Panowie, jest pytanie, czy aby ktoś z was nie chce się pozbyć zasilacza do X'a ??
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
Ja też mam pytanie:
Czy ktoś poleci dobry sklep z dobrymi cenami w Cracovie? Chodzi o konsole PS3? Jestem na kupnie. (również planuje kupno tv do niego)
Peterps wybierz się do sklepu NoGame na ul kijowskiej ja tam kupowałem x boxa i mają dobre ceny,zarówno konsoli jak i gier wybór chyba najlepszy w krakowie jesli chodzi o gry nowe i używane.
Ja !@#$%^&* czy istnieje jakaś różnica między Brytyjskim kablem zasilającym do Xboxa a Zwykłym EU
tak, na wyspach maja wtyczki z 3 bolcami
Ale w Xboxsie bo dostałem kabel od kumpla i mi wtyczka do Xboxa nie pasuje, gniazdko jest spoko
Nie ten XBOX w takim razie.
Zapraszam do plutonu BF3 :D [url=http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/platoon/2832655391527011940/]http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/platoon/2832655391527011940/[/url]
kumplowi padła konsola całkowicie (X-360)...przy diagnozie wyskakuje mu kod 0110 co oznacza:błąd (RAM) / błąd CPU / rozwiązanie jak przy 0102...a przy 0102 pisze - Zimne luty pod GPU...
o co chodzi ? jaki mw koszt naprawy ? dało by rade naprawić w domowych warunkach ?
Dobra konsola PS3 zakupiona, fifa 12 jest (jeszcze kupie pes12) teraz mam pytanie do doświadczonych:
jest w krakowie jeszcze jakiś dobry sklep z grami na ps3? oprócz no game bo tam planuje jechać jutro. Chodzi by był dobry wybór i ewentualnie późniejsze możliwości podmiany na inne tytuły.
Z góry dzięki.
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kumplowi padła konsola całkowicie (X-360)...przy
> diagnozie wyskakuje mu kod 0110 co oznacza:błąd
> (RAM) / błąd CPU / rozwiązanie jak przy
> 0102...a przy 0102 pisze - Zimne luty pod GPU...
> o co chodzi ? jaki mw koszt naprawy ? dało by
> rade naprawić w domowych warunkach ?
podbijam jakby ktoś nie widział...ostatni raz
Jak tylko problem z lutami to koło 300zł za zdjęcie, wyczyszczenie i zalutowanie na owo w łapkach się liczy za mostek czy grafikę. Samemu można próbować, szukaj w google "jak nie naprawiać laptopów" czy coś w tym guście. Suszarki, piekarniki, świeczki i jeszcze inne ciekawe pomysły na poprawianie łutów.
32 dni później
Knur mi zamknął temat w którym chciałem coś napisać :)
Diablo to premiera długo oczekiwana - ja dizeki Annual Pass do WoWa mam je jako bonus więc nie mogę się doczekać 15 maja :)
Jak to tak zamknięto Mój temat o najbardziej oczekiwanej grze wszechczasów?
Ja chce kupić oryginał, zapłacić. Jak tak można to zamknąć?
PS.
A antyspam nie działa na minute bo właśnie zrobiłem 3 posty w minute i mnie nie przyblokowało. Więc dalej uważam, że on żyje własnym życiem szanowni admini.
http://www.youtube.com/watch?v=vH6QQMjgnzQ&feature=player_embedded
Gramy !!
pogonie plejstacje slim 250 g
mam oryginalnego FM2012, płytka itp., łączę się przez steam, a tu komunikat, że "gra w tej chwili jest niedostępna" i żebym spróbowal za jakiś czas. to są kurwa jaja, ktoś, kto to wymyślił chyba się z chujem na łby pozamieniał.
[edit: dobra, już wiem, o co chodzi. niemniej zdanie o pomysłodawcy bądź pomysłodawcach tego całego steam podtrzymuję]
Mam problem
Gdy chciałem włączyc fife12 na x boxa wyskoczyła mi aktualizacja i nic mi teraz zadna gra nie chce pujsc , domyslam sie ze trzeba zaktualizowac softa na nowszy i czy wiecie gdzie mozna tego dokonac i w jakiej cenie ?
Po pierwsze to polecam nie łączyć się z xbox live w Twoim przypadku.
Masz przerobioną konsolę i takie aktualizacje będą Ci wyskakiwały raz na dwa/trzy miesiące.
Żaden pirat Ci teraz nie pójdzie dopóki nie wgrasz najnowszego softa.
Koszt pewnie w okolicach 100 zł. Jest sporo miejsc, w których można to zrobić.
Masz tak ze dwie/trzy strony temu adresy kilku z nich.
Polecam jednak przerzucić się na nieprzerobionego x'a. Naprawdę sporo korzyści z tego tytułu.
PasiaKzl Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam problem
> Gdy chciałem włączyc fife12 na x boxa
> wyskoczyła mi aktualizacja i nic mi teraz zadna
> gra nie chce pujsc , domyslam sie ze trzeba
> zaktualizowac softa na nowszy i czy wiecie gdzie
> mozna tego dokonac i w jakiej cenie ?
na Wadowickiej niedaleko skarbówki jest taki mały sklepik Play Station...gry,konsole itp...koszt przerobienia X-boxa to 50zł...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)