci się nie chciało zmienić Twojego wątku a w dodatku słyszałem, że w ramach poszukiwania niezbędnych środków na zakupy nowych zawodników ktoś wymyślił, że za każdy nowy wątek na Forum, Administratorzy będą musieli uiścić zapłatę na rzecz Klubu - nie chciałbym Cię narazić na dodatkowe koszta
:):):):):)
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nooo, nie wiem... myślałem, że Twoje lenistwo i
> próżność nie sięgnęły aż takiego stopnia,
> by Ci się nie chciało zmienić Twojego wątku a
Tradycyji TD nie szanujesz???
Na tym forum od zawsze nie używa sie przegranego wątku :) ...i nie zakłada nowego ten którego wątek przegrał ostatnio ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)