Niektórzy naprawdę mocno sie uderzyli w głowę....
Tak trzymajcie kciuki za Legie....Skad Wy sie k.rwa bierzecie.....????Jeden w derbach chciał porażki teraz następny z Legią....
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
-
-
Cracovia-Legia Warszawa Ziemia Święta piątek 20-00
wygramy!!!
Albert Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Paradoksalnie ale wysoka porażka z Legią winna
> uchronić zespół od spadku poprzez wywalenie
> trenera i odnowę psychiki zespołu.Trzeba
> wyciąć ten wrzód nawet jeżeli będzie
> bolało.Nie mogąc wobec tego dopingować naszych
> mimo karnetu zostaję w domu.
Gdyby był choć cień nadziei, że w takiej sytuacji Filipiak wywali "drogiego stefana" to być może takie myślenie miało by sens, choć się z nim nie zgadzam. Ale w obecnej sytuacji takie myślenie to naiwność, a zachowanie to akt sabotażu.
Ja również myślę że warto przegrać jeszcze ten jeden raz ,żeby potem wygrywać cały czas!!!:)
Nie interesuje mnie zdanie innych bo jestem zażenowany postawą trybun i wogóle kibiców Cracovii.W innym klubie Majewski już dawno byłby na zielonej trawce.
Majweski kondon kondon kondon.......
Legi zawsze grało się trudno na Cracovii. Oczywiście poza ostatnim sezonem tyle, że wiemy jak jesień wyglądała. Podobnie jest i teraz więc trudno przewidzieć jaki może paść wynik. Może akurat piłkarze nie posłuchają trenera i uda im sie zdobyć jakieś punkty, a może...
mam karnet,od baaardzo dawna nie opuściłem meczu na Kałuży i chyba zrobię to po raz pierwszy nie będąc przymuszony przez inne obowiązki życiowe....popatrzę w C+,leżąc wygodnie na sofie,drapiąc psa za uchem....jestem strasznie zniechęcony :-(
Obyś tylko psu ucha przypadkiem nie urwał jak znowu zobaczysz ,że Szeliga za Plastika w pierwszym składzie ;)
haha Khalid post dnia :)
Popatrzmy na inne drużyny-wzmocnienia /Lech/,walka o trenera /Górnik /wszędzie prą do przodu a u nas /czytam w poscie/ Filipiak z warszawskim cwaniakiem kadzą sobie na M.E.Kiedy ostatni raz patrząc na grę naszych ręce skladały się do oklasków?A z innej beczki powiem jeszcze, że prawdziwy kibic Cracovii nigdy nie powinien napisać źle o Stawowym i oby mieć jeszcze trenera który przysporzy tyle sukcesów Cracovii co ten trener.
ŻYCZĘ SOBIE... Czyli życzę wszystkim Kibicom Cracovii i Trenerowi i Piłkarzom i Prezesowi i wszystkim innym związanym z Cracovią ZWYCIĘSTWA!
Bardzo chcę, byśmy wygrali. Wierzę, że jest to możliwe i wykonalne.
NIKT NIE MA PRAWA ŻYCZYĆ NIEPOWODZENIA.. kto tak robi, niech się nie uznaje za Kibica Cracovii.
TYLKO BŁAGAM! Jeżeli me życzenie się spełni, to nie zapomnijcie o negatywnych ocenach Pana Trenera, nie wystawiajcie od razu "10" (łacznie z Panami W. i Sz.) w wątku "oceńcie piłkarzy"...
TO TYLKO JEDEN MECZ. WYGRAMY... ale to nie załatwi wszystkich RZECZYWISTYCH PROBLEMÓW I NASZYCH TROSK
Ian... NA MECZ! Sprawdzę :):):)
Dzisiejsza gierka z gwk:
?Zieloni? - ?Czerwoni? 0:5
Gole: Kaszuba 2, Nowak, Pawlusiński, Dynarek.
?Zieloni?: Olszewski - Kulig, Polczak, Milosević, Wasiluk - Dudzic, Szeliga, Kłus, Moskała - Snadny, Krzywicki.
?Czerwoni?: Pączek - Baliga, Karwan, Tupalski, Radwański - Pawlusiński, Baran, Dynarek, Nowak - Witkowski, Kaszuba.
Albert Napisał(a):
A z innej beczkipowiem jeszcze, że prawdziwy kibic Cracovii nigdy
nie powinien napisać źle o Stawowym
Please daruj sobie takie teksty.
Prawdziwy kibic Cracovii nigdy nie napisze źle o Cracovii.
Każdy najemnik może i powinien zostać skrytykowany jeśli tylko na to zasłuży...
