0 strzałów na bramkę legii........ awruk Majewski jak dłuuuuuugo jeszczeeeeeeeee??????????!!!!!!!!
-
-
Cracovia-Legia Warszawa Ziemia Święta piątek 20-00
I pięknie. Może w końcu tego chuja Majewskiego Filipiak wypierdoli. I skończy się cofka w Pasach.
Żeby to było takie proste...
każdy to powie majewski niszczy Cracovie
ręce mi opadły.... i nogi....
bojcie sie chamy do 1 ligi wracamy !
ile jeszcze ten pajac moze niszczyc PASY?
Pawlik, a Tobie coś zaszkodziło?
tak poziom naszych grajków
Brak słów.... Mina "nauczyciela" mówiła wszystko
brawo Piotrek :)
Nie mam sił komentowania decyzji Majewskiego.
Pozostaje się tylko z.a.j.e.b.a.c.
Mam już tego dość! Jak teraz ten głupi kutas nie odejdzie to na następnym meczu wybiegam na boisko.
To weź sobie urlop od forum, dopóki Ci nie minie. Ja też jestem wk... maksymalnie, ale jakoś nie mam ochoty degradować nas już teraz.
Trzymam Cię za słowo.Kopnij odemnie majewskiego w dupe :)
Ja dzisiaj już po prostu nie mam siły nic pisać...
Skomentuje całokształt tylko tak:
O JAPIERDOLĘ...............................
Nie potrafimy wygrac na wyjeździe lub chocby zremisowac. Teraz porażka ze średnio grająca legia u siebie wysoko. Runda wiosenna beda same wyjazdy... Boje sie. Bardzo. Nawet nachodza mnie mysli o "fatum" Intertoto
Jutro sobota... Majewski pakuj laptopa!
Na meczu być nie mogłem więc pytam, była jakaś oprawa, bo na derbach zbierane były pieniądze?
O grze nawet pisać mi sie nie chce.
PS. Szacunek dla Piotrka Gizy.
Comarch marketingowo mnie zadziwia, jak długo można pozwolić na sytuację, że sponsoruje się ostatnią drużynę w tabeli? przecież to wstyd i utrata dobrego wizerunku! gdybym miał dużą kasę do wydania wymagałbym absolutnie twardo wyników, i takiego trenera, który z drużyny robi pośmiewisko natychmiast bym zwolnił, panie profesorze Filipiak, przecież porażki Majewskiego biją w pana firmę, im więcej ludzi śmieje się z Cracovii tym więcej z ComArchu, o meczu pisac mi sie nie chce, dawno nie było mi tak wstyd, i to jeszcze w meczu z eLką, której wyjątkowo nie znoszę.. nawet bardziej niż...
Jest pozytyw!!!! Mamy uniwersalnego zawodnika!!!!!! Szeliga może grać w obronie, na boku pomocy, na środku pomocy, tylko czekać jak wystąpi w ataku!!!!!! przepraszam za ironię
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)