Stowarzyszenie TYLKO CRACOVIA zainaugurowało sprzedaż Monografii ?PANY 1906 - 2006? autorstwa Marka Pampucha podczas spotkania w EFC z Marcinem Bojarskim i Tomkiem Wackiem. Monografia cieszyła się dużym powodzeniem, więc mamy nadzieję, że nadal jest wielu chętnych.
Jest to pozycja, która powinna znaleźć się w domu każdego kibica Cracovii. Zawiera całą pasiastą historię, zarówno sportową jak i związaną z życiem kibiców nie tylko podczas sportowych emocji.
Bardzo gorąco zachęcamy do zakupu, tym bardziej, że dochód, choć niewielki jest przeznaczony na działalność Stowarzyszenia i realizację celów, których podjęliśmy się tworząc Stowarzyszenie TYLKO CRACOVIA.
Każda osoba, która kupi Monografię otrzyma egzemplarz z dedykacją oraz autografem autora!
Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt mailowy na adres: anna.lisowska@tylkocracovia.pl lub telefonicznie pod numer 793 77 1906. W mailu prosimy podać pełne dane: Imię i Nazwisko, adres, koniecznie kontakt telefoniczny no i ewentualnie adres wysyłki. Prosimy również o informację co ma zawierać dedykacja od autora.
Cena Monografii to 60 zł. Na odbiór będziemy umawiać się indywidualnie. Możemy również wysłać Monografię na wskazany adres (należy doliczyć 10 zł ? koszt wysyłki). Wpłaty prosimy przekazywać na konto Stowarzyszenia: Bank Millenium SA; nr rach: 45 1160 2202 0000 0001 1540 0797. W tytule przelewu prosimy wpisać: Monografia.
[url]http://www.tylkocracovia.pl[/url]
Serdecznie zapraszamy.
-
-
MONOGRAFIA PANY 1906 - 2006 - autor: Marek Pampuch
Wyrazy uznania za numer komórki!
PS. Monografię od dawna mam :) I też gorąco polecam :)
jak kupowalem juz jakis czas ta nasza "Biblie" to poprosilem o Mammografie...
no mniejsza z tym ale polecam kazdemu, kazdy pasiak powinien miec ta ksiazke
7 dni później
A ja dzis przejrzalem moj egzemplarz i... znalazlem sie na jednej z archiwalnych fotek;-) Bedzie mega pamiatka dla Norbika, kiedy dorosnie...
Agnan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wyrazy uznania za numer komórki!
>
> PS. Monografię od dawna mam I też gorąco
> polecam
45 1160 2202 0000 0001 1540 0797 no masakra:D ile sie placi za kazda dodatkowa cyfre?:D
Bambusfeld Napisał(a):
> 45 1160 2202 0000 0001 1540 0797 no masakra ile
> sie placi za kazda dodatkowa cyfre?
Cyfr się dokupić nie da, każdy kraj musi mieć dowolna ale jednakową długość numerów kont w standardzie IBAN.
[quote] * Polska - PLkk BBBB BBBk MMMM MMMM MMMM MMMM
Pierwsze 2 cyfry to cyfry kontrolne. Następnych 8 cyfr to identyfikator banku-oddziału, Ostatnie 16 to numer rachunku. Wśród cyfr numeru banku, pierwsze 3 lub 4 oznaczają bank, następne 4 lub 3 oddział.
http://pl.wikipedia.org/wiki/IBAN
[/quote]
Te cyfry kontrolne są po to byś nawet myląc się nie wysłał pieniędzy Iksińskiemu zamiast Kowalskiemu. Bank odrzuci błędny numer bo nie będą zgadzały się cyfry kontrolne. Niepoprawnych jest 98,96% numerów kont, więc szansa pomyłki jest naprawdę znikoma.
Agnan pisal o numerze komorki (koncowka 1906), Bambusfeld o numerze konta.
Mąciciele ; )
DNL_KKS Napisał(a):
> Agnan pisal o numerze komorki (koncowka 1906),
> Bambusfeld o numerze konta.
>
> Mąciciele ; )
>
Jedno na literę k, drugie na literę k...
Co za różnica?
:D
Słowo "końcówka" też na k...
Jak myślę teraz o trenerze M. to też mi przychodzi na myśl słowo na literę k, jeszcze inne... ;)
26 dni później
Pytanie czy można końcowe numery rachunku wykupic.
4 dni później
czy jest dostępna Monografia z autografem autora? można ją zakupić u Was?
Można
10 dni później
to ja zamawiam, i odbiorę 5.11 na spotkaniu w EFC, a jak nie ja, to garry odbierze za mnie
PS. mam potwierdzić na maila? mam przelać wcześniej kasę czy można uregulować na spotkaniu?
48 dni później
Panowie ze Stowarzyszenia: ile mam jeszcze czekac na monografie? Powoli trace cierpliwosc, pieniądze przelałem ponad 2 miesiące temu !!!
ja Monografię mam, ale dedykacja by się przydała, a autor chyba w imię solidarności razem z TeDe znowu bojkotuje forum i nimo jak o dedykacje zapytać :(
8 dni później
Monografię otrzymałem. Bardzo dziekuję!
658 dni później
HALOOOOOOOOO!!!!!....ALOOOOOOOO...ALOO....Jezu..cały budynek opuszczony...
......
aaaaaaaaauuuuuuuuuu.......tfu....znowu w pajęczynę wlazłem.......KOKO?? jesteś tutaj?
11 dni później
Kokolino ;)
8 dni później
.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)