Kłus jest defensywnym pomocnikiem. Tak samo Baran. Kostrubała to jeszcze nie ten poziom. Na chwilę obecną nie mamy żadnego ofensywnego środkowego pomocnika. ale ty albo jesteś ślepy, albo jesteś Majewskim.
-
-
JAK NIE STEFAN TO KTO?
Albo jestes za maly i z tlumu nie widzisz,bo ciezko nie zauwazyc ile zminilo w grze Cracovii pojawienie sie Klusika.Moze ogladniesz troszke powtorek i zweryfikujesz kto pileczki rozdaje...
> a dwa to jesli jestes na tyle nie zorientowany to chcialbym Ci przypomniec ze na chwile
> obecna Piotrek Giza stracil miejsce nawet w skladzie Legii...
To juz sie robi zalosne. Wez zajrzyj na 90 minut, jesli nie wiesz - i sprawdz, kto gra w Legii w drugiej linii. Tych zawodnikow chcialby miec kazdy klub w naszym kraju.
zeus Ty chyba jestes sabotazystą jak majewski skoro piszesz ze Kłus zajął miejsce Gizy i ze czekasz az Kostrubała odsunie od składu Barana.
ja juz nie wiem czy śmiać się czy płakać jak czytam Twoje posty.
Baran i Kłus to defensywni pomocnicy i w tym są ŚWIETNI. ale kto ma grac do przodu?
nie wmawiaj ludziom ze Kłus przyszedł w miejsce Gizy bo jest to kłamstwo, obłuda i żenada
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
.
>
> To juz sie robi zalosne. Wez zajrzyj na 90 minut,
> jesli nie wiesz - i sprawdz, kto gra w Legii w
> drugiej linii. Tych zawodnikow chcialby miec kazdy
> klub w naszym kraju.
>
-Napewno kazdy trener chcialby miec taki komfort by za 2 miliony kupic rezerwowego;-)
a tak na marginesie to popatrzcie sobie na tym 90minut na budzety,a potem postawcie przed Majewskim oczekiwania bo poki co mozemy tylko patrzyc w dal widzac budzety GTS-U,LEGII,BELCHATOWA,LECHA,SLASKA WROCLAW,POLONII WARSZAWA czy ostatnio nawet GORNIKA ZABRZE...
Budzet przy nich zdecydowanie nizszy oczekiwania idiotow niestety o wiele wyzsze.
Sa rzeczy ktorych nie da sie przeskoczyc,jednak znawcy pilki kopanej nie bardzo potrafia to zrozumiec...
chyba trzeba zdefiniować słowo "miejsce" ... teoretycznie zajął miejsce Gizy na boisku obok Barana, a że ma zupełnie inne predyspozycje ... zdarza się, jak Nasz trener to zauważy to i poszuka bardziej kreatywnego zawodnika na środek, choć problemem nie jest gra środkowych def pom, bo i takie ustawieni są stosowane, problemem jest to że w takim ustawieniu trzeba mieć kreatywnych skrzydłowych i przynajmniej jednego napastnika, drugi może być typowym sępem ;)
> Napewno kazdy trener chcialby miec taki komfort by za 2 miliony kupic rezerwowego;-)
Jesli zamiast Gizy posadzi Rogera albo Iwanskiego, to bedzie mial jeszcze drozszego rezerwowego. ;p
za to my za milion mamy gwiazde ligi :)
12 dni później
Podobno Skorza jest do wziecia. ;]
taaa... xD Może sie szarpnąc na jakiegos z poza PL?
Mój typ : Dusan Radolsky były już trener Ruchu Chorzów .
Bardzo bym chciał ,żeby to co robił Majewski w Cracovii nie było totalną porażką bo tak byłoby dla Pasów lepiej....ale niestety wygląda ,że PO PROSTU JEST:(
Wydaje mi się ,że najwyższa pora zwolnić NIE RADZĄCY SOBIE ZUPEŁNIE duet Majewski&Ćmikiewicz .
Natomiast na polskim rynku nie widze w tym momencie wielkiego wyboru . Jończyk nie ma uprawnień. Stawa szef nie "łyknie".
Wydaje mi się ,że albo zagranica ...albo "wyciągnąć z kadry" ULATOWSKIEGO. Wbrew pozorom nie jest to takie nierealne bo Leo w PZPN wisi jednak na "cienkim włosku" nieudacznego kumpelstwa Latów i tym podobnych (w tym chyba szefa rady trenerów...)
Ja bym chciał trenera z zagranicy, z tego co słyszałem to Mario Basler jest zainteresowany pracą w Polsce :)... Ale z drugiej strony jakby przyszedł i wprowadził standardy jakie panują w zagranicznych klubach zawodowych, to pewnie nasze gwiazdy szybko by się do niego zraziły...
Może taka roszada - Majewski do kadry, Beenhaker do nas?:d
Ancelotti chyba poleci z Milanu... :D
a na poważnie to sprzydałby sie ktos na kształt trenera Znicza
docent Napisał(a):
> Może taka roszada - Majewski do kadry, Beenhaker
> do nas?:d
>
Widzę, że nie czytałeś wywiadu z Irkiem Jeleniem w "Przeglądzie Sportowym" ;) W Kadrze atmosferka chyba podobna do naszej ;) Jak masz gdzie to przeczytaj wywiad z Jeleniem. Pozdrawiam
zac Napisał(a):
> Ja bym chciał trenera z zagranicy, z tego co
> słyszałem to Mario Basler jest zainteresowany
> pracą w Polsce ...
To by było świetne posunięcie , niestety małe szanse na realizację .
Macie mocno przeterminowane informacje. Basler tydzien temu podpisal kontrakt z Eintrachtem Trier. A w ogole to niby skad mamy wiedziec jakim trenerem jest Basler, tak na zdrowy rozum to co o nim wiadomo? Widaomo tylko tyle, ze poszedl pracowac w beniaminku Regionalligi. Nic dziwnego, ze byl zainteresowany praca w Polsce.
A jakby sie u nas okazalo, ze to drugi "pruski zakuty leb", to co z nim zrobic - odeslac w paczce do Heimatu? To nie jest takie proste. Byl juz taki jeden Konrad, co sobie sam Szwaba na leb sciagnal, a potem sie dziesiec pokolen glowilo jak sie go pozbyc. Obysmy sie tak dlugo nie musieli zastanawiac nad sposobem pozbycia sie Steffana.
O cholera, a jeszcze nie dawno zgłaszał akces do Górnika Zabrze :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)