Będzie grał w koszulce z numerem "3".
[img]http://www.cracovia.pl/photo/Milosevic.jpg[/img]
Podczas zorganizowanej dziś konferencji prasowej Cracovia przedstawiła piłkarskiej Polsce swojego nowego zawodnika, 28-letniego obrońcę Semjona Milosevićia.
Środkowy obrońca rodem z Bośni podpisał roczną umowę z klubem, z opcją przedłużenia na kolejne dwa lata.
- Bardzo się cieszę, jak również bardzo chciałem podziękować klubowi, że udało się tak szybko i sprawnie załatwić sprawy związane z moja grą tutaj. Dam z siebie wszystko, aby udowodnić swoją przydatność dla Cracovii - powiedział podczas konferencji prasowej nasz nowy nabytek.
Z kolei trener Stefan Majewski powiedział:
- Obserwowałem Semjona już wcześniej i uważam, że potrafi on skutecznie kierować grą, dzięki czemu jest on kandydatem na lidera naszej linii obrony.
Źródło:
-
-
Semjon Milošević - WELCOME !!!
no stefam sobie znalaz w koncu lidera o ktorym tak duzo mowil, zobaczymy jak bedzie dowodzil Semjon i w jakim jezyku
tytus, romek. i a'tomek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> welcome
> czy po ichniemu
> witojcie
Po ichniemu to będzie:
[b]Dobro došli![/b]
Witamy w Cracovii! Pamietaj, że gra w takim klubie to wielki zaszczyt dlatego uszanuj to. Powodzenia i dużo zdrowia życze.
Tajemniczy - powodzenia w Pasach.
Hi ho!
Powodzenia Semjon
A jezeli chodzi o jezyk serbski i polski sa prawie identyczne ( troche inne slowa prawie taka sama gramatyka) wiec za miesiac bedzie mowił lepiej niz niejeden z nas :D
No to mamy nowego Siemiona!!!TYLKO PASY!!!
transfermarkt.de wycenia Semjona na 800 tysięcy euro. Nieźle jak na obrońcę.
Chyba niezbyt starannie się przykładają. Figuruje jeszcze u nich Mateusz Rzucidło. A Polo jest tańszy od Moskita.
Blady,tam Moskała jest wyceniony na 450 tys.Ojro:D:D:D
a kto by dał 45 tys zł za niego?????????
Nowak jest wiecej wart od Arpada :D
a Sztefan nie jest wart złamanego grosza wg tej tabelki :)
Przeliczając nasz sklad,nasza drużyna jest warta 8575000 ojro,zakladając euro po 3,30 zł daje nam to 28297500 zł.
Witam w Cracovii
a co do dzisiejszego meczu w PE ze Slaskiem
to napisze tak
smiala decyzja chlopie
zby ciac od tylu goscia w polu karnym
jakbym byl sedzia to poza karnym
pokazalbym tez czerwona...
dajmy mu czas
Czas mu dac ?Sedzie nieprzygotowany nie powinien prowadzic zawodów sportowych!
No wiesz, Raf, moze sie naogladal meczow Clebera i mysli, ze tak w Polsce mozna grac. Trzeba mu wytlumaczyc, ze to tylko jednemu tak pozwalaja;)
Generalnie karny ewidentny, kartka czerwona w sumie jakby byla, to tez nie byloby sie co spinac, ale mysle, ze poza tym zagral wiecej niz poprawne spotkanie. Widac bylo, ze z poczatku byl mocno spiety i staral sie tym pokrzykiwaniem nie tyle spelniac oczekiwania Majewskiego, co dodawac sobie animuszu. Potem im mniej krzyczal, tym lepiej gral. Ale generalnie podoba mi sie to jak sie ustawia, jak dochodzi do zawodnika. Sposobem gry i poruszania sie troszeczke przypomina mi Kazka, ale tylko troszeczke:) A swoja droga, jesli chlop bedzie dyrygowal obrona w podobny do Kazia sposob, to ja juz nie bede mial zadnych uwag. I choc po pierwszym meczu ocenianie jest zazwyczaj na wyrost, to wydaje mi sie, ze to jest akurat dobry zakup.
Boje sie tylko, ze Semjon nieco przewyzsza wymagania koncepcji naszego genialnego trenejro. W pierwszej polowie probowal lapac na spalonego, niestety najwyrazniej nie bylo to uzgodnione z reszta formacji i wyszlo tak jak wyszlo. Niesadze, aby Stefan przywiazywal zreszta szczegolna wage do tego elementu.
A swoja droga: za czasow Kazka to naprawde mielismy te wyjscia opanowane tak, ze az milo bylo popatrzec. Moze Semjon jakos skruszy betonowy leb Stefka i znowu zaczniemy grac jak ludzie, a nie jak dzikusy.
Według mnie Milo zagrał całkiem poprawnie,grając pierwszy raz w tym ustawieniu.
Karny go obciąza ale nie tylko jego,bo za nim on podciął gościa ze Śląska to ten minął jak tyczki slalomowe 3 naszych,a wcześniej Kulig stracił głupio piłkę.
Milo moim zdaniem wygląda na piłkarza(A W CRACOVII JEST KILKU CO NIE WYGLĄDA:D),zwrotny,technicznie niezły,dobrze się ustawia.
Jeszcze będzie z niego pociecha-------pamiętajmy pierwsze mecze Kuliga:P
ja w Kuligu od razu widzialem potencjal ;] Milo tez bedzie chodzil
Poprawna gra i napewno z czasem będzie lepiej ale nam potrzeba pomocników!!!
ładnie sie drze na pozostalych - widac że mu zależy. bedzie z niego pociecha.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)