Kto chce bilet na dzisiaj na hokej za pół ceny, proszę szybko o wiadomość na priv. Będę na piłce na sektorze 3.
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
oglądam wczorajszą transmisję meczu, i doping naprawdę super wygląda w TV.
Dodatkowo dziś komentował Snopek z Czerkawskim i komentarz tym razem dobry i obiektywny!
I doping nasz chwalą, że piękny, że kulturalny i że chciałoby się takiego dopingu zawsze i na każdym meczu hokejowym w Polsce :)
Jestem zdegustowany , małolaty nie znają '' jej oddałem serce twe '' , śpiewała to dosłownie garstka osób .
[quote=A.W.B.]
Jestem zdegustowany , małolaty nie znają '' jej oddałem serce [b]swe[/b] '' , śpiewała to dosłownie garstka osób
[/quote]
Niestety, ale znaczna ilość osób (o ile nie większość) umie tylko "Jeb.ać Podhale" To jak zostało wczoraj odśpiewane kilkakrotnie "Do boju Cracovia!" to zakrawa na kpinę. Że nie wspomnę już o osobach, które przychodzą do młyna i siedzą - tak jakby nie było miejsc wolnych gdzie indziej, chociażby za bramką po przeciwnej stronie.
[align=center][color=#FF0000][size=large]Oprawa sobotniego meczu:[/size][/color]
http://www.wikipasy.pl/2010-03-13_Cracovia_-_Podhale_Nowy_Targ_4:5#Oprawa_meczowa[/align]
Ze względu na brak czasu zacząłem od najkrótszego filmu. Będę starał się jak najszybciej wrzucić film z piątkowego meczu hokeja.
Czekajcie cierpliwie. :)
Oprawa w sobotę jak dla mnie rewelacja, dobry bałkański klimat :) Co do młyna i jego organizacji to było bardzo dobrze, ale gdy widzę jak niektórzy szanują barwy, to mnie krew zalewa, już mnie prawie musieli powstrzymywać, żebym nie zajebał chłopowi, który położył flagę na ziemi i radośnie po niej skakał w czasie jakiejś tam przyśpiewki. A sytuacja jak jakiś debil rzucił flagą po meczu to już w ogole dla mnie jakiś kosmos, mam nadzieję, że wychwyciliście kto to zrobił i dostał kretyn po łbie.
Ze zgodowej strony: "Atmosfera także nas pozytywnie zaskoczyła - doping, hokej jako sport, spotkania znajomych sprzed lat itd. Obiektywnie uważaliśmy Cracovię za ekipę słabo dopingującą, a po tym co się działo na hokeju bardzo jestem ciekaw atmosfery na nowym stadionie przy Kałuży. Szczególnie bębniarz - masakra! Dawno tak się nie bawiliśmy dopingiem.:
- Wydaję mi się że warto dać siebie wszystko żeby potem czytać takie rzeczy !?
całość
http://kibole.wiaralecha.pl/czytelnia/37-inne/110-dzie-w-krakowie.html
nooky nie działa ten link...
Wielka strata Pyrusów, że ich nie będzie w piątek na Mistrzostwie.
[align=center][large]FILM: [/large][color=#FF0000][large]Cracovia - Podhale Nowy Targ 3:4[/large] (piątek, 12.03)[/color]
http://www.wikipasy.pl/2010-03-12_Cracovia_-_Podhale_Nowy_Targ_3:4#Filmy[/align]
Podhale - Cracovia 4 mecz
http://www.youtube.com/watch?v=aAdedi7vQXk
na tym polu zdobyliśmy bezapelacyjne mistrzostwo
182 dni później
Odświeżę wątek... szkoda dzisiaj tego dopingu.
Co się stało z młynem?
Jak was nie ma to doping nie pociągnie, bo nie ma kto go prowadzić i rytmu nadawać.
Dziś trochę próbowaliśmy ale bez młyna to nie pójdzie.
A szkoda bo mecz był taki, że atmosfera mogłaby być przednia.
Pozdrawiam i do wtorku!!!
Ja się przyznam, że jak dziś przyszedłem na halę i zobaczyłem pustki w młynie i brak prowadzącego (bęben też by się przydał;)) to pierwszy raz od bardzo dawna (któryś mecz z Naprzodem w ubiegłym sezonie) zasiadłem na trybunie "długiej". Niedziela wieczór i tak skromnie to we wtorek dopiero będzie kicha:(. Ale ja będę:)
Pora spać.:P
Do wtorku!
Stilon, zmeczenie poweekendowe u niektórych jeszcze. Od kolejnego meczu będzie po staremu.
Jak tam się ma flaga, na która zrzucili się forumowicze przed play-off w 2009 roku ?
Flaga ma się dobrze.
4 dni później
Zapytam tak... jak spod Pałacu Prezydenckiego :)
Gdzie jest młyn? Gdzie jest młyn? Gdzie jest młyn? :D
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zapytam tak... jak spod Pałacu Prezydenckiego :)
> Gdzie jest młyn? Gdzie jest młyn? Gdzie jest
> młyn? :D
Miałem coś napisać ale się ocenzurowałem...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)