Kupiłem Spidermana i polecam z czystym sumieniem, gra jest super grywalna, bawię się przy niej świetnie :)
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
a ja po zdobyciu (PES 2018) z Ado Den Haag mistrza oraz wygraniu LM z Arsenalem testuje PES 2019 na PC i pogrywam Genuą - na razie 5 kolejek + 2 mecze pucharu, Piatunio 5 bramek, w tabeli 2pkt za Juve :)
PES 2019 AI - nie jest tak zle jak pisza, inny styl gry niz PES 2018 ale ma swoj urok, ucze sie na razie ;)
Gra ktoś w Battlefield'a 1 (PC).
Ja od dłuższego czasu tylko Counter Strike:GO z ekipą. Nawet Fifę w tym roku odstawiłem dla CSa.
94 dni później
Siema, ktoś , coś gra po sieci w PES 2019 na PS4?
Jak coś to pisać , login chomontek79 :)
14 dni później
Po premierze RDR zdecydowałem, ze kupię konsole. Wybrałem xbox, gdyż dwóch moich kolegów, do potencjalnej gry online, ma microsofty.
Początkowo byłem sceptyczny (jako posiadacz ps 1,2,3), ale szybko się przyzwyczaiłem do pada i jestem zadowolony.
Gry, w które grałem:
Red dead redemtion - wypas. Klimat, grafika, postacie, mechanika gry, humor, fabuła - wszystko na najwyższym poziomie. Najlepsza gra w jaka grałem. Cos tam pogrywam online, jakby ktoś chciał.
Kingdom Come: Deliverence - świetny rpg. Zawsze mi się marzyła gra z otwartym światem, osadzona w realiach średniowiecza, bez smoków i magii. Bardzo dobra grafika i wymagający, realistyczny sposób walki.
FIFA 19 - poza paroma meczykami na imprezach -miałem pare lat przerwy od fify. W 19 gram jak ktoś wpadnie i czasem online. Jestem w 5 lidze póki co. Tez chętnie pogram online. Nie obczajalem tego FUT jeszcze... warto? O co w tym chodzi?
Subskrypcja game pass -> póki co subskrybuje game pass, ale nie wciągnąłem się w żadna grę stamtąd.
Testowałem:
Pubg - wiele osób mi polecało. Zagrałem pare rund, w których zabijali mnie w plecy niewiadoma skąd...
BF1 - gra fajna, niezły Rozpierdol. Ale jako weteran countet-strike zle mi się gra w fps na padzie.
Late Shift - film, w którym podejmuje się decyzje za bohatera w kluczowych momentach. Ciekawa koncepcja!
Plus pare innych, które skasowałem po jednokrotnym włączeniu.
[quote='razdwatrzy123' pid='1359413' dateline='1548195142']
FIFA 19 - poza paroma meczykami na imprezach -miałem pare lat przerwy od fify. W 19 gram jak ktoś wpadnie i czasem online. Jestem w 5 lidze póki co. Tez chętnie pogram online. Nie obczajalem tego FUT jeszcze... warto? O co w tym chodzi?
[/quote]
bawilem sie w FUT tak od mundialu do wrzesnia, ma swoje uroki ale na koncu mialem serdecznie dosc
nie kupilem fify 19 , moze kupie 20, ale w FUT na pewno grac nie bede
FUT polega na tym ze budujesz sobie druzyne/klub za pomoca fifowych coins zdobywanych przez realizacje rozmaitych zadan i uczestnictwo w roznych formach wspolzawodnictwa - moga to byc ligi offline przeciw pc, granie online przeciwko innym ludziom, itd rozmaite formy to ma, specjalne wydarzenia so organizowane itd
wszystko to w formacie elektronicznej karcianki - gracze to karty, stadiony to karty, trenerzy, specjalne dodatki ktorymi upgrade'ujesz graczy, karty managerow, karty leczenia kontuzji etc w cholere tego
bawilo mnie to swietnie, az sie odbilem od sciany - calosc jest tak skonstruowana zebys za latwo nie osiagal za duzo i zebys nabijal kabze EA kupujac punkty w sklepie EA i kupujac tzw pack'i w ktorych masz szanse znalezc graczy
Graczy (karty graczy) mozna tez kupowac na aukcjach od innych graczy - caly czas oczywiscie grasz mecze Fify , wiec to polaczenie karcianki z pilka
dobra zabawa byla, mialem tak mniej wiecej 10-11 roznychy skladow (nazbieralem grajkow przez te 4 miesiace) ale potem mi sie przejadlo i stwierdzilem ze strata czasu - jak wroce do fify to pogram sobie Career jak menago klubu pewnie
Jedna rzecz ktora mnie strasznie wkurzxyla to zupelnie inne AI komputera w trybie FUT - tak sie sklada ze gralem rownolegle sezony , gralem z kumplami oraz w FUTa - fut tak skrzywiony coby na wyzszych poziomach nie dac ci za duzo (a im wiecej osiagniesz to masz szanse na lepsze karty - no ale jakbys je w koncu mial to by ci sie pogon za nimi skonczyla , a tego EA nie chce - masz gonic (placic) kroliczka i tyle
pzdr :)
Diabel dobrze podsumował całego futa. Początkowo świetna zabawa, później jak nie wydasz od kilkuset do nawet kilku tysięcy złotych na paczki, z których możesz mieć lepszych piłkarzy to nie masz szans zbyt wiele osiągnąć. Ja nie wydałem na to ani złotówki, zrobiłem najlepszy skład na jaki mnie było stać. Uważam że gram w Fifę całkiem nieźle a wielokrotnie przegrywałem z ludźmi, z którymi w normalnych warunkach nie miałem prawa przegrać, bo widziałem iż po prostu grają słabo. Niestety w ich składzie na czele Pele. Maradona, Messi w najlepszej wersji a te karty same strzelają gole po strzałach z 30 metrów, nie jesteś w stanie tego powstrzymać.
