Jest temat o Stawowym, a wszyscy wiedzą, że Radolsky był na meczu z Legią.
Przeszłość Radolsky'ego jest dobra - prowadził Groclin za w Pucharze UEFA, za czasów gry z Manchesterem City, Herthą Berlin... Teraz prowadził Ruch i po 4 kolejkach miał 7 punktów.
Wg. mnie jak najbardziej TAK!
-
-
Radolsky - TAK czy NIE?
jak najbardziej TAK nie widze nikogo innego sensownego w jego miejsca na dzien dzisiejszy....
Proponuje jeszcze zalozyc tematy:
Wieczorek - TAK czy NIE?
Jonczyk - TAK czy NIE?
Bialas - TAK czy NIE?
Hajdo - TAK czy NIE?
Kocab - TAK czy NIE?
...
itd...
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - TAK czy NIE?
Leon z poczty- TAK czy NIE??
Babcia z PKP- TAK czy NIE??
oziq Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jest temat o Stawowym, a wszyscy wiedzą, że
> Radolsky był na meczu z Legią.
> Przeszłość Radolsky'ego jest dobra - prowadził
> Groclin za w Pucharze UEFA, za czasów gry z
> Manchesterem City, Herthą Berlin... Teraz
> prowadził Ruch i po 4 kolejkach miał 7
> punktów.
>
> Wg. mnie jak najbardziej TAK!
Majewski też prowadził Amikę w Pucharze UEFA :)
NIE !
NIE
JASZCZUR_JAW Napisał(a):
> Majewski też prowadził Amikę w Pucharze UEFA
No to moze czas zalozyc temat "Majewski - TAK czy NIE?". Nigdzie podobnego nie moge znalezc...
Ale Radolsky był na meczu moi drodzy :)
Bez przyczyny by chyba na mecz Cracovii nie przyjechał :) Nie lepiej było do Warszawy na mecz swojego byłego klubu?
Byc moze masz racje, Oziq, ale na Cracovii pojawia sie wielu trenerow i nie wyciagalbym z takiej wyizyty zbyt daleko idacych wnioskow. Zreszta nawet jesli mialby do nas przyjsc Radolsky, to robienie sondy na ten temat jest raczej bezprzedmiotowe. Stawowy to dla kibicow Pasow bardziej kontrowersyjna osoba niz Radolsky, Stawowego znamy tez wszyscy lepiej niz Duszana.
Temat oczywiscie nikomu krzywdy nie robi, ale jesli na meczu w Lecznej pojawi sie na przyklad Wieczorek, albo Kaczmarek, to bedzie to powod do zalozenia kolejnego tematu: "taki owaki - TAK czy NIE?". W ten sposob - przy zalozeniu bardzo defetystycznym - jesli Majewski jeszcze kilka tygodni u nas popracuje forum bedzie sie skladalo z samych tematow "TAK czy NIE?" :)
Ale jesli Ci zalezy na opinii, to TAK :)
Ja juz napisalem: kazda zmiana, to zmiana na lepsze!
ci co mówią nie, jakie macie argumenty ?? moim zdaniem dobry trener !!
Zdecydowanie TAK.
Panowie bez jaj - Stawowy nie, Radolsky nie.. Chyba zapominacie jakiego trenera mamy obecnie..
Mourinho, tak, czy nie?
Radolsky , na razie TAK, ale proszę mi nie wypominać, za dwa lata, jak go trzeba będzie wywalić... :)
TAK
choc po tym co zobaczyl juz pewnie sobie wybil z glowy trenowanie Nas :)
Nie.
Lenczyk
Tak
volt Napisał(a):
> ci co mówią nie, jakie macie argumenty ?? moim
> zdaniem dobry trener !!
Ja akurat nie mówię ani Tak ani NIE....ale....http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75916,title,Radolsky-wolal-odejsc-sam,wid,10346862,wiadomosc.html?ticaid=16a5f
zmiana koneiczna, bo Brodaty zabrnal w slepa uliczke, a charakter nie pozwala mu z niej ybrnac dlatego Radolski tak! ALE moim zdaniem, to słowacka wersja Majewskiego z tym, ze jest przyjemniejszy w obyciu i konfliktu raczej nie bedzie z nim, natomiast druzyne bedzie ustawial podobnie..
Nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie wystawial w pierwszym skladzie ani Szeligi, ani Wasiluka. Krzywicki w pierwszym skladzie na razie tez dla mnie znajduje sie tylko i wylacznie przez jakis dziwny kaprys Stefana Brodatego. Jesli tych dwoch (jeszcze lepiej: trzech) zawodnikow nie bedzie wybiegac w podstawowym skladzie, to mamy poprawe gry gwarantowana jak w szwajcarskim banku. A wypieprzyc zawodnikow, ktorzy umiejetnosciami do ligi nie dorosli potrafilby kazdy trener. Kazdy! - bo Majewski przeciez nie jest trenerem, jak wiadomo...
Odnośnie artykułu http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75916,title,Radolsky-wolal-odejsc-sam,wid,10346862,wiadomosc.html?ticaid=16a5f
Jakich rodaków? oO Pierwsze slysze zeby Scherfchen i Zajac byli obcokrajowcami...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)