Cabaj -6
Kulig - 5
Polczak - 6
Milosevic -6
Wasiluk -5
Szeliga - 4
Kłus - 5
(88' Karwan), -5
Baran - 6
(79' Snadny) - 5
Nowak - 5
Dudzic - 5
(57' Pawlusiński) - 5
Krzywicki- 5
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 08/09 - 5 kolejka - Ruch Chorzów
Cabaj - 7 najlepszy i najpewniejszy nasz grać...do 90 minuty
Kulig - 2 najsłabszy z obrońców, tyle niedokładnych podań nie miał chyba nikt inny
Polczak - 3 nie wime kto miał kryć przy bramce ale padło ze środka, 2 praiw identyczna sytuacja była troche później gdzie wogóle nie kryty napastnik strzelił z 5 metrów glową w Cabaja
Milosevic -3 to samo co u Polczaka
Wasiluk - 4 na obronie 100 razy lepiej niż na pomocy !! ale jeszcze sporo pracy przed nim
Szeliga - 1 a co to kurwa jest ?? a kto to kurwa jest ??
Kłus - 4 sporo przegranych piłek w srodku pola , niedokładność
(88' Karwan), - b.o
Baran - 4 podobnie jak Kłus
(79' Snadny) - b.o
Nowak - 1 za stałe fragmenty bo mnie wykonczy nerwowo ten czlowiek
Dudzic - 2 bo biegał coś
(57' Pawlusiński) - 4 miał okazje szkoda że nie strzelał z pierwszej piłki
Krzywicki- 5 chyba najlepszy w polu , starał się , walczył , wygrał dużo główek tylko nie wiem komu on to strącał jak w promieniu 15 metrów nie było żadnego naszego ale to już nie wina pilkarza tylko trenejro i jego taktyka... aha jaka taktyka :D:D
Cabaj- do straty 2 gola dostaje 8, ale ogolna ocena uwzgledniajaca wpadke to 6.(nie winie go, ale za bledy w indywidualnej ocenie sie placi. szczegolnie za takie bledy)
Kulig - 6
Polczak -7
Milosevic -7
Wasiluk -6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeliga - 4
Kłus - 7
(88' Karwan), -bez oceny
Baran - 8
(79' Snadny) - 8
Nowak - 4
Dudzic - 5
(57' Pawlusiński) - 5
Krzywicki- 5
depesz: :D
Cabaj - 4
Kulig -2
Polczak -2
Milosevic - 2
Wasiluk - 1
Szeliga -1
Kłus - 4
(88' Karwan), -bo
Baran -6
(79' Snadny) - bo
Nowak -5
Dudzic -3
(57' Pawlusiński) - 3
Krzywicki-3
Cabaj -4
Kulig - 3
Polczak - 4
Milosevic - 4
Wasiluk - 3
Szeliga - 3
Kłus - 4
(88' Karwan), - bo
Baran - 5
(79' Snadny) - bo
Nowak - 4
Dudzic - 3
(57' Pawlusiński) - 3
Krzywicki- 3
Zupełnie bezbarwna drużyna. Majewski - 0,00000000000000000000000000000000000000000001. Z litości.
coscie sqrwysyny uczynili z ta druzyna?
Dobre pytanie.
Cabaj -2
Kulig -3
Polczak -5
Milosevic -5
Wasiluk -3
Szeliga -3
Kłus -5
(88' Karwan), -bo
Baran -6
(79' Snadny) -bo
Nowak -3
Dudzic -3
(57' Pawlusiński)-2
Krzywicki-5
Wtym tygodniu nie ocenię, bo coś we mnie pękło.
Mam tego powyżej uszu.Wolę chodzić na Młodą i hokej:):):)
Ja nie rozumiem was co wy od Szeligi chcecie...
Akurat w tym meczu nie można mieć do niego pretensji.
Czy to u was wrodzone? Jak nie wyjdzie w 1, 2, 3 meczu to potem cały czas tak ma być? Zastanówcie się zanim będziecie oceniać.
Nie rozumiem też co takiego szczególnego pokazał Krzywicki... Nie oddając nawet pół celnego strzału na bramkę. A od tego chyba jest napastnik.
Cabaj - 3
Kulig - 3
Polczak - 4
Milosevic - 4
Wasiluk - 3
Szeliga - 2
Kłus - 4
(88' Karwan), - b.o.
Baran - 6
(79' Snadny) - b.o.
Nowak - 3
Dudzic - 3
(57' Pawlusiński) - b.o.
Krzywicki-4
Szeliga ani nie jest walczakiem, ani nie stanowi zagrożenia dla przeciwnika pod jego bramką, po prostu bezbarwny zawodnik i myślę ze dlatego słusznie dostaje niskie oceny.
Co nie zmienia faktu ze w Chorzowie wcale nie byl najslabszym ogniwem!!!
oziq Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja nie rozumiem was co wy od Szeligi chcecie...
> Akurat w tym meczu nie można mieć do niego
> pretensji.
Na przykład to, że mając do dyspozycji Pawlusińskiego, prawego pomocnika,
na tej pozycji trener wystawia Szeligę a Plastik grzeje ławę. A jak jest wystawiany to w ataku...
Agnanie ale to nie wina Szeligi, że go trener wystawia. To wina Majewskiego. Szeliga chociaż nie potrafi grać to przynajmniej się coś stara, Wasiluk jest od niego 100 razy gorszy!
Oczywiście że to że go trener wystawia to nie jest jego wina. Jednak oceniając grę CRACOVII oceniamy to co jest na boisku.
Przypomnę, że kiedyś pół forum jeździło po Wacku (tak, po WACKU) jak po łysej kobyle - mimo że robił co mógł - wystawiany na pozycji defensywnego pomocnika... To też nie była jego wina...
Zgadzam się, Szeliga się stara, i nawet czasami mu jakaś akcja wychodzi. Nie żeby od razu na poziomie pierwszoligowym :D ale na Ruch wystarczało :) Chwilami.
Nie wiem jaka powinna być pozycja Szeligi. Chyba rzeczywiście prawy pomocnik jest - z tego co widzieliśmy - najlepszy. No to jeśli mamy Pawlusińskiego, to po kiego grzyba pchać Szeligę na boisko?
W meczu z Ruchem Szeliga nie odstawał od średnieggo poziomu drużyny. W żadną stronę.
Nie zgadzam się że Szeliga jest 100 razy lepszy od Wasiluka. Z Wasiluka może coś być, on się też stara, choć jemu jeszcze bardziej niż szelidze nie wychodzi. On powinien sie ogrywać w ME. Moim zdanem lewy pomocnik to pozycja nie dla niego, lewy obrońca też nie - Radwański jest znacznie lepszy jako obrońca, a jako wyprowadzający do przodu to o kilka klas... Ja bym próbował Wasiluka na pozycji stopera. Ale tu akurat nie jest obecnie najgorzej. Ergo: po cholerę myśmy go teraz sprowadzali za taką kasę?
Ale i Wasiluk i Szeliga będą grać. Ongiś Jacek Magiera musiał grać.
Cabaj - Kulig, Polczak, Karwan, Radwański - Pawlusiński, Baran, Kłus, Nowak - Dudzic, Snadny. Z wprowadzeniem Krzywickiego do ataku po przerwie jakby trzeba było wzmocnić linię ataku. Tak widzę obecnie nasz najlepszy skład obecnie. I co z tego?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)