Khalid Napisał(a):
> Dzisiejsza gierka z gwk:
>
> ?Zieloni? - ?Czerwoni? 0:5
>
> Gole: Kaszuba 2, Nowak, Pawlusiński, Dynarek.
>
> ?Zieloni?: Olszewski - Kulig, Polczak, Milosević,
> Wasiluk - Dudzic, Szeliga, Kłus, Moskała -
> Snadny, Krzywicki.
>
> ?Czerwoni?: Pączek - Baliga, Karwan, Tupalski,
> Radwański - Pawlusiński, Baran, Dynarek, Nowak -
> Witkowski, Kaszuba.
>
To ja proponuje wystawić skład czerwonych na Legie , bo jak widać wiedzą jak grać z zielonymi :):):)
Albert- byłeś na Derbach? Wtedy ostatni raz składały mi się ręce do oklasków, gdy patrzyłem na grę naszych piłkarzy.
Dobra Koniec Tego!
Nie idzie Nam!
Mamy ch... trenera!
Stadion nie najlepszy!
Tragiczną trybunę do opraw i do dopingu!
Słabą frekwencje!
ALE CZAS TO ZMIENIĆ! POKAŻMY, ŻE NIE TYLKO NA DERBY POTRAFIMY SIĘ ZMOBILIZOWAĆ I DOPINGOWAĆ NA MIARĘ SWOICH MOŻLIWOŚCI (A MAMY DUŻE!) NIE ODWRACAJMY SIĘ OD PIŁKARZY, DLATEGO, ŻE IM NIE IDZIE! NIENAWIŚĆ NIENAWIŚCIĄ, ALE POPATRZCIE NA RYWALI ZZA BŁOŃ! PRZEGRYWALI 1:4, ALE DARLI RYJE DALEJ! DLACZEGO MAMY BYĆ GORSI?! POKAŻMY, ŻE NIE JESTEŚMY! WSZYSCY W PIĄTEK NA STADION I NIE ZALEŻNIE OD GRY, WYNIKÓW CZY CZEGOŚ TAM JESZCZE ZDZIERAMY GARDŁA! GRAMY O 3 PUNKTY! GRAMY DLA ZWYCIĘSTW, A NIE PRZECIWKO MAJEWSKIEMU! JEŚLI MA ODEJŚĆ - PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ODEJDZIE! NIE INTERESUJMY SIĘ ŻADNYM MAJEWSKIM TYLKO NASZĄ MIŁOŚCIĄ, DLA KTÓREJ PRZYCHODZIMY NA MECZE!
ZWRACAM SIĘ TEŻ Z PROŚBĄ DO AA I ŚWISTAKA! KTOŚ JUŻ O TYM NAPISAŁ: ZAŚPIEWAJMY KILKA RAZY COŚ O WALTERZE I ITI! MIMO TEGO, IŻ LEGIA WRÓG - POKAŻMY SOLIDARNOŚĆ KIBICOWSKĄ!
jesli to albert ten co mysle to byl w tarnowier a nie na derbach :P
rmszar Napisał(a):
> Albert- byłeś na Derbach? Wtedy ostatni raz
> składały mi się ręce do oklasków, gdy
> patrzyłem na grę naszych piłkarzy.
Dokładnie!!!!! a teraz po tak walecznie zagranych derbach odmawiasz im Albercie wsparcia w bardzo prestiżowym meczu z Legią w którym do tego być może kolejny raz wystąpią osłabieni przez własnego trenera(!) brakiem najlepszego strzelca.
Albert Napisał(a):
> A z innej beczki
> powiem jeszcze, że prawdziwy kibic Cracovii nigdy
> nie powinien napisać źle o Stawowym
A to niby dlaczego?
Prawdziwy kibic Cracovii nigdy nie powinien życzyć Cracovii innego wyniku niż zwycięstwa
(chyba że przegrana eliminowałaby Związek Radziecki z finałów MŚ a Cracovii nic nie zmieniała :D)
a jeśli chodzi o ludzi związanych z Cracovią to ja bym znalazł wieeeeeelu takich którzy jej się przysłużyli znacznie bardziej niż Stawowy... Z całym szacunkiem dla Stawowego... Wymienianie go w tym kontekscie to nieporozumienie...
Mecze prestiżowe to mecze o mistrzostwo podwórka
a taki to mamy za sobą (w lidze) i przed sobą w PE
Mecz w piatek to po prostu kolejny mecz Cracovii w lidze
i jak każdy mecz mojej ukochanej druzyny chciałbym żeby był zwycięski
Tabela po 5 kolejkach nie ma jeszcze wiekszeo znaczenia
ale przypominam ze jestesmy na OSTATNIM miejscu
a druzyne prowadzi hohsztapler
bukmacherzy placa 3 za nasza porazke u siebie!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)