EA obrzydziło mi tym i futa i całą fifę. Od zeszłorocznego turnieju kibiców nie odpaliłem jeszcze tej gry. Zrobię to pewnie dopiero żeby mieć jakieś przetarcie przed kolejnym turniejem, o ile będzie organizowany.
32 dni później
Pasiackie eliminacje Fify
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/zglos_sie_do_turnieju_eliminacyjnego__fifa_19_ekstraklasa_cup
tylko ta sroda??? hmm w zeszlym roku byl weekend...
final FUT 19 champions cup, fajnie sie to oglada
https://www.youtube.com/watch?v=8mnqahFvoP8&t=1613s
dzieciak skasowal czek na 50k USD :)
ale jesli chodzi o styl gry (bardziej przypominajacy pilke nozna w moim wyobrazeniu) to ten gostek co przegral bardziej mi sie podobal, ale coz, mial taka mase okazji i je spartolil
145 dni później
lista najlepszych gierek na androida bez jakichkolwiek mikrotranzakcji, kupujesz gierke i grasz
https://www.androidcentral.com/best-premium-android-games
polecam mini metro, 5,29 pln, swietna zabawa :)
66 dni później
Witam, orientujecie się czy może Cracovia będzie uruchamiała jakąś sekcję e-sportową? Mój bratanek ze swoją ekipą dostali się do mistrzostw Polski w SC:Go i potrzebują podmiotu gospodarczego ,żeby mogli oficjalnie tam zagrać. W poprzedniej edycji grali pod szyldem Wisły Płock i stąd moje pytanie czy czasami Cracovia z czymś takim nie startuje? Z góry dzięki za jakieś odpowiedzi :)
zagadaj na TT do MKS moze ktos to podchwyci
105 dni później
Kupiłem nowa fife i pierwszy raz odpaliłem FUT.
Jakieś pomocne sugestie? Bo narazie słabo idzie...
W sezonach w 2019 skończyłem na 2 lidze, wiec myślałem, ze nie ma dramatu, a tu zderzenie gołej dupy z batem...
Mnie FUT obdarł ze złudzeń .
Myślałem że gram w fife najlepiej na świecie A okazało się ze prezentuje poziom Cecaricia
- Edytowany
sugestia; olac EA, fife i fut cieplym moczem
FM20 jest ok czy taki sam shit jak 19? Od dłuższego czasu każda kolejna wersja była gorsza od poprzedniej.
Co do FUT to można sobie darować, bo to polega na tym, że jeśli nie zamierzasz niczego kupować za realne pieniądze, to będziesz słaby.
Tak wiec, po zapowiadanych transferach powinno to wygladac tak:
[url=https://www.fotosik.pl/zdjecie/efebb907f87be6a4][img]https://images91.fotosik.pl/304/efebb907f87be6a4med.png[/img][/url]
Oczywiscie to nie koniec trofeow, bo jest jeszcze szansa na to:
[url=https://www.fotosik.pl/zdjecie/09036447c0fffc2a][img]https://images89.fotosik.pl/304/09036447c0fffc2amed.png[/img][/url]
Nieskromnie powiem,ze na poczatkowych sukcesach zawazyla osoba grajacego trenera, natomiast te kolejne jak CL, to juz efekt wzmocnien kadry Panie Prezesie, a prezentuje sie teraz tak:
[url=https://www.fotosik.pl/zdjecie/7502f166d29701cc][img]https://images90.fotosik.pl/304/7502f166d29701ccmed.png[/img][/url]
Ostal mi sie tylko Saidi i Suvorov, ale obaj nadal nie odstaja od drozszych kolegow. Polecam wszystkim, ktorzy kiedys widzieli SWOS, update z niemieckiej strony sensible soccer.
- Edytowany
[quote='Miszczu2007' pid='1415054' dateline='1578834319']
FM20 jest ok czy taki sam shit jak 19? Od dłuższego czasu każda kolejna wersja była gorsza od poprzedniej.
Co do FUT to można sobie darować, bo to polega na tym, że jeśli nie zamierzasz niczego kupować za realne pieniądze, to będziesz słaby.
[/quote]
19 to pierwsza Fifa, w która grałem więcej niż 2 mecze od fify bodajże 2014.
Kupiłem xboxa dla Red Dead Redemption, to wziąłem wersje z 2 padami i fifa pod wieczorki z kolegami.
Zacząłem grać sezony i spoko się grało, wiec postanowiłem w 20 odpalic ten słynny FUT.
Początek bardzo ciężki, ale mam już skład, którym się w miarę dobrze gra.
Co prawda jak się trafi przeciwnik, który ma jakaś zboostowana wersje Messiego/Krystyny/Mbbape, gdzie każdy ich strzał kończy się golem i nie da się ich dogonić to jest to frustrujace.
Karty mógłbym nawet sobie kupować, to raczej tanie rzeczy, gdyby nie to, ze FUT się resetuje co edycje, a nie mam czasu tyle grać, żeby było po co wydawać jakiekolwiek pieniądze.
Edit: @miszczu fifa 19 i 20 niewiele się różnią. Może mniej podań w krzoki leci... albo to mi skill się podniósł.
Miszczu pytal o Football Managera, nie Fife ;)
Nie mam pojecia, odkad ta gierka zrobila sie tak rozbudowana i kompleksowa stracilem zapal
na poczatku lat 90' pogrywalem, nie pamietam ktora wersja, CM93? Gralem Crystal Palace z nizszych lig i sie zatrzymalem na roku 2014 :D kolejne wersje tej serii mnie zniechecaly rozbudowa opcje ktorymi trzeba sie zajmowac :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)